La Roche Posay Redermic R Aydınlatıcı Anti-aging Bakım Kremi 30 ml

1.746,87 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.031 TL1.739,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.789 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.855 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.858 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Redermic R Aydınlatıcı Anti-aging Bakım Kremi 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczacın Satıcı Ünvanı: ECZACIN SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324093219200001 Vergi Kimlik Numarası: 3240932192
    Bu ürün eczacın tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La Roche Posay Redermic R Aydınlatıcı Anti-Aging Bakım Kremi 30 ml Ürün Özellikleri Ciltte meydana gelen kırışıklıkları önlemeye çalışarak, cilt lekelerini ve düzensizliklerini azaltmaya yardımcı olur. Yaşlanmaya karşıtı özelliği sayesinde ince çizgilerin ve koyu lekelerin giderilmesine katkı sağlar. Düzenli kullanıldığında günlük düzeltici bakım sağlar. Ürün Uygulaması Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanıma uygundur. Ürün Sunumu 30 ml orijinal ambalajında satışa sunulmaktadır. La Roche Posay markasına ait fabrikalarda hijyenik ortamlarda üretilmiş olup markanın güvencesi altındadır. Son kullanım tarihi geçmiş ürünler sitemizde asla satılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Form Krem
  • İçerik Retinol
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

La Roche Posay 3337875660549 Redermic 30 ml Retinol

La Roche-Posay Redermic Retinol 30 ml krem derin kırışıklıkları yok etmede etkili olan nitelikli bir üründür. Krem, dünyaca ünlü cilt bakım markalarından olan La Roche-Posay kalitesini yansıtır. Düzenli kullanıldığı takdirde kısa sürede etkisi gösteren bu mucizevi sıvı, daha genç ve canlı bir cilde ulaşmanızı sağlar. Ürün benzersiz bir içeriğe sahiptir. Krem cilt tonunuzu da eşitleyerek oluşan lekelerin giderilmesine yardım eder. La Roche-Posay Redermic Retinol, yüz ve boyun bölgesi için uygundur. Kısa sürede etkili sonuçlar ortaya koyan bu krem, güneşin neden olduğu yaşlanma belirtileriyle de savaşır. Ürün, hassas ciltlerde kullanıma uygundur. Redermic Retinol, 30 ml’lik tüplerle ambalajlanmıştır. Tüpün ince ucu hedef bölgeye daha yoğun uygulama yapmanıza olanak sağlar.

  • Krem Miktarı: 30 ml
  • Cilt Tipi: Hassas Ciltler
  • Uygulama Bölgesi ve Zamanı: Yüz ve Boyun/Gece

La Roche Posay Redermic Retinol’ün Özellikleri Nelerdir?

La Roche Posay Redermic Retinol’ün Özellikleri Nelerdir?

La Roche-Posay Redermic Retinol 30 ml anti-wrinkle treatment, zengin bir formüle sahiptir. Ürünün formülünde serbest salınımlı saf retinol bulunur. Kademeli olarak emilen bu madde, kırışıklıkların yok edilmesinde ve cilt tonunun eşitlenmesinde etkilidir. Yine ürünün formülünde hepes ve neurosensine gibi maddeleri bulabilmek mümkündür. Bu maddeler cilt dokusunu onarır. Böylece krem, yeni tahribatların oluşmasına engel olur. Kremde La Roche-Posay tarafından geliştirilen termal su da yer alır. Bu su, cildinizi yatıştırarak daha yumuşak olmasını sağlar. Zengin içerik; dudak üstü, alın ve göz çevresi kırışıklıklarının giderilmesinde büyük oranda etkilidir. Dermatolojik olarak test edilen kremin cilde bir zararı yoktur. La Roche-Posay Redermic Retinol 30 ml anti-wrinkle treatment kremin klinik etkinliği kanıtlanmıştır.

La Roche Posay Redermic Retinol’ü Kimler Kullanabilir?

La Roche Posay Redermic Retinol’ü Kimler Kullanabilir?

La Roche-Posay Redermic Retinol 30 ml krem kırışıklık karşıtı cilt bakımına ihtiyaç duyan tüm bireyler tarafından kullanılabilir. Ürün hassas ciltler için hazırlanır. Özellikle retinolün kademeli olarak cilde nüfuz etmesi hassas ciltler için son derece önemlidir. La Roche-Posay Redermic Retinol 30 ml krem; yaşlanma belirtileri, derin çizgiler ve cilt lekeleriyle savaşır. Teninde bu gibi sorunları bulunan hassas ciltli bireyler, üründen son derece memnun kalacaktır. Cilt bakımında dünya devi La Roche-Posay tarafından geliştirilen ürün, yalnızca yüz ve boyun bölgesinde uygulanır. Kremin güneşten koruyucu etkisi de vardır. Yapılan bilimsel araştırmalar özellikle güneşin ciltte olumsuz etkilere yol açabileceğini ortaya koyar. Marka bu gerçekten hareketle güneş başta olmak üzere stres ve düzensiz beslenme gibi faktörlerin yaratacağı olumsuzlukları ortadan kaldırmaya yarar.

La Roche Posay 30 ml Redermic Retinol Nasıl Kullanılır?

La Roche-Posay Redermic Retinol 30 ml kremin temiz ve kuru cilde uygulanması önerilir. Ürün geceleri sadece yüz ve boyun bölgesine sürülmelidir. Söz konusu krem günlük kullanıma uygundur. Ürünün La Roche-Posay tarafından geliştirilen termal su ile kullanılması önerilir. Krem ultra akışkan dokusuyla uygulandığı andan itibaren cilde hemen nüfuz eder. Ürün asla yapışkan bir dokuya sahip değildir. Cildi rahatsız etmez ve kolayca sürülebilir. La Roche-Posay Redermic Retinol 30 ml krem yetişkinlerin kullanımına uygundur. Yaşlanma karşıtı konsantre bakım sağlayan ürün, cilt tonunu da eşitler. Krem dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılardan beğeni toplamayı başarır. Trendyol’daki La Roche-Posay Redermic Retinol 30 ml yorumlarında da kullanıcı memnuniyetine dair geri dönüşleri görebilmeniz mümkündür. Siz de hassas cildinize özel etkili bir kırışıklık bakımı için bu kremi sipariş edebilirsiniz. Ürünü Trendyol’un uygun fiyatlarını ve güvenilir altyapısını kullanarak kapınıza kadar getirtebilirsiniz.