La Roche Posay Anthelios Dry Touch 50 ml Karma/Yağlı Ciltlere Yüz Güneş Kremi Spf 50 3337875491938

799 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

La Roche Posay Anthelios Dry Touch 50 ml Karma/Yağlı Ciltlere Yüz Güneş Kremi Spf 50 3337875491938

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermoshops Satıcı Ünvanı: SERKAN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4390092331400001 Vergi Kimlik Numarası: 7960091419
    Bu ürün Dermoshops tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karma ve yağlı cilt yapısı için idealdir
  • Güneşe karşı toleranssız ciltlerde yüz bölgesinde kullanım için uygundur
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Cilde yağlı bir his vermez ve parlamaya sebep olmaz.
  • Cilt tarafından kolayca emilir
  • Kullanım şekli: güneşe çıkmadan önce cilde dairesel hareketlerle uygulanır
  • Ürünü sıklıkla yenileyin
  • Ambalaji açilan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Yağlı
  • Görünüm Renksiz
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

La Roche Anthelios Dry Touch Yüz Güneş Kremi Spf 50 ile Yüksek Koruma

Anthelios Dry Touch, yüz bölgesi için uygun olarak üretilmiş güneş kremidir. Genellikle kozmetik kullanımında dikkat edilmesi gereken karma ve yağlı ciltlere uygundur. Hassasiyeti yüksek cilt tiplerinde yüksek koruma sağlar. La Roche Posay Anthelios Dry Touch 50 ml hacimli paketinde direkt kullanım için üretilmiştir. Özellikle yaz aylarında güneş ışınlarının olumsuz etkilerini engellemek, güneş sonrası oluşacak kuruma sorunlarının önüne geçer. Dermatolojik olarak test edilmiş Anthelios Dry Touch herhangi bir yan etki göstermez. Cilt tarafından hızla emilmesi plaj, kamp, açık hava yürüyüşü gibi alanlarda kullanımını kolaylaştırmaktadır. Jel krem formundaki içeriği ile duş, deniz ve havuz gibi her türlü kullanıma dayanıklıdır. Alerjik her türlü cilt tipinde kullanılabilir. Paraben içermez. Cilt gözeneklerini kapatarak siyah nokta ve yağ bezesi oluşumuna zemin hazırlayan komedojenik formül içermez.

  • Hesaplı ve Kaliteli
  • Yüz Bölgesi Tam Koruma
  • Karma ve Yağlı Ciltlere Uygun

Anthelios Dry Touch Yüz Güneş Kremi Özellikleri

Anthelios Dry Touch Yüz Güneş Kremi Özellikleri

Anthelios Dry Touch 50 ml karma/yağlı ciltlere yüz güneş kremi SPF 50 özellikleri açısından kaliteli ve sağlıklı bir üründür. Öncelikle SPF etkisi yüksektir. SPF, bir koruma kreminin güneş ışınlarını ne kadar bloke ettiğini ifade eder. 50 faktörlü koruma bariyeri ile Anthelios Dry Touch ihtiyaç duyulan korumayı sağlar. Faktör derecesinin yanı sıra asıl önemli özelliği UVA ve UVB ibareleridir. UVA ışınları direkt olarak ciltteki dermis katmanına ulaşarak kolajen ve elastin dokularına zarar verirken UVB ışınları ciltteki melaninin oksitlenmesine neden olur. Bu zararlı etkiler sonucunda özellikle yüz gibi hassas bölgelerde kuruma, lekelenme ve zaman içerisinde kırışma meydana gelir. Anthelios Dry Touch 50 ml karma/yağlı ciltlere yüz güneş kremi SPF 50 özellikleri ile tüm bu sorunlara karşı etkin koruma sağlar.

Anthelios Dry Touch Yüz Güneş Kremi Kullanılışı

Anthelios Dry Touch Yüz Güneş Kremi Kullanılışı

Güneş kremleri ne kadar üst düzey koruma sağlarsa sağlasın doğru kullanılması önemlidir. Her cilt tipine uygun olan bu krem, yüz bölgesinin kullanımına uygun içerikte üretilmiştir. En doğru kullanım süresi güneşe çıkmadan 15 ile 30 dakika öncedir. Güneşe çıkmadan hemen önce sürülmesi emilim süresini tamamlamadığı için yeterli koruma sağlamaz. Koruma süresinin 2,5 saatten sonra azaldığı düşünülerek gerekirse cilde yeniden uygulanmalıdır. Cildin temiz olmasına özen gösterilmelidir. Özellikle güneş yanıklarına karşı hassas cilt tiplerinde etkili sonuç vermesi için en az yarım saat önceden de kremin uygulanması tavsiye edilir. Kirli hava koşullarına karşı, gündelik yaşamda da tercih edilen Anthelios Dry Touch yüz güneş kremi, açık alana çıkılmadan en az 15 dakika önce sürülmelidir. Kremin etkisini yüzünüzde hissedebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Anthelios dry touch yüz güneş kremi kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

La Roche-Posay Yüz Güneş Kreminin Etkileri ve Fiyatları

La Roche-Posay Yüz Güneş Kreminin Etkileri ve Fiyatları

La Roche-Posay yüz güneş kreminin doğru kullanımında sonuçları olumludur. Özellikle alerjik veya karma/yağlı cilt tiplerinin etkili korunması için de doğru kullanım önemlidir. Cildin, güneşten kaynaklanan UVB ve UVA ışınlarından korunması sayesinde lekelenme, kuruma olmaz. Zaman içerisinde oluşabilecek ve kurumaya bağlı ortaya çıkan tüm cilt sorunlarına engel olur. Suya dayanıklı olması, uzun süreli açık alan programlarında cildinizi korur. Parlaklığa neden olmaz ve cilde ultra mat, sağlıklı bir görünüm kazandırır. Güneş yanığı, istenmeyen bronzlaşma gibi durumlarda koruma sağlar. Beyaz lekelerin yüz bölgesinde oluşmasına engel olur. Yüz bölgesindeki deride oluşan bariyer sayesinde, doğal nem oranının saklanmasını sağlar. Renk tonu eşitsizliği ve hava kirliliği gibi olumsuz etkilere karşı tam korumadır. Düzenli kullanımın sonunda ise keratin, kolajen ve elastin proteinleri korunarak cilt elastikiyeti kaybolmaz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.