L'Oreal Paris Revitalift Laser X3 Göz Kremi 50 Ml X2

1.200 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Revitalift Laser X3 Göz Kremi 50 Ml X2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güneysu Grup Satıcı Ünvanı: GÜNEYSU AMBALAJ TEMİZLİK MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0435005640700015 Vergi Kimlik Numarası: 4350056407
    Bu ürün Güneysu Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kırışıklıkları azaltırgöz torbalarının şişkinliğini azaltırcildi sıkılaştırır1.Kırışıklıkları azaltır: Parçalanmış hyaluronik asit ile zenginleştirilen formülü ile cilde hızla nüfuz eder, kırışıklıkların görünümü azalır.2. Göz torbalarının şişkinliğini azaltır: Kafeinle zenginleştirilen revitalift lazer x3 göz kremi, serinletici metal başlığı ile göz torbalarının görünümünü azaltır.3. Cildi sıkılaştırır: Cildin sıkılaşması ve cilt tonunun eşitlenmesi için pro-Xylane içerir. Anında göz çevresi daha pürüzsüz görülür, şişkinlikler azalır ve göz altında aydınlanma görülür.Sabah ve akşam kullanın.Tüpü sıkın ve bir damla alın.Içeriden dışarıya doğru, soğuk ucu kullanarak masaj yaparak uygulayın.Bakımı tamamlamak için-Göz kremini göz çevresine uygularken, yüzün geri kalanı için revitalift lazer x3 serum kullanın.-daha iyi bir sonuç için her sabah revitalift lazer x3 gündüz kremi ve her akşam revitalift lazer x3 gece kremi ile birlikte kullanın.
Geri Bildirim Ver