L'Oreal Paris Loreal Paris Revitalift Filler Bakım Seti

1.389,01 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Loreal Paris Revitalift Filler Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Düvenci Toptan Satıcı Ünvanı: DURU ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0319022373100034 Vergi Kimlik Numarası: 3190223731
    Bu ürün Düvenci Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Loreal Paris Revitalift Filler Yaşlanma Karşıtı Krem Gece 50 ml,Loreal Paris Revitalift Filler Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi 15 ml,Loreal Paris Revitalift Dolgunlaştırıcı Temizleme Jeli 150 ml, L'Oréal Paris Revitalift Filler Yaşlanma Karşıtı Krem Gece 50 ml Cildin 10 Yıl Önceki Dolgunluğunu Geri Kazandırır ve Geceden Geceye Kırışıklıkları Doldurur Formülündeki Mikro Dolgunlaştırıcı Hyaluronik Asit 50 Kat Daha Küçük Yapısıyla Cilde Yoğun Şekilde Nüfuz Ederek Kırışıklıkları Doldurur ve Cilde Dolgunluğunu Geri Kazandırır.Hyaluronik Asit'in gücü ve Galanga Özü ile zenginleştirilmiş formülü kırışıklıkları ve uyku sırasında oluşan çizgileri doldurmaya yardımcı olur, sabahları daha rahat bir cilde kavuşmanızı sağlar. ANINDA: 48 saat boyunca cilde nemi hapseder. 1 gece kullanımdan sonra cilt daha esnek ve yumuşak hissedilir. 4 HAFTADA: Cilt dolgunlaşır ve kırışıklık görünümü azalır. Her gece iyice temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine yukarı doğru dairesel hareketlerle uygulayın L'Oréal Paris Revitalift Filler Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi 15 ml Göz Altı Çukurunu Dolgunlaştırır Konsantre Hyaluronik Asit: Cilt bakımının yıldız içeriğiyle zenginleştirilmiş formülü cildi dolgunlaştırmaya, pürüzsüzleştirmeye ve yoğun şekilde nemlendirmeye yardımcı olarak görünümünü azaltr. Anında: Cildi etkili şekilde nemlendirir, cildin gerginliğini (+25%) ve sıkılığını (+%14) arttırır. 4 Haftada: Kaz ayağı görünümünü (-%11) azalır. altındaki çukur görünüm azalır (-%14). çevresi görünümü gelişir. Tüpü hafifçe yüzünüze bastırın, sabah ve akşam metal ucuyla, ün iç köşesinden dış köşesine doğru nazikçe masaj yaparak uygulayın. L'Oréal Paris Revitalift Dolgunlaştırıcı Temizleme Jeli 150 ml Dolgunlaştırıcı Temizleme Jeli Arındırır Nemlendirir Cilt Görünümünü Canlandırırİçeriğindeki saf hyaluronik asit sayesinde cilde dolgunluğunu geri kazandırır. Anında: Temizlenen ve arınan cilt, nem ve ferah bir his kazanır.Günden güne: Nem ile dolgunlaşmış ve pürüzsüz görünen bir cilt. Her sabah ve akşam, nemli yüzünüze ve boynunuza küçük bir miktar uygulayın. Dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapın. Su ile durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver