L'Oreal Paris Loreal Casting Creme Gloss 200 Karadut Siyahı Saç Boyası

249 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,57 TL

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Loreal Casting Creme Gloss 200 Karadut Siyahı Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KeReMeReN Satıcı Ünvanı: ÜMİT ÖZDENER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6830103031
    Bu ürün KeReMeReN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Loreal Casting Creme Gloss 200 Karadut Siyahı Saç Boyası Süper Çekici Renkler! Hem de doğal tonlarda! Casting Creme Gloss'un süper çekici ve doğal tonlardaki renkleriyle saç rengin yepyeni!Ama bir o kadar da seninmiş gibi! Üstelik kullanımı çok kolay!İnce uçlu aplikatörü sayesinde ,ilk kez kullananlar için bile hızlı ve kolay bir uygulama sağlar. Hoş kokusu sayesinde boyama işlemi çok keyifli geçer. 4 Kat Daha Parlak Saç Rengi ve Yumuşacık Saçlar Casting Creme Gloss,boyama sonrasında krem formülü ile saçı sararak güçlendirir. Amonyaksız formülü ve besleyici arı sütü içeriği ile 4 kat daha fazla parlak ve yumuşacık saçlara sahip olursun! Sadece 28 Şampuanlamaya Kadar Kalıcı Casting Creme Gloss,sadece 28 şampuanlamaya kadar saçlarında kalır.Bu sayede saçlarını tekrar ne zaman boyayacağına sen karar verirsin,dip rengin değil! Özel Geliştirilmiş Parlaklık Koruyucu Bakım Kremi Boyama sonrasında beslenen ve 4 kat daha fazla parlayan saçlarının parlaklığı ve yumuşaklığı her şampuanlama sonrasında kullanılabilen Parlaklık koruyucu Bakım Kremi ile haftalarca devam etsin!

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Siyah
  • Kalıcılık Yarı Kalıcı
Geri Bildirim Ver