L'eDoren All 4 In 1 Type-C To USB 3.0 Hub Adaptör Çevirici Dönüştürücü Çoğaltıcı

249,99 TL

Ürün Bilgileri

L'eDoren All 4 In 1 Type-C To USB 3.0 Hub Adaptör Çevirici Dönüştürücü Çoğaltıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEDOREN Satıcı Ünvanı: BURAK VURAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9250662469
    Bu ürün LEDOREN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ? All 4 In 1 Type-C To USB 3.0 Hub Adaptör Çevirici Dönüştürücü Çoğaltıcı: Bağlantıda Sınırsız Özgürlük! ?? Teknolojinin hızına ayak uydurun ve bağlantılarınızı bir adım öteye taşıyın! All 4 In 1 Type-C To USB 3.0 Hub Adaptör, size 4 farklı bağlantı noktası sunarak cihazlarınızı sorunsuzca birbirine entegre etmenin keyfini yaşatır. ? Özellikler: ? Type-C Girişi:Universal Type-C bağlantı noktası ile hızlı ve güvenilir bir bağlantı sağlayın. ? USB 3.0 Bağlantıları:USB 3.0 teknolojisi ile yüksek hızda veri transferi yapın. Harici sürücülerinizi, flash belleklerinizi ve diğer USB cihazlarınızı sorunsuzca bağlayın. ? SD ve MicroSD Kart Okuyucuları:Fotoğrafçılık ve video düzenleme tutkunları için ideal! SD ve MicroSD kartlarınızı okuyun ve içeriği hızla transfer edin. ? Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri:Birbirinden farklı cihazlarınızı aynı anda bağlayın. Bilgisayar, tablet veya telefon gibi cihazlar arasında geçiş yapmak artık çok daha kolay. ? Taşınabilir Tasarım:Hafif ve taşınabilir yapısı sayesinde her an ve her yerde bağlantı özgürlüğünü yaşayın. Ofiste, evde veya seyahatte kullanım için ideal. ? Hızlı Şarj Desteği:Type-C girişi üzerinden hızlı şarj özelliği ile mobil cihazlarınızı hızla şarj edin. ? Şık ve Dayanıklı Tasarım:Alüminyum malzeme ve modern tasarımı ile estetik bir görünüm ve uzun ömür sunar.
Geri Bildirim Ver