KYANA HERBORIA MAX Saç Boyası 1002 Gümüş Yansıma

359 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

KYANA HERBORIA MAX Saç Boyası 1002 Gümüş Yansıma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmoya Satıcı Ünvanı: KOZMOYA ELEKTRONİK HİZMETLERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582048865400011 Vergi Kimlik Numarası: 5820488654
    Bu ürün Kozmoya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler yeni geliştirilmiş amonyaksız, kokusuz kalıcı profesyonel krem saç boyasıdır. Özellikle hassas, yıpranmış ve zayıflamış saçlar için uygundur, saçları güçlendirir ve kopmaları önler. Renklendirme ve bakım bir arada. Saça ekstra koruma sağlar ve yumuşaklık verir, teknik işlemlerden zarar görmesini engeller. Amonyak içermediği için, saçlarınıza ve saç derinize zarar vermez ve daha sağlıklı kalmasını sağlar. Hamilelikte kullanılabilir. (kullanım öncesi ürün içeriğini doktorunuza onaylatınız.) yaşanılan coğrafya ve iklim saç yapısında genetik değişikliklere neden olur, herboria max türk insanına özgü kalın telli ve zor saç yapısına özel formüle sahiptir. Beyazları %100 kapatır uzun ömürlü sonuçlar yaratır. (moda renkler için beyaz oranı %50%27den fazla ise ana tonlardan destek alınması gerekir) saçları korur ve göz alıcı parlaklık kazandırır. Rengin kalıcığını arttırır, uv ışınlarından zarar görmüş saçları onarır. 53 harika renk çeşidi. 5 tona kadar açma özelliği. 100ml ambalaj ve 1:1 karışım oranı ile (toplam 200ml karışım) ekonomik çözüm. Aslında herşey çok basit, yalnızca ayçiçeğine güvenin! Karışım oranı 1:1 örneğin 50ml saç boyası ile 50l oksidan karıştırılır. Ekstra açık sarılarda (10s/0, 10s/1, 10s/2, 1002) 1:2 karıştırılır. En kusursuz sonuçlar için ölçek kullanınız, bu herboria max saç boyası ve oksidanında doğru oranları yakalamak için çok önemlidir. Oksidan seçimi beyaz kapatmak için ya da ton üstüne ton geçmek için 1 numara ya da 2 numara oksidan kullanın. Saç rengini 2 ton açmak için 3 numara oksidan kullanın. 3 ya da daha fazla ton açmak için 4 numara oksidan kullanın. Uygulama süresi her zaman tavsiye edilen uygulama süresine özen gösteriniz: Normal şartlar altında normal renkler için 35 dakika (uygulama süresini hızlandıran ısıtıcı gibi araçlar kullanmadan). Ekstra açık sarılar için: 60 dakikaya kadar bekletiniz (50-60dk). Uyarılar uygulama sırasında doğru rengi elde etmek ve daha iyi sonuçlar için uzun fırça dokunuşlarından kaçınınız. Tahriş olmuş, egzama, sedef ve benzeri sorunları olan saç derisine uygulamayın. Ürün, hassas baş derisine sahip kişilerde alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Bu tür durumlarda kulak arkası ya da dirseğin iç kısmına az miktarda ürünü sürerek 24 saatlik ön duyarlılık testi yapılması tavsiye edilir. Ürünün gözler ile temasından kaçının, bu gibi durumlarda bol su ile yıkayın. Hazırlama ve uygulama esnasında tek kullanımlık eldivenler kullanın. Kaş ya da kirpik boyamak için kullanmayınız. Metal araç gereç kullanmayınız. Sadece profesyonel kullanım içindir. Uygulama doğal saçlara ilk uygulama öncelikle hazırlanan karışımı tüm saç boyu ve uçlarına uygulayarak başlayın. 15 dk bekleyin. Sonrasında saç diplerine, boy ve uçlara uygulayın. 30 dk bekleyin. Bol su ile durulayın ve alkalik kalıntıların temizlenmesi için arındırıcı şampuan kullanın. Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Gümüş
  • Özellik Amonyaksız
  • Tip Amonyaksız
Geri Bildirim Ver