Kuvars Kablosuz Sunum Kumandası Lazer Sunum Kalemi Wireless Presenter 15 mt Çekim Mesafe

371,53 TL

Ürün Bilgileri

Kuvars Kablosuz Sunum Kumandası Lazer Sunum Kalemi Wireless Presenter 15 mt Çekim Mesafe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUVARSSTORE Satıcı Ünvanı: SEVAL YARKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0630198447
    Bu ürün KUVARSSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sunum kumandası sunum kalemi lazerli - Faturalı Kablosuz lazerli prezantasyon yardımcısı Bu 2.4 ghz kablosuz lazerli prezantasyon yardımcısı küçük, taşınabilir ve kullanışlı bir cihazdır. Prezantasyon, demo ve eğitimlerinizde kullanabileceğiniz değerli bir yardımcıdır. Ppt sunumunuzdaki slaytları bilgisayarınızın başına gitmeden ileri veya geri alabilir, lazer işaretçisi yardımıyla önemli noktaları kara tahta veya ekranda vurgulayabilirsiniz. Bu şekilde sunumlarınız çok daha dinamik hale gelecektir. Özellikler Kolay kurulum. Yalnızca usb alıcısını bilgisayarınızın usb portuna takın. Sürücü gerektirmez. Bekleme modu sayesinde düşük güç tüketimi Hafif ve ufak. Cebinizde dahi taşıyabilirsiniz. Lazer işaretçisi Ms word, excel, powerpoint, acd see, website desteği 10 metre uzaklıktan kontrol edebilme Teknik özellikler 1 mw lazer 1 x aaa pil ile çalışır. Kutuya dahildir. Usb porta takılır Microsoft for windows 2000 / xp / vista / win 7/ 8 Ağırlık : 110g Renk : Siyah Paket içeriği 1 x kablosuz prezantasyon uzaktan kumandası 1 x ultra-Ufak usb kablosuz alıcı 1 x kullanım kitapçığı (ingilizce) Ürün özellikleri: Kumanda mesafesi:15metre /49feet Lazer mesafesi:200 metre Güç:1 adet kumanda pili (ince) Driver gerektirmez tak çalıştır Ebatlar:10.5*3.8*2.5cm Sertifikasyonlar :Ce,rohs Sunum yaparken bilgisayar başında durmaktan sıkıldıysanız, bu ürün tam size göre! Özellikle öğretmenlerin işine yarayacak bir ürün Ürünün kullanımı oldukça basittir. Sunum kaleminin üzerinde bulunan 5 tuş sayesinde etkili bir sunum yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver