Kütahya Porselen Porselen Çorba Kasesi 12 cm 12 Adet

1.299 TL
(108,25 TL / adet)
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kütahya Porselen Porselen Çorba Kasesi 12 cm 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ikram dünyası Satıcı Ünvanı: ÇOLAKLAR ZÜCCACİYE ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0260070172200018 Vergi Kimlik Numarası: 2600701722
    Bu ürün ikram dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kütahya porselen 12 cm çorba kasesi 1.Kalite 300 cc hacminde beyaz porselen 12 adet fiyatıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Çorba Kasesi
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Kütahya Porselen Çorba Kasesi 12 cm 12 Adet

Sofraları süsleyen tabak, kase, çatal, kaşık gibi tasarımların birbiri ile uyumlu olması, fazla yer kaplamaması ve başka alanlarda da kullanılabilir olması mutfakta aranan bir özelliktir. Özellikle takım haline getirilebilen modeller, kırıldıklarında veya kaybolduklarında tekli halde de telafi edilebildikleri için sık tercih edilir. Kütahya Porselen çorba kasesi 12 cm 12 adet şık kesimi, konforlu kullanımı ve ideal boyutları ile sofraların vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Mutfakta işlevsel bir şekilde kullanabileceğiniz bu tasarımlar, ihtiyacınız olan alanlarda yardımınıza koşar. Bu zarif ürün, ince detaylı kesimi sayesinde pratik bir şekilde iç içe geçerek mutfak dolabınızda fazla yer kaplamaz. Çerezlik, çorba kasesi, sosluk ve tatlı ikramı için faydalanabileceğiniz bu 12’li çorba kasesiyle kalabalık misafirlerinizi şık bir şekilde ağırlayabilirsiniz.

  • Çok amaçlı kullanım
  • Şık tasarım
  • İdeal boyut

Şık Sunumlar İçin Kütahya Porselen Marka Çorba Kasesi

Şık Sunumlar İçin Kütahya Porselen Marka Çorba Kasesi

Sunumun zevkli kısımlarından biri olan zarif eşyalar çok amaçlı kullanabildikleri zaman sık tercih edilir. Kütahya Porselen çorba kasesi günlük ve misafirlik olarak kullanılabilen sade fakat çok zarif bir üründür. İdeal boyutları ile tercih sebebi olan bu ürünü çorba servisi, cacık, yoğurt, sütlü tatlılar servis etmek için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sade ve şık modeliyle göz dolduran bu tasarımın boyutları çerez servisi için de idealdir. Çay yanında atıştırmak için hazırladığınız leblebi, cips, çekirdek gibi gıdaları bu zarif kaselerle sevis ederek fazla alan kaplamadığı için konforlu şekilde tüketebilirsiniz. Bu ürün kaliteli porselen tasarımının zarif işçiliği sayesinde çok yer kaplamadığı için sofranızı kalabalık göstermez. Günlük kullanımın yanı sıra misafirlerinize şık tatlılar hazırlarken veya kalabalık sofralarda şık çorba sunumları yaparken de kullanabileceğiniz bu ürün aracılığıyla sofralarda zarif bir şıklık yaratabilirsiniz.

Kütahya Porselen Çorba Kasesi 12 Cm 12 Adet Yorumları

Kütahya Porselen Çorba Kasesi 12 Cm 12 Adet Yorumları

Sofralara şık bir dokunuş katarak güzelleştiren Kütahya Porselen çorba kasesi 12 cm 12 adet yorumları yüksek oranda memnuniyet içerir. Kırılan parçasının yerine kolaylıkla yenisini alarak telafi edebileceğiniz bu ürün, takımın bozulma derdini ortadan kaldırır. 12 kişilik seçeneği ile kalabalık ailelerin ve misafirli günlerin kurtarıcısı olan bu kaselerle servis yapmak çok pratiktir. 1. kalite porselenin iç hacmi 300 cc olduğu için servis sırasında ideal bir seçenek olur. 12 cm boyutlarıyla tüm sofralarda zarafetle kullanılan bu beyaz tasarım ürün iç içe geçtiğinde fazla yer kaplamadan şık bir biçimde mutfak dolabında muhafaza edilebilir. Hediye alternatifi olarak da değerlendirilebilen Kütahya Porselen kaselerini sevdiklerinize ev hediyesi olarak alabilirsiniz. Geniş kullanım alanı, pratikliği ile tercih edilen bu kaliteli kaselerle şık, sade ve keyifli sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Kütahya Porselen Çorba Kasesi 12 Cm 12 Adet Fiyatı

Kütahya Porselen Çorba Kasesi 12 Cm 12 Adet Fiyatı

Kütahya Porselen çorba kasesi 12 cm 12 adet fiyatı ürünün kalitesi, tasarım özellikleri ve kullanım alanları göz önüne alınarak belirlenir. Beyaz, yuvarlak tasarımıyla sofralarınıza zarafet katan, uyumuyla göz alan ve boyutlarıyla fazla yer kaplamayan bu şık kaseler, çok amaçlı kullanılabilir. Bu sade ve göz alıcı ürünlerin tek renk kombinasyonundan tatlı servisinde faydalanabilirsiniz. İster çorba ve cacık servis edebilir isterseniz de beyaz tabaklarınızla uyum sağlaması için yemek takımına ekleyebilirsiniz. Her sunuma yakışan detayları ve kullanışlı tasarımıyla çok beğenilen bu modelleri çeyiziniz için tercih edebilirsiniz. Tek renk olduğundan beyaz renk içeren yemek takımlarıyla kullanılabilir olan bu tasarım, şık bir hediye seçeneğidir. Dilerseniz sevdiklerinize hediye edebileceğiniz veya arkadaşlarınızın çeyizine alabileceğiniz bu şık alternatiflerle onları mutlu edebilirsiniz. Kütahya Porselen beyaz kase modeline uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.