Kütahya Pazar 1. Kalite Mil Aşınması Değiştirme Seti Yeni Ve Eski Kova Uyumludur Mil Rulman Set

310 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kütahya Pazar 1. Kalite Mil Aşınması Değiştirme Seti Yeni Ve Eski Kova Uyumludur Mil Rulman Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kütahya Pazar Satıcı Ünvanı: ÖZGE DEMİRCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4991544031000001 Vergi Kimlik Numarası: 2820693816
    Bu ürün Kütahya Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gönderilecek set içeriği
  • 1 adet mil 1 adet mil segmanı 1 adet vileda rulmanı 1 adet rulman çıkarıcı 1 adet bilgi notu Toplam 5 parça Satın alacağınız set ile birlikte sizlere takıldığınız noktada yardımcı olmak için 09:00 / 21:00 saatleri arasında ücretsiz whatsapp üzerinden görsel ve videolu teknik destek hizmeti sunuyoruz. Vileda pedallı temizlik kovanız, pedalına bastığınızda boşa basıyor veya pedal takılı kalıyor ise rulman değişim zamanı gelmiş demektir. Bu sorun vileda dişlisinin içindeki rulmandan kaynaklıdır. Sıkma kovasından sızan su zamanla rulmanın paslanmasına neden olmaktadır. Bu sorunu en aza indirmek için bizlerin hazırlamış olduğu elastik özellikli şemsiye sayesinde herhangi bir ek aparat kullanmadan basit bir şekilde şemsiye montajını yapabilir ve rulmanınızı uzun süre kullanabilirsiniz. Ürünlerimiz 1. Kalite olup, %100 müşteri memnuniyet ve ücret iade garantilidir.
Geri Bildirim Ver