Kurtsan Manuel Keçi Veya Koyunlar Için Süt Sağım Aparatı 05060

1.100 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kurtsan Manuel Keçi Veya Koyunlar Için Süt Sağım Aparatı 05060

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OzTarim Satıcı Ünvanı: ÖZ-TARIM TİCARET KOLLEKTİF ŞİRKETİ MUSTAFA ERTOP VE SEYFİ ERTOP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003315000016 Vergi Kimlik Numarası: 7060033150
    Bu ürün OzTarim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kompakt Tasarım Ürünü kavramak, tutmak ve uzun süre çalışmak için ideal bir tasarıma sahiptir. Kompakt oluşu ürün kullanımını kolaylaştırmaktadır. Tutma yerinde tasarlanan parmak çıkıntıları uzun süre boyunca zorlanmadan çalışmanıza olanak tanır. Hafif Tasarım Kurtsan hafif tasarıma sahip olduğundan ürünle çalışmak kolaydır. Birinci sınıf kaliteden plastikle üretim yapılmıştır. Plastik gövde ürünün hafif olmasına katkı sağlarken diğer yandan dış etmenlere karşı koruma sağlar. Uzun Seneler Boyunca Kullanım Bir kere Kurtsan satın alanlar bir daha ondan vazgeçemiyorlar. Kurtsan uzun seneler boyunca kullanım için ideal bir tasarıma sahiptir. Kırılma, çizilme, dökülme ve buna benzer etkiler olmadan Kurtsan kullanılabilir. Keçi ve Koyun için Tasarlandı Keçi ve koyun sütünü sağmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kurtsan sayesinde bu hayvanların sütünü tereyağından kıl çeker gibi kolayca sağabilirsiniz. Geniş Haznesi Mevcut Ürün içerisinde 2 adet hazne bulunmaktadır. Hazneler 500 ml’dir. Geniş hazne sayesinde tek seferde yüksek miktarda sağım yapabilirsiniz. Şık Tasarıma Sahip Ürün şık tasarımı ile göz dolduruyor. 2 adet meme başlığı, haznesi, rengi, ince tasarımı sayesinde Kurtsan işlevsel özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda estetik özellikler de sunuyor.
Geri Bildirim Ver