Kurmay ELT More And More 8. Sınıf Fame Fenomen English Test Book 2 Li Deneme Bilfen Kva Plus

189 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kurmay ELT More And More 8. Sınıf Fame Fenomen English Test Book 2 Li Deneme Bilfen Kva Plus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bi-kitapiste Satıcı Ünvanı: MUSTAFA EROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1286624324800001 Vergi Kimlik Numarası: 3650294253
    Bu ürün Bi-kitapiste tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Önemli Kelimeler * Yeni Nesil Sorular * LGS İpuçları * Önemli Noktalar * 900 Soru * Video Çözümlü

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Fatma Uyar
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kurmay ELT More and More 8. Sınıf Fame Fenomen English Test Book 2022

8. sınıf düzeyinde bulunan öğrenciler, LGS sınavına hazırlanarak eğitim hayatlarına devam edecekleri liseyi belirler. Bu önemli sınavda kat sayısı alabilme imkanı ise İngilizce dersinde gösterilen başarı ile doğru orantılıdır. Siz de gelecek hayallerinize bir adım daha yaklaşıp LGS sınavından başarı ile dönmek istiyorsanız Kurmay Elt more and more 8. sınıf fame fenomen English test book 2022 seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, LGS sınavına yönelik çalışmaları sayesinde pek çok ebeveyn ve öğrenci tarafından sıklıkla tercih edilir. İçerisinde yer alan sorular güncellik ilkesi kapsamında tasarlanır. İngilizce dersinin eğlenceli bir şekilde öğrenilmesine olanak tanıyarak kalıcılık düzeyi yüksek bilgilere sahip olma imkanı sunar. Siz de 2022 yılında basılan kaliteli yapıdaki ürünü kapsamlı biçimde inceleyebilirsiniz.

  • 2022 yılı basım
  • Kaliteli ve sağlam yapı
  • LGS sınavına yönelik değerlendirme

Güncel Kurmay Elt 8. Sınıf English Fame Fenomen

Güncel Kurmay Elt 8. Sınıf English Fame Fenomen

Kurmay Elt more and more 8. sınıf English fame fenomen seçeneği, güncellik ilkesi kapsamında tasarlanır. Bu sayede öğrencilerin yüksek oranda başarı elde edebilmelerine katkı sağlar. LGS sınavına yakın soruları, ürünün öne çıkmasına aracı olur. Aynı zamanda test kitabı 8. sınıf öğrencilerin seviyesine uygun bir şekilde hazırlanır. Bu özelliği, ürünün öğrencilerin motivasyonunu kırmadan ve eğlenceli bir şekilde LGS sınavına hazırlanmasına olanak tanır. Kurmay test kitabı, 2022 basım yılına aittir. Bu özelliği sonucunda İngilizce dersi müfredatına hakim olan bir içeriği bulunur. Müfredata hakim içeriği, öğrencinin detaylarda boğulmasının önüne geçerken, gerekli bilgileri de kolay bir şekilde öğrenmesine olanak tanır. Siz de 8. sınıf öğrencilerinin gelişim seviyesine uygun olarak tasarlanıp LGS sınavından başarı elde edebilmeye olanak tanıyan kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Eğlenceli Kurmay Elt More And More 8. sınıf Yorumları

Eğlenceli Kurmay Elt More And More 8. sınıf Yorumları

Kurmay Elt more and more 8. sınıf fame fenomen english test book 2022 yorumları, ürünün müşteri istek ve ihtiyacını karşıladığına yöneliktir. Test kitabı, oldukça eğlenceli ve öğretici bir içeriğe sahiptir. Kitap içerisinde bulunan etkinlikler ve pratikler, İngilizce dersinin donanımlı bir şekilde öğrenilmesine kaynaklık eder. Okuma, dinleme ve anlama gibi temel becerilerin rahat bir şekilde kazanılmasına katkı sağlar. Bu özelliğinin yanı sıra ürün, okul dersleri ve çeşitli sınavlarda da öğrencinin başarı göstermesine doğrudan etki eder. Kurmay Elt more and more 8. sınıf fame fenomen english test book 2022 kullananlar, ürünü sıklıkla tercih eder. Çeşitli etkinlikler ve pratikler ile İngilizceyi eğlenceli bir şekilde öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. Okuma, dinleme ve anlama gibi temel becerilerin kazanılmasına yardımcı olan ürüne kolay biçimde ulaşabilirsiniz.

Ekonomik Kurmay Elt More And More 2022 Fiyatı

Ekonomik Kurmay Elt More And More 2022 Fiyatı

Test kitabı, oldukça sağlam bir yapıda bulunur. Bu özelliği sonucunda çalışma esnasında delinme ya da yırtılma gibi öğrencinin motivasyonunu olumsuz yönde etkileyecek herhangi bir etken oluşmaz. Yüksek çözünürlüklü baskı özelliğine sahiptir. Baskı kalitesi, ürün içeriğinin canlı ve renkli olmasına olanak tanır. Bu özelliği ise ürünün öğrenci motivasyonunu olumlu yönde etkilemesine yardımcı olur. Ayrıca İngilizce dersinin eğlenceli bir şekilde öğrenilmesine katkı sağlar. Ürün, tasarım özellikleri sayesinde öğrencilerin beğenisini kazanır. Ebeveynler tarafından çocuklarına sıklıkla hediye olarak alınan eşyalardan biridir. Kurmay Elt more and more 8. sınıf fame fenomen english test book 2022 fiyatı; ürünün içeriği, basım yılı gibi çeşitli etkenler kapsamında belirlenir. Siz de sağlam ve dayanıklı bir yapıda bulunup öğrenci motivasyonunu olumlu yönde etkileyen ürünü Trendyol aracılığıyla hem kolay hem hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.