Kurmay Elt Yayınları 3.sınıf More More Englısh 4 Adet Kitap Seti 2021

65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kurmay Elt Yayınları 3.sınıf More More Englısh 4 Adet Kitap Seti 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beren Kitap Satıcı Ünvanı: SALİH ERTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3710066278
    Bu ürün Beren Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3. SINIF MORE MORE ENGLISH 4 ADET İNGİLİZCE KİTAP SETİ MEB YENİ ÖĞRETİM PROGRAMINA TAM UYUMLU! - ENGLISH PRACTICE BOOK - ENGLISH WORKBOOK - ENGLISH TEST BOOK WORKSHEETS - ENGLISH READING ALLEY - CRAFT BOOK

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 3. Sınıf
  • Basım Dili İngilizce
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Kurmay Elt Yayınları 3. Sınıf More More English 4 Adet Kitap Seti 2021

Yeni bir dil öğrenmek her zaman yeni kapılar açar. İngilizce bu dillerin en önemlisidir. Çünkü uluslararası olarak kabul edilen dil her zaman önemini gösterir. Dil öğrenmeye küçük yaşta başlamak ise büyük avantajdır. Bu sayede algılamak ve dili konuşmak oldukça önemlidir. Bu noktada birinci sınıftan itibaren başlanan eğitim ileriki sınıflarda da farklı kaynaklarla desteklenmelidir. 3. sınıfa gelindiğinde ise daha ileri taşımak istenen dil seviyesi için Kurmay ELT Yayınları 3. sınıf More More English 4 adet kitap seti 2021 müşterilerin oldukça ilgisini çeker. Bu ürün içerisinde dört adet kitap bulundurur. 2021 yılında basılan ürün müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Kurmay ELT More More çocuklarınızın hem dili daha iyi öğrenmelerine yardımcı olurken hem de alıştırmalarıyla pekiştirmelerini sağlayabilirsiniz.

  • Zengin içerik
  • Eğlence ile öğrenme
  • İyi bir dil eğitimi

Eğlenceli Kurmay Elt Yayınları 3. Sınıf More More English

Eğlenceli Kurmay Elt Yayınları 3. Sınıf More More English

Öğrenme modeli çocuklar için oldukça önemlidir. Sıkmadan öğretmek çocuğun öğrenme becerisi açısından önem taşır. Bu noktada Kurmay ELT Yayınları More More English çocukları sıkmadan eğlendirerek öğretmeyi amaçlar. 3. sınıfa giden çocuklara yardımcı olur. İçerisinde bulunan dört kitap ile birlikte hem öğretip hem de alıştırmalarla pekiştirmelerine yardımcı olur. MEB’in öğretme programıyla uyumlu olmasıyla da okula yardımcıdır. Bu sayede okulda öğrenilen bilgileri eve gelip hemen tekrar etmede iyi bir yol arkadaşı olur. İçeriğinde bulunan kitaplar, English Practice Book sayesinde pratik yaparak öğrenmeyi hızlandırır. English Workbook sayesinde öğrendiği bilgileri uygulamayı öğrenir. English Test Book Worksheets ile birlikte de test yeteneklerini geliştirebilirler. Aynı zamanda Englısh Reading Book sayesinde de okuma becerilerini geliştirmesinde yardımcı olur. Çocuklarınızın yeteneklerini Craft Book sayesinde de ileri seviyeye götürebilirsiniz.

Avantajlı Kurmay Elt Yayınları 3. Sınıf More More English

Avantajlı Kurmay Elt Yayınları 3. Sınıf More More English

Dil öğrenmek göründüğü kadar kolay olmayabilir. Ama iyi bir eğitimle ve alıştırma yaparak mümkündür. Kurmay ELT Yayınları 3. sınıf More More English 4 adet kitap seti 2021 kullananlar da eğitim ve alıştırma açısından oldukça memnundurlar. Bu sebeple birçok öğretmenin ve velinin tercihleri arasında yer alan bir set olarak karşınıza çıkar. Kurmay Yayınları More and More, İngilizce öğrenirken hem yardımcı hem de çok iyi bir öğretmendir. Bir set içerisinde dört adet kitap vardır. Bu sayede müşterilerine zengin içerik sunar. Okulda öğrenilen bilgilerle paralel olarak ilerleyen kitap öğretmenlerinde tavsiye ettiği bir settir. Eğlendirerek öğretmeyi hedefleyen bu ürün amaçladığı başarıyı da yakalar. Kurmay ELT Yayınları 3. sınıf More More English 4 adet kitap seti 2021 yorumları sayesinde kısa sürede elde edilen başarılar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Uygun Kurmay Elt Yayınları 3. Sınıf More More English Fiyatı

Uygun Kurmay Elt Yayınları 3. Sınıf More More English Fiyatı

Öğrenme hayat boyu devam eder. Özellikle dil öğrenimi sonradan olduğu için her geçen gün yeni bir şeyler öğrenmek zorunda bırakır. Bunu yaparken de bazı materyallere ihtiyaç duyulur. Çünkü öğrenmeyi destekleyen kitaplar eğitim aşamasında herkes için oldukça önemlidir. Dil öğrenmek ilk başlarda zordur. Ama iyi bir eğitimle ve alıştırma yaparak mümkündür. Kurmay ELT Yayınları 3. sınıf More More English 4 adet kitap seti 2021 fiyatı ve yorumlarıyla bu konuda oldukça beğeni toplar. Müşteriler yorumlarında çoğu zaman çocuklarına yardımcı olmak için satın alır. Öğrencilerin dil becerilerini geliştirmelerinde oldukça iyi bir üründür. Bu sayede bu ürün, dil öğrenme gelişiminde oldukça etkilidir. Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla Kurmay ELT Yayınları 3. sınıf More More English 4 adet kitap seti 2021 satın alabilirsiniz.