Kurdelya 11 Farklı Modelde Küçük Çiçekler Silikon Kalıbı

194,81 TL

Ürün Bilgileri

Kurdelya 11 Farklı Modelde Küçük Çiçekler Silikon Kalıbı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kurdelya Satıcı Ünvanı: KURDELYA TASARIM KİMYA DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0593035798200001 Vergi Kimlik Numarası: 5930357982
    Bu ürün Kurdelya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖLÇÜLER: En:2 cm, Boy:2 cm, Yükseklik:1 cm
  • Yukarıdaki ölçüler kalıptan çıkacak objenin ölçüleridir.
  • sabun, mum, kokulu taş, alçı ile kullanılabilir. polyester, epoksi, poliüretan ile kullanılabilir
  • yumuşak hamurlar ile bastırarak kalıp alınabilir. mükemmel detaylar ve pürüzsüz yüzeyler elde edersiniz.
  • esnek ve dayanıklıdır, yüzlerce kez döküm yapılabilir. bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Geri Bildirim Ver

Kurdelya Silikon Kalıp Küçük Çiçekler 11 Farklı Model Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Doğanın bizlere sunduğu en büyük armağanlardan olan çiçekler, her türden dekoratif ürün için de en sık tercih edilen figür ve motifler arasında yer alır. Kurdelya 11 farklı modelde küçük çiçekler silikon kalıbı ile kendi yapacağınız bu tür ürünlerde kullanmak üzere figürler elde edebilirsiniz. 11 farklı çiçek türü görünümünde objeler oluşturabileceğiniz bu kalıplar, çok farklı malzemelerle kullanılabilir. Bu sayede yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Farklı amaçlarla kullanmak üzere şık görünümlü objelere ihtiyaç duyduğunuzda yardımınıza koşacak Kurdelya 11 farklı modelde küçük çiçekler silikon kalıbı, malzeme kalitesiyle de dikkat çeker. Bu ürünü kolayca temizleyerek tekrar tekrar kullanabilirsiniz.

  • Boyutları: 2 x 2 x 1 cm Kurdelya Küçük Çiçek Silikon Kalıp
  • Esnek ve Dayanıklı Kurdelya Küçük Çiçek Silikon Kalıp
  • Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Kurdelya Küçük Çiçek Silikon Kalıp

Kurdelya Küçük Çiçek Silikon Kalıp Kullanımı Nasıl?

Kurdelya Küçük Çiçek Silikon Kalıp Kullanımı Nasıl?

Kurdelya 11 farklı küçük çiçek silikon kalıp, geniş bir kullanım alanına sahip olmasıyla öne çıkan bir üründür. Bu kalıbı kullanarak küçük boyutlu çiçek figürleri elde edebilir; yaptığınız bu figürleri dekoratif amaçlarla değerlendirebilirsiniz. Bu modeller, saksı ya da vazo gibi eşyaların üzerine yapıştırılarak kullanılabilir. Bu figürler, masa ve sehpaların üzerine serpiştirilerek de hoş bir görünüm yaratılmasına yardımcı olur. Düğün, kına ya da nişan gibi özel günler için son derece kullanışlıdır. Kurdelya 11 farklı modelde küçük çiçekler silikon kalıbı ile 2 x 2 x 1 cm boyutlarında objeler yapılabilir. Papatyadan güle tam 11 farklı çiçek türünde şekillendirilmiş olması da ürünün kullanım alanını daha da genişletir.

Kurdelya Küçük Çiçek Silikon Kalıp Hangi Malzemelerle Kullanılır?

Kurdelya küçük çiçek silikon kalıp, RTV2 olarak adlandırılan bir maddeden imal edilir. Bir silikon türü olan bu madde, ürünün çok farklı malzemelerle kullanılmasını mümkün kılar. Evde mum ya da sabun yapımı ile uğraşan kişiler için Kurdelya 11 farklı modelde küçük çiçekler silikon kalıbı, oldukça ideal bir üründür. Bu kalıp ile mum ya da sabunlarınızı pürüzsüz yüzeye sahip olacak şekilde biçimlendirebilirsiniz. Aynısı beton, alçı, polyester ve poliüretan gibi döküm malzemeleri için de geçerlidir. Kurdelya 11 farklı modelde küçük çiçekler silikon kalıbı, bu ve benzeri özellikteki malzemelerin şekillendirilmesinde de son derece başarılı sonuç verir. Farklı türden malzemenin şekillendirilmesinde üst düzey performans sergileyen bu kalıp ile evinizi ve ofisinizi daha da renkli kılacak çiçek formunda objeleri kolaylıkla üretebilirsiniz.

Kurdelya Küçük Çiçek Silikon Kalıp Nasıl Yıkanır?

Kurdelya 11 farklı modelde küçük çiçekler silikon kalıbını en önemli özelliklerinden biri de kolayca temizlenebilir olmasıdır. Elde temizlenebildiği gibi bulaşık makinesine koyularak da zahmetsizce yıkanabilir. Bu sayede, birçok kez farklı amaç ve malzemelerle kullanılabilir. Elde yıkama esnasında en iyi sonuç verecek temizlik malzemesi, kalıba dökülen maddeye bağlı olarak farklılık gösterebilir. Ürünün üretiminde kullanılan silikon türü, hem çok elastik hem de son derece dayanıklıdır. Yaptığınız objelerin kalıptan çıkarılmasını kolaylaştırırken bu esnada hiçbir şekilde deforme olmaz. Yırtılmaya karşı dayanıklı yapısı sayesinde, objelerin çıkarılmasında zorlanılan anlarda dahi hiç çekinmeden esnetilebilir. Kurdelya 11 farklı modelde küçük çiçekler silikon kalıbı yorum başlığı altında ürünün pozitif özelliklerine vurgu yapılan görüşlere göz atabilirsiniz. Bu silikon kalıbı sipariş etmek için en doğru adreslerin başında Türkiye’nin lider online alışveriş mecrası Trendyol gelir. Kurdelya 11 farklı modelde küçük çiçekler silikon kalıbını Trendyol’dan satın alarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.