Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! / - Isabelle Fillozat

159,32 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
153,50 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
350 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! / - Isabelle Fillozat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özgür Kitaplar Satıcı Ünvanı: MURAT ONURCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440063808
    Bu ürün Özgür Kitaplar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sabrımı Zorluyorsun! / - Isabelle Fillozat

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! 202759

“Sabrımı zorluyorsun” kitap 6-11 yaş arası çocukların zihnine yolculuk etmenize ve onları anlamanıza yardımcı olan bir içeriğe sahiptir. İşe yarar kısa özet bilgiler ile çocuğunuzu daha yakından tanımanıza ve hareketlerini anlamanızı sağlar. 6-11 yaş arasında görülen davranışların sebeplerine, nasıl anlamlandıracağınıza ya da bu problemleri nasıl ortadan kaldıracağınıza dair küçük notlar ve tavsiyeler verir. Çocukların bu davranışları birçok sebepten kaynaklanabiliyor. Yazar, çocukları olan anne ve babalar için özel olarak hazırladığı bu kitapta belirtilen yaş aralığındaki çocuklarda en sık karşılaşılan sorunlara değiniyor ve bunlara farklı bir bakış açısı ile açıklıyor. Yazar Isabelle Filliozat, psikolog olarak kişisel ve mesleki deneyimlerini Sabrımı Zorluyorsun kitap seçeneği ile sunuyor. Karşılaşılan sorunlardaki deneyimleri, bunlara nasıl çözüm bulabileceğini ve yaklaşılabileceğini çizimler ile betimleyerek anlatıyor. Kolay anlaşılır dili ve bol örnekleri ile kitaba ilginç bir bakış açısı da katıyor.

  • Öğretici Bilgiler
  • Zengin İçerik
  • Kolay Anlaşılır Bir Dil ve Görseller ile Desteklenmiş Anlatım

Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun!

Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! her yaştan anne ve baba için açıklayıcı örnekler ile çocuklarının hareketlerine anlamlandırması için önerilerde bulunuyor. Ebeveynlik hakkında çeşitli kitaplar yazan Filliozat serinin ikinci kitabında 6 ve 11 yaş aralığında çocuk sahibi olan ailelere yönelik hazırladığı kitapta birçok eğitici bilgi bulunuyor. İçerisinde başarılı çizimler ile zenginleştirilmiş anlatımları sayesinde ailelere yönelik eğlenceli bir kitaptır. Olası problemlere yönelik sorunların çözümüne ilişkin kapsayıcı ve geniş içerikleri ile sorunları çözmenize yardımcı olabilir. “Çocuğunuz ne yapsanız daha fazlasını mı istiyor?”, “En ufak düş kırıklığında ortalığı ayağa mı kaldırıyor?”, “Yerinde durmuyor ve dikkatini toplayamıyor mu?” “Evde hiçbir iş yapmıyor mu?”, “Size asla bir şey anlatmıyor mu?”, “Şiddet içeren video oyunları mı oynuyor?”, “Yasak olanı yapmaktan vazgeçmiyor mu?” gibi detaylı konu başlıkları ile birçok soruna değinen yazar, Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! içeriği sayesinde kafanızdaki soruları aşmanıza yardımcı oluyor.

Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! İçeriği

Çocuk gelişiminde her çocuğa özel sorunlar bulunabilir. Bu sorunların gelecekteki yaşamını engellememesi için çözüm bulmak ve sağlıklı bir şekilde gelişmesine devam edebilmesi için ebeveynlerin de bilinçli davranması önemlidir. Çocuklar hızlı gelişim sürecinde beyinleri etraftaki tüm bulguları çekerek bir öğrenim süreci içine girer. Bu aşamada çocuğun etrafından gördüğü öfkeyi, sevgiyi ve merakı yönetmek oldukça kritiktir. Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! kitabında yazılan örnekler ve notlar sayesinde çocuğunuzu anlarken daha iyi bir bağ kurabilirsiniz. Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! yorumları ve konusunu detaylıca inceleyebilirsiniz. Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! satın al ile hızlıca sipariş vererek okumaya başlayabilirsiniz. Çocuk gelişiminde kilit rol oynayan aile, doğru kitap tercihleri ile çocukların en zor zamanlarını rahat şekilde atlatmalarına yardımcı oluyor.

Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! Kampanya

Çocuklar ve aileler için farklı bakış açısı kazanmasına yardım edebilecek içerikleri ile Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! kampanya ile çok daha uygun fiyata edinebilirsiniz. Çocuk gelişimini en doğru ve en sağlıklı şekilde yönetmek için çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okumak soru işaretlerini daha hızlı gidermeye yardımcı olabilir. Kuraldışı Yayınları Sabrımı Zorluyorsun! indirim seçenekleri ile ürünü uygun fiyatlı şekilde satın alabilirsiniz. İlk kez anne ve baba olan çiftler ya da ilk defa farklı bir problemle karşı karşıya gelen aileler için kılavuz niteliğindeki bu kitap ile çocuğunuzun gelişimini destekleyebilir, bu evreden geçmesine yardımcı olabilirsiniz. Kütüphanenizde önemli bilgiler içerek bu kitabın olması birçok kriz anı ya da sonrası için yardımcı olabilir. 6 ve 11 yaş çocukların sorunlarına değinen ve hem notlar şeklinde hem de görseller ile zenginleştirilmiş içeriği ile her zaman yanınızda bulundurabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.