KUMTEL Ex 23 2300w Infrared Isıtıcı

849 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

KUMTEL Ex 23 2300w Infrared Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hanec Satıcı Ünvanı: HANEC E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0457132696800001 Vergi Kimlik Numarası: 4571326968
    Bu ürün Hanec tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumtel Ex-23 Ecoray 2300 W Duvar Tipi Infrared Isıtıcı Aşırı Isınma Emniyeti : Var
  • Güç (Watt) : 2300
  • Isıtıcı Tipi : Infrared
  • Isıtma Gücü (Max) : 2300 W
  • Isıtıcı Konumu : Duvar - Zemin
  • Kullanım Şekli : Yatay
  • Renk : Siyah
  • Kontrol Tipi : Termostat
  • Filament Sayısı : 1
  • Boyut : 10 x 84 x 20 CM
  • Etki Alanı : 28 m²
  • 24 Ay KUMTEL Garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Güç 2300 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

KUMTEL EX-23 Ecoray 2300 W Infrared Isıtıcı

KUMTEL EX-23 Ecoray 2300 W Infrared Isıtıcı

Kumtel EX-23 Ecoray 2300 W ayaklı ısıtıcı ufo, Kumtel markasına ait bir infrared ısıtıcıdır. Infrared ısıtıcılar güneşin ışıkla taşınma şekli olarak geçmekle birlikte, infrared ışıklarının diğer ışıklardan farkı ise ısıyı diğerlerinden daha fazla sayıda taşıyabilmesidir. Bu özelliklere sahip olan ısıtıcı doğrudan nesneleri ısıtarak yarı açık yarı kapalı alanlarda enerji tasarrufu sağlayarak, kolay ısınmayı gerçekleştirir.

  • Duvar Tipi Kolay Monte Özelliği
  • Ecoray Özelliğiyle Düşük Yakıt Kullanımı
  • Infrared Teknolojisi

Ürünün Kullanım Alanları

Ürünün Kullanım Alanları

Kumtel EX-23 Ecoray 2300 W duvar tipi infrared ısıtıcı öncelikle 2300 Watt gücündedir. Termostatlı ve IPX yağmura karşı korumalıdır. Duvara montaj yapılabilir özelliktedir. Kumtel EX-23 Ecoray duvar tipi ısıtıcılardandır. Sahip olduğu kolay monte ve taşınabilirlikten dolayı bulunduğu odayı ısıtırken infrared özelliğinden kaynaklı daha hızlı ve sağlıklı çalışır. Kumtel EX-23 teknik özellikleri itibariyle, infrared ısıtıcının en önemli özelliği, havayı ısıtmadan önce nesneleri ısıtmaya başlamasıdır. Etrafa yaydığı ışınlar konulduğu ortamdaki nesnelere doğrudan ışık gönderecektir. Gönderdiği ışıkların diğer ışıklardan farklı olarak daha fazla taşıyabilme özelliğinden dolayı elektrik tasarrufu sağladığı söylenebilir. Kışın karlı soğuk havalarda da oldukça rahat bir şekilde ortamı ısıtabilecektir. Çok geniş kullanım alanına sahip olan bu ısıtıcı türü, açık ve yarı açık alanlara sahip ısıtma ihtiyacı olan ortamlarda tercih edilir olmuştur. Fiyat performans özelliği göstermesi sebebiyle de kullanıcıların ilgi odağı olmayı başarmıştır. Kış aylarında işletmelerin, müşteri memnuniyeti sağlama adına kullanmayı tercih ettikleri ürün olagelmiştir. Kafeler, düğün salonları, restoranlar, çay bahçeleri, kamelyalar, fabrikalar, tamirhaneler, camiler gibi ortamlar bu ürünü kullanım açısından en uygun ortamlar olmakla birlikte, ısınmaya ihtiyaç duyulan her ortamda kullanılabilir.

Düşük Elektrik Yakımı

Kumtel EX-23 Ecoray Infrared soba ısıtıcı rezistans teli 2500w IPX 2 yağmura karşı korumalı olmakla birlikte, bu özelliği 15 dereceye kadar eğik iken damlayan su damlalarına karşı korumalı olduğunu göstermektedir. O yüzden açık alanlarda herhangi bir yağmur durumunda koruyucuya sahiptir. Kumtel EX-23 Ecoray 2300 w ayaklı ufo haline getirilebilmekte ve kullanım değişikliği yaratılabilmektedir. Kumtel EX-23 ısıyı yönlendirip kontrol edebilir. Termostatlı olması sebebiyle, bu ısıtıcılar artık ev ve iş yerlerinde oldukça çok tercih edilmektedir. Pek çok özelliği olması ve kullanım kolaylığı bunda en büyük etken olmuştur. Kullanım alanı geniştir ve termostattan kaynaklı ısıyı emsallerine göre daha çabuk etrafa yayar. Aynı zamanda insan sağlığına zararlı olabilecek herhangi bir etkiye sahip değildirler. Objeleri doğrudan ısıtan Kumtel EX-23 elektrik tüketimi sağlayarak, enerji tasarrufunu üst düzeyde yakalayabileceğiniz bir cihazdır. Hızlı bir şekilde ortamı ısıtabildiği için, enerjiye ayrılan bütçeden büyük tasarruf sağlama imkânı verir. Kumtel EX-23 Ecoray 2300 W infrared ısıtıcı, sıcaklığı belli bir düzeyde sabitlemenizi sağlar. Eğer oda sıcaklığı sabitlenen düzeyden aşağıya düşerse, termostatı sayesinde tekrardan eski haline getirir. Termostatlı olması sebebiyle, yakıttan tasarruf sağlamayı kolaylaştırıp enerjinin boşa sarf edilmesini önler. Havayı kurutmaz ve sağlığınızı korur, zarar vermez.

Uzun Ömürlülüğü ve İnfrared Teknolojisi

Ürün sağlığa zararsız olarak üretilmiştir. Burada İnfrared teknolojisinin kullanımı büyük öneme sahiptir. Havayı kurutmaz bu sayede sağlığa zarar vermez ayrıca sabitledikten sonra devrilme gibi tehlikelere karşı devrilme moduna sahiptir. Elipsoidal tel tasarımı vardır. 30 metrekare kapalı, 20 metrekare açık alanı ısıtma gücü vardır. Termostat ve manuel kullanım alanı bulunur. Çalıştırıldıktan saniyeler sonra ısıyı iletmeye başlayacak ve zaman kaybına sebep olmayacaktır. Bu özellikler ürünün uzun ömürlülüğünü arttırır. Kumtel EX-23 kullananlar yorumlarına bakıldığında büyük oranda memnun kaldıklarını görülmüştür. Kumtel Ecoray EX 23 görünümüyle şıklık yaratmıştır ve mobilyalara da uyum sağladığını kullananlar da beyan etmiştir. Yanmaz kauçuk kabloları sayesinde cihazın yanmadan uzun süre dayanabilmesini sağlayabiliyor. Güvenli kafes sistemi küçük çocukları korumaktadır. Güvenlik konusunda herhangi bir kuşku duyulmasına gerek olmayacaktır. Kumtel EX-23 fiyatları itibariyle kullanıcının bütçesini sarsmaz. Ürün hem düşük yakıt kullanımı hem de sahip olduğu fiyatla kullanım için tercih edilir olmuştur. Ürünü satın almak da kullanımı kadar kolaydır. Online alışverişle ürünü sipariş ettikten hemen sonra, zaman kaybı yaşamadan ürün kapınıza kadar gelecektir. Bu sayede satıcı baskısı veya daha yüksek fiyattan almanızı önleyecektir. Trendyol bu konuda kendini ispatlamış ve kalitesi, özgün içerikleri sayesinde beğeniyi toplamıştır.