3
Konvektör kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

KUMTEL Isıtıcı Konvektör HC-2930 1125-2500 Watt

1.020 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.015 TL999 TL
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL

Ürün Bilgileri

KUMTEL Isıtıcı Konvektör HC-2930 1125-2500 Watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mandalin Küçük Ev Aletleri Satıcı Ünvanı: HALİL ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3440399253
    Bu ürün Mandalin Küçük Ev Aletleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumtel HC 2930 konvektör ısıtıcı, beyaz renkte ve zarif bir tasarıma sahip bir ısıtma cihazıdır. Evinizde veya iş yerinizde konforlu bir ısınma sağlayabilirsiniz.
  • Kumtel HC 2930 cihazının 2000 Wattlık güç kapasitesi sayesinde istediğiniz sıcaklığı kolayca ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, 2 kademeli güç seçeneği ile enerji tasarrufu yapabilirsiniz.
  • Konvektör ısıtıcı kumtel sahip olduğu Yüksek Isı Kontrol Sistemi (Termik Kesici) sayesinde, cihazın güvenli bir şekilde çalışmasını ve aşırı ısınmaya karşı koruma sağlar.
  • Kumtel ısıtıcı konvektör, devrilme emniyetine sahiptir ve duvara monte edebilme özelliği sayesinde kullanım alanınızı maksimum düzeyde kullanabilirsiniz. İnce ve zarif gövde tasarımı ile uyumludur.
  • Kumtel HC 2930 konvektör, evinizin soğuk kış günlerinde sıcak kalmasını destekleyen bir ısıtma çözümüdür. Pratik ve kullanışlı tasarımıyla, herhangi bir odaya kolaylıkla taşınabilir ve istenilen noktada kullanılabilir.
  • Kumtel beyaz konvektör isıtıcı HC-2930, güçlü 2000 W ısı çıkışıyla hızlı ve etkili bir şekilde odaları ısıtabilir. Üstelik, termostat özelliği sayesinde, istenen sıcaklığı ayarlayabilir ve enerji tasarrufu yapabilirsiniz.
  • Kumtel 2930 modelinin kaymaz ayakları sayesinde güvenli bir şekilde yerde dururken, aşırı ısınmaya karşı otomatik olarak kapanma özelliği mevcuttur.
  • Kumtel HC 2930 konvektör isıtıcı 2000 W cihazının taşınabilir bir kulpu olduğu için tek bir tuşla istenilen yere kolayca taşınabilir.
  • Kumtel konvektör HC-2930 modeli 71 santimlik genişliğe, 45 santimlik yüksekliğe ve 4.5 kilogramlık bir ağırlığa sahiptir. Ortalama ısıtma alanı 20 metre karedir.

Ürün Özellikleri

  • Güç 2000 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

KUMTEL Konvektör

Günümüzde ısınma gereksinimleri çeşitli şekillerde karşılanır. Bu ısınma yöntemleri arasında son dönemde çokça tercih edilenlerden biri konvektör ısıtıcılardır. Konvektör ısıtıcılar, ortamın havasını dengeleyen bir sistemle çalışır. Tam not almasının ana etkenlerinden biri de emniyet sistemlerine sahip bir ısıtıcı olmasıdır. Günümüzde ısıtıcı kaynaklı birçok kaza meydana gelir. Bu doğrultuda müşteriler de ilk önceliği güvenilir ürünlere verir. Kumtel hc-2930 konvektör ısıtıcı zarif tasarımıyla ve özellikleriyle ısınma ihtiyacınızı güvenle karşılar. Beyaz görünümüyle ve zarif tasarımıyla bulunduğu yerde görsel açıdan herhangi bir sorun teşkil etmez. Konvektör ısıtıcıların en önemli özelliklerinden biri de altyapıya ihtiyaç duymamalarıdır. Çalışması için yalnızca elektrik yeterlidir. Kumtel konvektör ısıtıcı kaliteli yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım vadeder.

  • İki aşamalı güç tercihi bulunur.
  • Devrilme emniyeti vardır.
  • Aşırı ısınmada koruma sistemi devreye girer.

Kumtel Konvektör Nasıl Çalışır?

Kumtel Konvektör Nasıl Çalışır?

Kumtel konvektör, ortamdaki havayı alt bölümünden alarak içinde bulunan sistemle ısıtır ve ısıttığı havayı tekrar ortama geri verir. Doğal bir konveksiyon sistemi ile çalışırlar ve sağlıklı bir ısıtma aracı olarak değerlendirilir. Alanının öncü ürünlerinden olan Kumtel konvektör ısıtıcı, konforlu kullanımı ile diğer ürünlerden sıyrılır. Kumtel hc-2930 konvektör ısıtıcı özellikleri, 1125 ve 2500 watt gücünde iki aşamalı güç seçeneği, duvara sabitleme, ince ve zarif gövde tasarımı şeklinde sıralanabilir. Bu özellikleriyle oldukça dikkat çeker. Fanlı bir yapıya sahip olmayan Kumtel konvektör, sessiz bir şekilde ısıtır. Ortamdaki doğal havayı ısıttığını için zararlı bir ışın yaymaz. Güvenilir ısınma için evlerinizde, ofislerinizde bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yüksek ısı kontrol sistemini içinde barındıran bu ısıtıcılar, iç aksamını çeşitli tehlikelerden koruyarak ürünün arıza yapmasını engeller.

Kumtel Konvektör Isıtıcı Özellikleri

Kumtel Konvektör Isıtıcı Özellikleri

Kumtel hc-2930 konvektör ısıtıcı 2000w gücüne kadar ortamı ısıtabilir. Aşamalı güç seçeneği ile 1125w ile 2500w arasında tercih edebilirsiniz. Bilinenlerin aksine özgün ısıtma sistemi ile sağlıklı bir atmosfer sağlar. Ortamda bulunan havayı içinde ısıtarak geri üfler. Bu çalışma mekanizması, zararlı ışın veya ısı yaymasını engeller. Özellikle evlerde çokça tercih edilmesine neden olan özelliği, sessiz bir çalışmaya sahip olması şeklinde ifade edilir. Kullanıcıların büyük bir çoğunluğundan tam not alan Kumtel konvektör ısıtıcı, sağlıklı bir ısınmanın öncüsüdür. Teknik özellikleri incelendiğinde, devrilme emniyetinin bulunması ve duvara sabitlenebilir olması dikkat çeker. Çocuklu ailelerde çocukların hareketli olması durumunda oluşabilecek bir kazanın önüne geçen teknik yapıya sahiptir. Bunun yanı sıra aşırı sıcaklık durumunda kendini kapatarak güvenliği sağlar.Termik kesici sistemi ile elektrik sorunlarına karşı güvenlidir.

Kumtel Konvektör Isıtıcı Yorumları ve Fiyatları

Kumtel Konvektör Isıtıcı Yorumları ve Fiyatları

Konvektör ısıtıcılar, diğer ısıtıcılardan daha sağlıklı bir şekilde ortamlarınızı ısıtır. Sağlıklı bir ısınma için konvektör ısıtıcılar tercih edilebilir. Kumtel konvektör ısıtıcı ise diğer markalar arasından güvenlik özellikleri ile ayrılır. Kumtel h-2930 konvektör ısıtıcı yorumları incelendiği takdirde tam not alan bir ürün olduğu gözlenebilir. Kumtel konvektör ısıtıcı, aşırı ısınmaya karşı koruma sistemi ve termik kesici mekanizması sayesinde yüksek düzeyde güvenlik sağlar. İçinde herhangi bir sıcak su veya yakıcı bir ısı bulunmadığı için devrilme anlarında dahi bir tehdit barındırmaz. Bu durumun önüne geçmek adına ise devrilme emniyeti bulunmaktadır. Tüm bu özelliklere sahip, kaliteli, güvenli ve sağlık açısından zararsız Kumtel konvektör ısıtıcıyı Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz. Alışverişin doğru adresinde, özelliklerini ve yorumları inceleyerek uygun fiyatlı olan bu ısıtıcıyı alabilirsiniz.