1
Ankastre Set kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

KUMTEL Dizayn Beyaz Cam Ankastre Set DA6-830+B66-S2+KO-40TAHDF

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.699 TL
12.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL

Ürün Bilgileri

KUMTEL Dizayn Beyaz Cam Ankastre Set DA6-830+B66-S2+KO-40TAHDF

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İPEK MUTFAK ÇEYİZ Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AKKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0290378972
    Bu ürün İPEK MUTFAK ÇEYİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KUMTEL dizayn beyaz ankastre set B66-S2 modern tasarımıyla 3 farklı ankastre cihaz olan ocak, fırın ve davlumbaz içerir. Mutfakta ihtiyaç duyulan temel cihazları tek sette sunarak pratik çözüm sunar.
  • Ankastre setin parçası olan gazlı ocak, 4 adet gazlı yanma ünitesi ile aynı anda birkaç farklı yemek yapmak imkanı tanır.
  • KUMTEL dizayn beyaz cam ankastre set farklı pişirme ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitli yemekleri hazırlamaya olanak sunar.
  • Multi fonksiyonel özellikleri ile çeşitli pişirme seçenekleri sunan KUMTEL dizayn ankastre set, fanlı pişirme, ızgara, alt-üst ısıtma gibi farklı modlarla yemekleri kolayca hazırlamaya yardımcı olur.
  • Doğalgazlı ankastre set bölümünde gaz emniyet sistemi bulunur. Alevin sönmesi durumunda gaz akışını otomatik olarak keserek güvenliği sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ocak Tipi Gazlı
  • Renk Beyaz
  • Davlumbaz Şekli Eğimli
  • Ocak Yüzeyi Cam
  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 3 fonksiyon
  • Saat Tipi Mekanik Programlanabilir Saat
  • Pişirme Özelliği Statik
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

KUMTEL B66-S2 (MT) - KO-40TAHDF - DA6-830 Dizayn Beyaz Cam Ankastre Set

Kumtel dizayn beyaz cam ankastre set içerisinde yer alan fırın, ocak ve davlumbaz yüksek performansları ve sahip oldukları özelliklerle mutfaktaki işlerinizi kolaylaştırır. Birbirinden kaliteli 3 üründen oluşan bu set uzun yıllar boyunca güvenle kullanılabilir. Siz de bu seti tercih ederek beyaz rengin sade şıklığını mutfağınıza taşıyarak evinize ferahlık ve güzel bir görünüm katabilirsiniz. Kumtel dizayn beyaz cam ankastre set, fonksiyonel tasarımı ve kolay temizlenebilir yapısıyla mutfakta geçirdiğiniz saatlere keyif katar. Bu ürün, rengi sayesinde her türlü dekorasyona kolayca uyum sağlar.

  • Fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan üçlü settir.
  • Beyaz renklidir.
  • 2 yıl garantilidir.

Kumtel Dizayn Beyaz Cam Ankastre Setin Özellikleri Neler?

Kumtel Dizayn Beyaz Cam Ankastre Setin Özellikleri Neler?

Kumtel beyaz cam ankastre set, fırın, ocak ve davlumbazdan oluşur. Fırın, geniş bir iç hacme sahiptir. 4 farklı pişirme fonksiyonu ile birbirinden lezzetli yemekler hazırlamanızı mümkün kılar. A+ enerji sınıfındadır ve Harr teknolojisi sayesinde %40 varan enerji tasarrufu sağlar. İki fırın tepsisi ve bir bir tel ızgaraya sahiptir. Kumtel Dizayn beyaz cam ankastre set içinde yer alan ocak ise dört gözlüdür. Doğalgaz ile çalışmaya uygun şekilde tasarlanmış olsa da LPG dönüşümü de kolaylıkla yapılabilir. Bekleri emayeden üretilir ve paslanmaz yapıya sahiptir. Davlumbaz, üç seviyelidir. Çalışma seviyesi, ön kısımda bulunan düğme üzerinden mekanik olarak kontrol edilebilir. Emiş gücü 650 m³/s'dir. 140 watt'lık gücü ile yüksek performans sergiler. Sahip olduğu LED aydınlatmasıyla mutfağınıza hoş bir hava katar.

Kumtel Dizayn Beyaz Cam Ankastre Set Kaliteli ve Şık mı?

Kumtel Dizayn Beyaz Cam Ankastre Set Kaliteli ve Şık mı?

Kumtel ankastre set, beyaz cam kullanılarak üretilir. Tüm parçaların aynı materyal kullanılarak üretilmiş olması, görsel anlamda hoş bir bütünlük yaratır. Böylelikle mutfağınızda zaman geçirirken, yemek hazırlarken alacağınız keyif ciddi oranda artar. Setin sade beyaz rengi ve zarif tasarımının dekoratif etkisi sayesinde mutfakta güzel vakit geçirebilirsiniz. Sunduğu bu hoş görselliğin yanında Kumtel Dizayn beyaz cam ankastre set, birbirinden kaliteli ürünlerden oluşur. Ürünlerin tüm aksamlarında yüksek kaliteli malzemeler kullanılır. Örneğin ocağın üst yüzeyi, 8 mm dayanıklı damperli camdır. Bu ve diğer özellikleri sayesinde Kumtel Dizayn beyaz cam ankastre set, uzun bir kullanım ömrü vadeder. Ankastre setin 2 yıl garantili olması da bu durumun bir göstergesidir. Garanti süresi içerisinde yaşadığınız sorunlar, Kumtel'in yetkili servisleri tarafından kısa sürede çözülür.

Kumtel Dizayn Beyaz Cam Ankastre Setin Kullanımı Güvenli mi?

Kumtel Dizayn Beyaz Cam Ankastre Setin Kullanımı Güvenli mi?

Bu tür mutfak ürünlerinin güvenli bir kullanım sunması, sağlık açısından oluşabilecek risklerin ortadan kaldırılması adına oldukça önemlidir. Kumtel Dizayn B66-S2 (MT) – KO-40TAHDF – DA6-830 beyaz cam ankastre set, güvenlikli yapısıyla da öne çıkar. Sette yer alan ocak, gaz güvenlik sistemine sahiptir. Fırının ayarlanabilir termostatı da benzer şekilde istenmeyen durumların önüne geçilmesi konusunda oldukça faydalıdır. Kumtel Dizayn beyaz cam ankastre set, ücretsiz olarak yetkili servis tarafından kurulur. Böylelikle hatalı kurulum nedeniyle oluşabilecek riskler de engellenir. Güvenli yapısıyla dikkat çeken setin içindeki ürünlerin temizlenmesi de oldukça pratiktir. Bu setle mutfaktaki işleriniz daha kolay hâle gelir, temizlik yapmak için ekstra efor harcamanıza da gerek kalmaz. Karar verme aşamasında Kumtel Dizayn beyaz cam ankastre set yorum başlığı altında yer alan, kullanıcıların ürüne yönelik memnuniyetlerini belirttikleri paylaşımlara göz atabilirsiniz. Bu ankastre seti güvenilir online alışveriş platformu Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.