Kumaş Sevdası Scuba Dalgıç Kumaş (Eni 160Cm)

120 TL

Ürün Bilgileri

Kumaş Sevdası Scuba Dalgıç Kumaş (Eni 160Cm)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kumaş Sevdası Satıcı Ünvanı: MUSA SOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7750474378
    Bu ürün Kumaş Sevdası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?Scuba Dalgıç ? ?Eni 160Cm ?Abiye elbiselerde, tayt, ceket ve yüksek bel ispanyol paça pantolonlarda, ayrıca ince ipliklerle tesetttür mayolarında kullanılanilir.? ?Dökümlüdür? ?Kolay şekil alabilen bir kumaştır. ?Dayanıklı bir yapısı vardır, ?Vücudu sarar ama esnek yapısı ile rahatsız etmez. ?Bu kumaşlar spor tarzı kıyafetlerde de Kullanılır. Yıkama Talimatı30° deyıkanmalıdır.Renkli deterjan kullanılmalıdır, leke çıkarıcı ve optik deterjankullanmayınız. 1 Metre Sipariş Edildiğinde 100x160 Ölçüde Kesilir 1 Metreden fazla sipariş vermek istediğinizde sepete ekledikten sonra miktarı arttırabilirsiniz 1 Adet ürün siparisi 1 metreyi ifade eder ve 160Cm eninde 100 cm uzunluğunda tek parça kumaş gönderilir. 2 Adet ürün siparisi 2 metreyi ifade eder ve 160Cm eninde 200 cm uzunlugunda tek parça kumaş gönderilir. 3 Adet ürün siparisi 3 metreyi ifade eder ve 160Cm eninde 300 Cm uzunlugunda tek parça kumas gönderilir. Bu Şekilde adet arttıkça metraj artar, Kumaşlar Bütün Olarak Gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Boyut/Ebat 100 x 160
Geri Bildirim Ver