Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Siyah

150 TL

Ürün Bilgileri

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kumaş Fırsatı Satıcı Ünvanı: RUMELİ İNTERAKTİF MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735072814400012 Vergi Kimlik Numarası: 7350728144
    Bu ürün Kumaş Fırsatı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk kodu: 01 Paraşüt kumaş, kaban, parka, yağmurluk, asker ve polis üniformalarında kullanılır. Paraşüt kumaş, uyku tulumlarında, kamplarda kullanılan çadırlarda, motorsiklet koltuk kılıflarında, yelkenlerde, paraşüt ve balonlarda kullanıma uygundur. Diğer kumaşlardan ayıran en önemli özelliği dayanıklılığıdır. Su itici özelliktedir. Endüstriyel alan bunların en başında gelmektedir. Dayanıklılığın önemli olduğu her sektörde kullanılabilmektedir. Doğada zorlu koşullarda kullanım sağlanması amacıyla kamp araç gereçlerinde, doğa sporuyla ilgili malzemelerde de paraşüt kumaş tercih edilmektedir. Bunlarda rüzgar, yağış, soğuk geçirmeyen özellikteki üretimler kullanılmaktadır. 1 adet 1 metredir. Verilen fiyat 1 metre fiyatıdır. Örnek olarak, 1 adet eklediğinizde 1 metre, 3 adet eklediğinizde tek parça halinde 3 metre kumaş gönderilecektir. En: 150 cm, Gramaj: 140 gr /m2, Kumaş İçeriği: Polyester

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Boyut/Ebat 100 x 150
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş - Siyah

Diğer kumaşlardan daha dayanıklı olan Paraşüt kumaşı dayanıklılığın önemli olduğu her alanda kullanılır. Üniforma, uyku tulumu, kaban, parka ve paraşütlerde kullanıma uygundur. Siyah renk ile şık bir görünüme sahiptir. Dayanıklı yapısı aynı zamanda su itici özelliktedir. Doğa sporlarıyla ilgili alanlarda kullanılır. Doğada zorlu koşullara dayanıklıdır.

 
  • Dayanıklı
  • Siyah renk
  • Su itici özellik

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş Siyah Kullanımı

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş Siyah Kullanımı

Kumaş Fırsatı paraşüt kumaş siyah motosiklet koltuk kılıflarından paraşütlere kadar pek çok alanda kullanılır. Diğer kumaş türlerinden daha dayanıklı olması ve su itici özelliği ile ön plana çıkar. Bu özelliği sayesinde pek çok zorlu şarta dayanır. Kullanım alanı oldukça geniştir. Siyah rengi ile dış giyim ürünlerinde şık bir görünüm oluşturur. Aynı zamanda üniformalarda kullanılır. Kumaş dayanıklılığının önemli olduğu her sektörde kullanılır. Özellikle kamp malzemeleri ve uyku tulumu gibi ürünlerde tercih edilir. Kumaş Fırsatı paraşüt kumaş bu alanlarda ihtiyaca yönelik kullanılabilir ve dayanıklı bir kumaştır. Yağışlı havalarda su itici özelliği sayesinde üretilen kaban ve parkalar ıslanmanın önüne geçmeye olanak sağlar. Aynı şekilde üretilen kamp malzemeleri ve uyku tulumları da zorlu hava şartlarında insanların ihtiyaçlarına cevap olmaktadır.

 

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş Siyah Özellikleri

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş Siyah Özellikleri

Zorlu hava şartlarına uygun su itici özelliğe sahip Kumaş Fırsatı paraşüt kumaş; asker, polis üniformaları gibi kullanıcıların zorlu hava şartlarında kullandıkları giysilerde, kamp malzemelerinde, uyku tulumlarında, sıcak hava balonlarında, motosiklet koltuk kılıflarında, yelkenlerde ve pek çok dayanıklılık gerektiren sektörde kullanılır. Aynı zamanda kaban ve parka gibi günlük giyimde kullanılan ürünlerde kullanılarak kıyafetlerin dayanıklılığını artırarak zorlu hava şartlarında insanların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir kumaştır. Kumaş Fırsatı paraşüt kumaş - siyah özellikleri arasında su itici özelliği de sayılabilir. Bu sayede bu kumaştan üretilen ürünler özellikle yağmurlu havalarda ihtiyaç duyulan kormayı gerçekleştirmektedir.

 

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş Siyah Yorumları

Kumaş Fırsatı Paraşüt Kumaş Siyah Yorumları

Dayanıklı yapısı ve zorlu hava şartlarına uygun su itici özelliğe sahip Kumaş Fırsatı paraşüt kumaş pek çok sektörde kullanılır. Özellikle asker, polis üniformalarında, paraşütlerde, kamp malzemelerinde, uyku tulumlarında ve kaban, parka, yağmurluk gibi günlük kullanımda ihtiyaç duyulan ürünlerde kullanılır. Diğer kumaşlardan daha dayanıklı ve su itici özelliğe sahip kumaş kullanıcıların ihtiyaçlarını gidermelerini sağlamaktadır. Zorlu doğa sporlarında çeşitli araç gereçlerde kullanılır. Dayanıklı bir kumaş olduğu gibi siyah rengi ile göze hitap eden şık ve sade ürünlerde kullanılır. Kumaş Fırsatı paraşüt kumaş dayanıklı yapısı ve su itici özelliği ile dikkat çeker. Kumaş Fırsatı paraşüt kumaş - siyah fiyatı ve detaylarına sizler de Trendyol’dan ulaşabilir, Kumaş Fırsatı paraşüt kumaş - siyah yorumları ve değerlendirmeleri kısmından fikir edinebilir ve dilerseniz ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.