KULLANATMERKEZİ Kullan At Piknik Seti 6 kişilik (48 parça)Tek Kullanımlık Doğal Ahşap Kağıt Seti Kraft Poşet İçinde

149 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KULLANATMERKEZİ Kullan At Piknik Seti 6 kişilik (48 parça)Tek Kullanımlık Doğal Ahşap Kağıt Seti Kraft Poşet İçinde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KULLAN AT MERKEZİ Satıcı Ünvanı: KULLAN AT MERKEZ AMBALAJ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0591089337000001 Vergi Kimlik Numarası: 5910893370
    Bu ürün KULLAN AT MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sizler için tatiller, partiler, doğum günleri, yıldönümleri, düğünler, catering, yeni yıl partisi, şirket yemekleriniz ve piknikleriniz için tek kullanımlık piknik seti. Her şeyi en küçük ayrıntısına kadar düşündük ve eksiksiz bir tabak, çatal bıçak takımı, bardak ve peçete seti oluşturduk. Mükemmel bir piknik ve gezi için ihtiyacınız olan her şey. Kullanışlı şekerkamışı tabaklar hem sıcak yemekler hem de atıştırmalıklar için uygundur. Ve kağıt bardaklardan buzlu içecekleri değil, aynı zamanda sıcak çay veya kahveyi de içebilirsiniz. Tatiliniz ve pikniğiniz çevre dostu ve geri dönüşüm ürünlerle keyifli ve unutulmaz olsun! Kırılmaz, dayanıklı, güvenli ve geleceğimiz olan çocuklarımız için mükemmel üründür. Kullan at piknik seti plastik ürünlere en iyi alternatiftir. Ürünlerimiz%100 doğal huş ağacından üretilmiş olup sağlık açısından kesinlikle güvenlidir. Çevre dostu malzemelerden üretilen ürünleri seçerek yalnızca sağlığınıza dikkat etmekle kalmaz, aynı zamanda çevrenin korunmasına da yardımcı olursunuz. Kraft poşet içinde kraft kağıttan ve ahşap çatal bıçak takımlarından yapılmış tek kullanımlık piknik seti. Piknik seti içerir: Tabak 22,5 cm/ şeker kamışı /6 adet. Bardak 7 oz/ karton/6 adet. Çatal 165mm/ huş ağacı /6 adet. Bıçak 165 mm/ huş ağacı /6 adet. Kaşık 160 mm/ huş ağacı /6 adet. Karıştırıcı 130 mm/huş ağacı /6 adet. Kağıt pipet 6*197mm/kraft kağıt /6 adet. Peçete/ beyaz kağıt /6 adet.
Geri Bildirim Ver