KUKSAM YUMAK TUTUCU

389 TL

Ürün Bilgileri

KUKSAM YUMAK TUTUCU

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuksam Ahşap Satıcı Ünvanı: TALAT BALCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1360647474
    Bu ürün Kuksam Ahşap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YUMAK TUTUCU : İplik Severlerin Vazgeçilmezi Yumak tutucu, örgü ve tığ işi tutkunları için özel olarak tasarlanmış bir ürünümüzdür. Bu ürün, ipliklerin düzenli ve kontrol altında tutulmasını sağlayarak örgü işlerinizi daha keyifli hale getirir. İpliklerin karışmasını önler, düğüm oluşumunu azaltır ve örgü işinizi daha verimli hale getirir. Ahşap ve metal malzemeden üretilmiştir. İpliği düzenli bir şekilde tutmaya ve kontrol etmeye yardımcı olacak ergonomik tasarıma sahiptir. Hafif ve taşınabilir yapısıyla, iplik tutucularını istediğiniz yere kolayca götürebilir ve örgü keyfinizi her yerde yaşayabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver