Kuaf 3x500ml Yanmış Ve Yıpranmış Saçlar Için Keratin Içerikli Saç Bakım Maskesi

359,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
461,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kuaf 3x500ml Yanmış Ve Yıpranmış Saçlar Için Keratin Içerikli Saç Bakım Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmetikburada Satıcı Ünvanı: ESETTE GIDA İNŞAAT KOZMETİK DAĞITIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379076062400001 Vergi Kimlik Numarası: 3790760624
    Bu ürün Kozmetikburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3X500ML YANMIŞ VE YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN KERATİN İÇERİKLİ SAÇ BAKIM MASKESİ

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500+ ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Kuaf Keratin Içerikli Saç Bakım Maskesi ile Bakımlı Saçlar

Saç, sizi dış dünyaya ilk yansıtan görünüm bakımından özen isteyen bölümlerden biridir. İnsan saçı keratin denilen özel bir proteinden oluşur. Keratin denilen madde vücutta pek çok alanda bulunur. Oldukça dayanıklı bir madde olan keratin saçların daha güçlü, daha parlak ve daha esnek olabilmesini sağlaması açısından son derece önemlidir. Saçlar farklı işlemlerden dolayı bu parlaklığını veya gücünü kaybedebilir. Kaybedilen bu özellikler ise genellikle şampuanlar, saç kremleri, saç serumları veya saç maskeleri tarafından geri kazanılmaya çalışılır. Kuaf saç bakım maskesi de keratin ve bitkisel protein ağırlıklı ürünlerden biridir. Saçta bulunan keratin tabakasının güçlenmesine yardımcı olur. Kuaf saç bakım maskesi keratinli 500 ml ise oldukça uzun süreli kullanıma sahip bir üründür. Bu ürün yapısında keratin bulunduran bir ürün çeşididir. Keratin ise saçın ana maddesini oluşturan en önemli yapı taşıdır. Kuaf saç bakım maskesi kullanımı oldukça kolaydır.

  • Keratin Bakımı
  • Yoğun Bakım Ürünü
  • Yıpranmış Saçlara Özel

Kuaf Keratin İçerikli Saç Bakım Maskesi Kullanımı

Kuaf Keratin İçerikli Saç Bakım Maskesi Kullanımı

Saç maskeleri, çoğu zaman yıpranmış saçların toparlanması açısından sıkça tercih edilmektedir. Bunun yanında yapısı bozulan saçı onarmak için de oldukça sık bir kullanım alanı vardır. Saç maskeleri sadece bu amaçlarla kullanılmamaktadır. Bununla beraber dökülen saçlar için, hızlı yağlanan saçlar için veya saç tiplerine göre farklı çeşitlerde saç maskeleri vardır. Genellikle saçların ihtiyaçları doğrultusunda ürünlerin çeşitliliği arttırılmaktadır. Pek çok saç maskesi çeşidi vardır. Her biri farklı özelliklere ve her biri farklı çeşitlere sahiptir. Kuaf saç bakım maskesi kullananlar genellikle yıpranmış ve hasar görmüş saçlara sahip olan kişilerdir. Bu ürün saçları yenilerken bununla beraber saçı derinlemesine nemlendirir. Nemlenen saç ise yumuşak bir hale bürünür. Kuaf keratin saç bakım maskesi içerisinde bulunan keratin sayesinde saça derinlemesine bakım yapar. Bakımla beraber saçın güçlenmesini de sağlar. Kuaf 3x500 ml Yanmış ve Yıpranmış Saçlar için Keratin içerikli Saç Bakım Maskesi sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

Kuaf Keratin İçerikli Saç Bakım Maskesi Yorumları

Kuaf Keratin İçerikli Saç Bakım Maskesi Yorumları

Saç, pek çok alan gibi oldukça bakım isteyen bir topluluktur. Düzenli bakım sayesinde yumuşak, canlı ve parlak saçlara sahip olmak mümkündür. Düzenli bakımla beraber kullanılan malzemelerin, kullanılan ürünlerin doğru bir şekilde seçilmiş olması da gereklidir. Doğru ortam tamamıyla sağlandığı takdirde saçların doğal hali ve doğal yapısı da yeniden yerine oturmaktadır. Kuaf saç bakım maskesi nasıl kullanılır sorusu ise oldukça basit bir uygulama ile açıklanabilir. Saçlar şampuan ile temizlendikten sonra maske, masaj yapılarak uygulanmaktadır. Kuaf saç bakım maskesi keratinli kullanımı son derece kolay bir ürün olmasından dolayı sıkça tercih edilmektedir. Kuaf 3x500 ml Yanmış ve Yıpranmış Saçlar için Keratin içerikli Saç Bakım Maskesi yorumları açısından incelendiğinde ise ürünü kullanan kişiler tarafından pek çok fikrin olduğu görülmektedir. Bu yorumlar sayesinde ürün kullanımı öncesi bilgi sahibi olunabilir.

Kuaf Keratin İçerikli Saç Bakım Maskesi Özellikleri

Kuaf Keratin İçerikli Saç Bakım Maskesi Özellikleri

Saç maskeleri, özellikle yanmış, yıpranmış ve çok işlem görmüş saçların kullanması gereken en önemli ürünlerin başında gelmektedir. Kuaf 3x500 ml yanmış ve yıpranmış saçlar için keratin içerikli saç bakım maskesi özelliğini kaybetmiş saçları canlandırmak ve eski özelliğine kavuşabilmesini sağlamak amacıyla oldukça önemli ve faydalı bir üründür. Saça nem yüklemesi yapmaktadır. Yıpranan ve yanmış saçların en büyük ihtiyaçlarından biri de nemdir. Bu ürünle nem ihtiyacını kaybeden saçlara nemini geri kazandırır. Bununla beraber besleyici, onarıcı, boya koruyucu ve kuru saçları yüksek oranda nemlendirme özelliği vardır. Kuaf 3x500 ml yanmış ve yıpranmış saçlar için keratin içerikli saç bakım maskesi yoğun nemlendirme sağlayan bakım ürünüdür. Bu ürün sayesinde saçlar kısa bir zaman dilimi içerisinde eski doğal haline geri dönmektedir. Kuaf 3x500 ml Yanmış ve Yıpranmış Saçlar için Keratin içerikli Saç Bakım Maskesi MSK0004 ürününü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.