Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Infinissima Touch Dokunmatik Ekranlı Kahve Makinesi ve Otomatik Su Dozajı

14.214 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Infinissima Touch Dokunmatik Ekranlı Kahve Makinesi ve Otomatik Su Dozajı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün yurtdışı ürünüdür. Teslimat süresi 5-10 gün arası değişim gösterebilmektedir. NESCAFÉ DOLCE GUSTO KAPSEL MAKİNESİ - İLERİ SEVİYE KEYİF 1500w Ekstra Büyük Su Tankı: 1,2 litrelik su tankı, kolay temizleme ve doldurma imkanı sunar. Çıkarılabilir tasarım, kullanıcı dostu bir deneyim sunar. Sıcak ve Soğuk Kullanım: Çok yönlü kapsül makinesi, sadece sıcak değil, aynı zamanda ferahlatıcı soğuk içecekler hazırlamanıza olanak tanır. Hızlı Kahve Hazırlama: Otomatik kahve makinesi, sadece 30 saniyede espresso veya 60 saniyede Cappuccino keyfini yaşatır. Kolay Dokunmatik Ekran: Sezgisel dokunmatik ekran, kapsül makinesini kolayca özelleştirmenizi sağlar. Tüm Fincan Boyutları İçin Uygun: Espresso fincanından Latte Macchiato bardağına kadar tüm boyutlara uygun. Yüksekliği ayarlanabilir damlama kasesi, farklı fincan boyutlarına kolayca uyum sağlar. Sürdürülebilir ve Enerji Tasarruflu: %20 geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiştir. Enerji tasarrufu modu, kullanılmadığında otomatik kapanmayı sağlar. Kapsamlı Özellikler: Sezgisel dokunmatik ekran, otomatik dozaj, sıcak/soğuk fonksiyonu, 15 bar pompa basıncı, XL fonksiyonu, otomatik kapanma ve kireç çözme göstergesi gibi birçok özellikle donatılmıştır. NESCAFÉ Dolce Gusto, ileri seviye bir kahve keyfi sunar!

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kapsüllü Kahve Makineleri
  • Renk Kahverengi
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver