KristalGalerisi Cam Çay Kaşığı Renkli Harman Fma02443

21,99 TL

Ürün Bilgileri

KristalGalerisi Cam Çay Kaşığı Renkli Harman Fma02443

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hiro Spot Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520347122
    Bu ürün Hiro Spot tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • El imalatı cam çay kaşığıuç kısmında karışık renkler
  • Iade koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 1 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

KristalGalerisi FMA02443 8681725006779 Cam Çay Kaşığı Renkli Harman

Kristalgalerisi FMA02443 Renkli Harman cam çay kaşığı, şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken bir üründür. Kaliteli tasarım detayları, çay kaşıklarının şık bir sofra düzenine eşlik etmesini sağlar. Özellikle çay saatlerine davet ettiğiniz misafirleriniz için bu şık ürünle servis yapabilirsiniz. Çay kaşığı setindeki ürünler farklı renklere sahip tasarımlarıyla masa düzenine canlılık katar. Bu ürün, renkli tasarımlardan hoşlanan kişiler için ideal bir seçenek oluşturur. Çay servislerinize şık detaylar katmak için kaliteli malzemeden üretilen bu kaşıkları tercih edebilirsiniz. Hoş bir hediye seçeneği de olabilen bu ürünlerle sevdiğiniz insanlara karşı olan özeninizi gösterebilirsiniz.

  • Bu çay kaşıkları, kaliteli cam malzemeden üretilir.
  • Sap kısımlarında renkli detaylar bulunur.
  • Üründe, 6 adet çay kaşığı mevcuttur.

Kristal Galerisi Renkli Harman Cam Çay Kaşığının Özellikleri Nelerdir?

Kristal Galerisi Renkli Harman Cam Çay Kaşığının Özellikleri Nelerdir?

Kristalgalerisi FMA02443 renkli cam çay kaşığı seti, sahip olduğu özelliklerle pek çok kişinin tercih ettiği ürünler arasında bulunur. Bu kaşıklar, kaliteli cam malzeme kullanılarak tasarlanır. Böylece şık çay bardaklarıyla hoş bir uyum yakalamayı başarır. Kaşıkların sap kısımlarında farklı renkler kullanılır. Bu renkler; turuncu, sarı, mavi, yeşil, mor ve kırmızıdır. Göz alıcı bir tasarıma sahip olan ürün, kalitesiyle de kendinden söz ettirmeyi başarır. Bu ürün, 6 adet çay kaşığından oluşur. Daha çoklu kullanım yapabilmek için üründen birden fazla adette alım yapabilirsiniz. Ürün, farklı çay takımlarına da uyum sağlar. Böylece sadece kaşık satın alarak çay saatlerinde farklı tasarımlar kullanabilirsiniz. Bu kaşıklar el işçiliğiyle hazırlanır. Gönderim sırasında yapılan hassas paketleme ise ürünlerin size sağlam şekilde ulaşmasını sağlar.

Kristal Galerisi Renkli Harman Cam Çay Kaşığı Kullanışlı mıdır?

Kristal Galerisi Renkli Harman Cam Çay Kaşığı Kullanışlı mıdır?

Kristalgalerisi FMA02443 Renkli Harman cam çay kaşığı, oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. Set içinde bulunan 6 adet çay kaşığında kullanılan canlı renkler, sofralarınızda şık bir duruş sergiler. Ürünün tasarımı, kaşığı tutmanız için ideal şekilde yapılır. Bu ürünün geniş kısmı ise çayı rahatlıkla karıştırmanıza yardımcı olur. Kristalgalerisi Renkli Harman cam çay kaşıkları, çeyizlik olarak değerlendirilebilir. Bu ürünler, farklı tasarımdaki çay bardaklarıyla uyum yakalamayı başarır. Kaşıkların tasarımında kullanılan cam malzeme, ürüne şık ve kaliteli bir duruş da sağlar. Bu ürünleri, aynı zamanda ince düşünülmüş hediye seçeneği olarak da değerlendirerek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Kullanışlılık konusunda memnuniyet sağlayan bu ürünü günlük çay takımlarınızla da rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Kristal Galerisi Renkli Harman Cam Çay Kaşığı Kaliteli midir?

Kristalgalerisi tarafından satışa sunulan cam çay kaşıkları, kaliteli detaylarıyla kullanıcılardan tam not alır. Bu üründe kullanılan cam, dayanıklı hâle getirilerek tasarlanır. Böylece olası kazalar yaşanması riski minimuma iner. Kaşıkların saplarında yapılan renklendirme işlemi için seçilen boyalar da hassas bir değerlendirme sürecinden geçer. Bu ürünleri, uzun süre boyunca herhangi bir yıpranma olmadan kullanmak için elde yıkamayı tercih edebilirsiniz. Ürünün gönderim aşamasında da markanın hassas davrandığı göze çarpar. Bu ürün, cam malzemeyle tasarlandığı için özenli bir paketleme işleminden geçerek size ulaştırılır. Kristalgalerisi FMA02443 Renkli Harman cam çay kaşığı yorumlarında, ürünün farklı kullanıcılar açısından değerlendirildiği görülür. Bu yorumlar, kaşıkların kalitesi hakkında olumlu görüşler içerir. Pek çok kişi ürünün şık ve kaliteli duruşundan övgüyle bahseder. Bu değerlendirmeler, ürünün kullanım sırasındaki rahatlığını anlamanız için de idealdir. Trendyol üzerinde avantajlı şekilde sunulan Kristalgalerisi FMA02443 Renkli Harman cam çay kaşığı fiyatı için değerlendirme yaparak bu ürüne ulaşabilirsiniz.