Genel Markalar 50 Kg Türk Şeker Toz Şeker Çuval

2.199,90 TL
(44 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 50 Kg Türk Şeker Toz Şeker Çuval

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAGİMALL Satıcı Ünvanı: HASKARAKAYA GIDA TURİZM İNŞAAT OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458046322900014 Vergi Kimlik Numarası: 4580463229
    Bu ürün BAGİMALL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 50 kg orijinal malatya kristal toz şeker
Geri Bildirim Ver

Kütahya Toz Şeker Çuval 50 kg

Kütahya toz şeker çuval 50 kg enerji verici içeriğiyle ön plana çıkar. İnsan sağlığına faydalı pek çok etkiye sahiptir. İnsan hayatında oldukça önemli bir yere sahip olup içerdiği doğal besin maddeleri sayesinde besin ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilir.

 
  • Enerji verici
  • Doğal besin maddeleri
  • Faydalı

Kütahya Toz Şeker Çuval 50 kg Özellikleri

Kütahya Toz Şeker Çuval 50 kg Özellikleri

Kütahya toz şeker çuval 50 kg özellikleri arasında, ürünün tatlandırıcı ve yüksek enerji veren yapısının yanı sıra fonksiyonel kullanımına da dikkat çeker. Türkiye'de yoğun şekilde tüketilen çayın tamamlayıcısı olan bu ürün, geçmişten günümüze başlı başına bir ihtiyaç olarak popüler şekilde tercih edilmektedir. Tatlıların yanı sıra içeceklerde ve pek çok yemekte aktif olarak kullanabileceğiniz bu ürün, damak tadınıza hitap edebilir. Buğday, pancar, şeker kamışı ve patates gibi nişasta değeri yüksek bitkilerden elde edilen işçilikli, profesyonel üretim safhalarından geçilerek hizmetinize sunulur. Tarih boyunca geniş müşteri kitlesine hitap edebilen pek çok bitkide doğal olarak bulunabilen özel bir malzemedir. Tariflerinizi lezzetlendirerek damakta tat bırakan keyifli, özel sunumlar yapmanıza olanak sağlayan mutfağın vazgeçilmez gıdalarının başında gelir. Hücrelere enerji vererek gerekli besin desteğini sağlayan bu ürün düşük tansiyon problemlerini anlık olarak çözebilir. Salgıladığı mutluluk hormonu ile depresyon oluşumunu önleyebilen etkilere sahip olup mutfağın olmazsa olmazıdır.

 

Kütahya Toz Şeker Çuval 50 kg Kullanımı

Kütahya Toz Şeker Çuval 50 kg Kullanımı

Kütahya toz şeker çuval 50 kg, yiyecek ve içeceklerin lezzetini artırarak sevdiklerinizle keyifli ve kaliteli anlar yaşamınıza olanak sağlar. Enerji deposu bir üründür. Pek çok tarifin vazgeçilmezi haline gelen bu ürün; hamur işi, tatlı, ana yemek ve reçel tariflerinin kolaylıkla hazırlamasına yardım eder. Restoran ve kafelerde sıklıkla kullanılır. Halka açık yerlerde hijyenik ve rahat kullanım avantaj sağlar. Ambalaj kalitesi yüksek olduğu için hava ile temas etmeden uzun süre tazeliğini koruyabilir. Gün içerisinde tüketmek üzere lezzetli atıştırmalıkların yanı sıra özellikle çay ve kahve gibi sıklıkla tüketilen içecekleri tatlandırmak amacıyla kullanabilirsiniz. Enerji sağlar ve vücudun ihtiyacı olan glikozu karşılar. Tatlandırıcı olarak doğal bir seçenektir ve kimyasal tatlandırıcılara tercih edilir. Uygun fiyatlı bir tatlandırıcıdır. Kütahya toz şeker çuval 50 kg yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Kütahya Toz Şeker Çuval 50 kg Fiyatı

Kütahya Toz Şeker Çuval 50 kg Fiyatı

Kütahya toz şeker, kaliteli ve doğal bir tatlandırıcıdır. Gıda işletmelerinde ve evlerde tercih edilir. Uygun fiyatı, kolay kullanımı ve yüksek kalitesiyle dikkat çeker. Doğru koşullarda saklanması durumunda uzun süre bozulmadan kullanılabilir. Kütahya toz şeker herkes tarafından kullanılabilir. Özellikle pastaneler, lokantalar, kafeler ve diğer gıda işletmeleri bu şeker çeşidini tercih edebilir. Gıda endüstrisinde yaygın olarak kullanılır. Pastanelerde pasta yapımında, lokantalarda yemeklerin tatlandırılmasında, kafelerde kahve ve çayın tatlandırılmasında kullanılır. Serin ve kuru bir yerde saklanmalıdır. Doğrudan güneş ışığına maruz kalmamalı ve nemli ortamlardan uzak tutulmalıdır. İnce taneli yapısı sayesinde hızla erir ve kolay kullanım sağlar. Saf ve doğal bir tatlandırıcıdır. Yüksek kalitede üretilir ve gıda endüstrisi için uygundur. Birbirinden güzel, lezzetli tarifler hazırlamasına olanak sağlar. Kütahya toz şeker 50 kg. çuval fiyatı bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.