Kristal Sprey Natürel Sızma Soğuk Sıkım Zeytinyağı 150 ml

259 TL
(1.726,67 TL / lt)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kristal Sprey Natürel Sızma Soğuk Sıkım Zeytinyağı 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MarketEvinde Satıcı Ünvanı: OĞUZHAN KARABAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Vergi Kimlik Numarası: 5030334648
    Bu ürün MarketEvinde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kristal natürel sızma zeytinyağımız şimdi pratik ve kullanışlı sprey ambalajında! Mutlaka deneyin! Kristal sprey natürel sızma zeytinyağı, soğuk sıkım yöntemi ile üretilmiş olup serbest yağ asitliği oleik asit cinsinden %0,8’in altındadır. Yeni nesil yemek pişirme ve zeytinyağı kullanım alışkanlıklarına yönelik pazara sunduğumuz yeni ürünümüzü sıcak soğuk tüm yemeklerde, salatalarda, soslarda, masa servislerinde, tencere- tava- tepsi- ızgara gibi yüzey yağlamada, hamur işlerinde, mangalda, piknikte ve teknede kullanabilirsiniz. Kristal sprey natürel sızma zeytinyağı, zeytinyağının doğal özelliklerini koruyan, kimyasal gaz içermeyen, çevreye dost, geri dönüşümlü 150 ml teneke ambalaj içinde Bag-on-Valve (BOV) teknolojisi kullanılarak el değmeden doldurulmuştur. Çevreye ve insan sağlığına zararlı uçucu kimyasal gazlar içermez. Spreyleme özelliği sayesinde hazne içindeki basınçlı hava yağı yayarak eşit ve istenilen miktarda püskürtür. Doğrudan uygulamak istediğiniz yüzeye 15 cm yüksekten sıkarak püskürtünüz. Bu sayede yağı istenilen yüzeye yaymak için başka herhangi bir yardımcı mutfak malzemesi kullanmanıza gerek kalmaz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver