Koziol 4'lü Kase 700 ml Mercan

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Koziol 4'lü Kase 700 ml Mercan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pera Bulvarı Satıcı Ünvanı: PERA BULVARI EV VE YAŞAM GEREÇLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728081986400001 Vergi Kimlik Numarası: 7280819864
    Bu ürün Pera Bulvarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koziol 4'lü Kase 700 ml Mercan Koziol 4'lü Kase 700 ml Mercan, mutfakta hem pratikliği hem de zarafeti bir araya getiren harika bir üründür. Bu mercan rengindeki dört adet kase seti, günlük yaşamınıza estetik bir dokunuş katarken, geniş iç hacmi sayesinde yemeklerinizi daha düzenli ve lezzetli bir şekilde sunmanızı sağlar. Bu dört kase seti, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve uzun yıllar boyunca günlük kullanım için idealdir. Mutfakta her türlü ihtiyacınızı karşılamak üzere tasarlanmıştır. Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ya da atıştırmalıklar için mükemmel bir seçenektir. Koziol 4'lü Kase 700 ml Mercan, her bir kaseyi kolayca istiflemenize olanak tanır ve bu sayede mutfak düzeninizi sağlar. Kase seti, temizliği kolaydır ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ayrıca, mercan rengi, mutfağınıza canlılık ve şıklık katarken her tür dekorla da uyumlu bir görünüm sunar. Renk: Mercan Ürün Ölçüleri: 16,2 cm x 16,2 cm x 6,4 cm KOZİOL Hakında Koziol 1927’den beri Almanya’da orijinal koleksiyonları, dayanıklı tasarımları ve çevre dostu ürünleriyle öne çıkar. Sürdürülebilirliği tasarım ve kullanılan materyalin yanında sevkiyat ve pazarlama alanlarına da taşıyan Koziol, özgün kalitesini yaklaşık bir asırdır sürdürür. Ürünlerinde termoset plastik, BPA veya yumuşatıcı gibi sağlığa zararlı maddeleri kullanmadığı gibi şirketin tüm üretim atıkları geri dönüştürülebilirdir. Koziol, dünyanın önde gelen tasarımcıları ve üniversiteleriyle iş birliği yaparak modern çağın ikonik tasarımlarını yaratır. Ünlü mimarlar Matteo Thun’un Aroma ve Alessandro Mendini’nin Tasche adlı ürünlerinin dışında kırılmaz bardak koleksiyonu Superglas ile Koziol, zamana iz bırakmayı başarmış bir marka olarak öne çıkar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Melamin
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Çorba Kasesi
  • Hacim 500 - 1000 cc
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver