6
Sebze kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

KÖY YAKASI 15 Adet Mini Lokum Taze Çanak Enginar Zeytinyağlı Enginar Yemeği Enginar Salatası Için Çanak Enginar

820 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KÖY YAKASI 15 Adet Mini Lokum Taze Çanak Enginar Zeytinyağlı Enginar Yemeği Enginar Salatası Için Çanak Enginar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KÖY YAKASI Satıcı Ünvanı: TANER BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1850175340
    Bu ürün KÖY YAKASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taze çanak Enginar
  • tarladan enginar toplanıp günlük soyulmuş bir halde gönderilir. Taze Çanak Enginar lif kaynağıdır, karaciğer dostudur. Egeden Enginar denince akla, ilk olarak, Türkiye'nin en büyük ekili dikili enginar arazilerine ev sahipliği yapan Aydın Gölhisar Kasabası gelir. Aydın Gölhisar kasabasında , atadan gelen bir miras ile asırladır enginar üretimi yapılmaktadır. Bölgede yetişen enginar cinsleri Kıbrıs, Sakız , Ramazan Paşa Mor enginar cinsleridir. Enginar Ne Zaman Hasat Edilir . Enginar her yıl kasım ayı gibi toprağa ekilerek takip eden yılın Şubat ayında hasat edilmeye başlanır. Enginar Hasat zamanı Haziran ayına kadar sürer. Taze enginar limonlu su içerisinde gönderilir, size ulaştığında taze enginarı boz dolabı poşetlerine koyarak doğrudan derin dondurucuda koyabilirsiniz. Taze enginar buzdolabında 10 gün kadar muhafaza edilebilir. Enginar yemeği olarak ilk akla gelen enginar dolmasıdır. Enginar dolması , taze enginarın içinin oyulması ile pirinç eklenerek enginar dolması halini aldığı enginar yemeğidir. Çok sevilen diğer bir enginar yemeği ise zeytinyağlı enginardır. Taze enginar zeytinyağı ile marine edilerek fırına veriler üzerine limon suyu gezdirilir bu basit zeytinyağlı enginar yemeği tarifi oldukça lezzetlidir. Enginar tarifi çok basit ve pratik enginar yemeklerinden oluşmakta olup , her sofrada haftada birkaç kere bulunması gerekmektedir. Enginar tarifine bir çok sosyal medya kanalından ulaşılabilir. Bir diğer enginar yemeği ise enginar salatasıdır. enginar salatası için taze enginarı alarak 10 dakika haşladıktan sonra zeytinyağı, limon ve sarımsak ile marine ederek müthiş lezzetli bir enginar salatası yemeği elde etmiş olursunuz. Bunların dışında birçok sayamadığımız enginar tariflerine sosyal medya kanallarından rahatlıkla ulaşabilirsiniz. En popüler enginar tariflerinin başına zeytinyağlı enginar , enginar dolması, enginar salatasını koyabiliriz. Enginarın en tazesi için Köy Yakası markasını ziyaret etmeniz , enginar satın alarak deneyimlemeniz bu lezzeti sorunsuz yaşamanızı sağlayacaktır .

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver