Kotex Günlük Ped Normal 56 Ped

119 TL
(1,98 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
143,90 TL
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
900 TL'ye 40 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kotex Günlük Ped Normal 56 Ped

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUĞLA TİCARET Satıcı Ünvanı: YÜKSEL EMRE MAVİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6131176236
    Bu ürün MUĞLA TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kotex Günlük Ped Normal, pamuksu, yumuşacık dokusu ve cilde nefes aldıran yapısı ile son derece hijyenik ve konforlu
  • Kokuyu hapseden teknolojisi sayesinde gün boyu ferahlık için Kotex günlük pedi deneyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Kotex Günlük Ped Normal 56 Ped

Günlük ped, regl döneminde kullanılan pedin küçük ve ince olan halidir. Regl döneminin dışında kalan günlerde de kendinizi gün boyu rahat ve güvende hissetmenize yardımcı olur. Altı yapışkanlıdır ve iç çamaşırına kolayca sabitlenir. Boyutu küçüktür ve ince ambalajı sayesinde birçok kıyafetin cebine sığar. Böylece yanınızda kolayca bulundurmanıza olanak sağlar. Yapısı oldukça incedir, yumuşak ve emici dokusu ile kuru ve temiz kalmanızı sağlar. Kullanımı oldukça kolaydır. Kokuyu hapsetme özelliği ile gün boyu rahat ve ferah hissettirir. Kotex günlük ped pamuksu, yumuşacık dokusuyla günlük ped ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. Cilde nefes aldıran yapısı, hijyenik olması ve konforu sizi oldukça memnun eder. Emici özelliği ile yüzeyin altına nemi çeker ve kuru hissettirir.

  • Gün boyu etkili koruma
  • İnce, yumuşak ve emici doku
  • Nefes aldıran yüzey

Kullanışlı Kotex Normal Günlük Ped Özellikleri

Kullanışlı Kotex Normal Günlük Ped Özellikleri

Regl döngüsünün herhangi bir aşamasında gerçekleşen vajinal akıntı oldukça normal bir durumdur. Günlük ped, gün boyu rahat ve güvende hissettirir. Düzensiz reglden kaynaklanan beklenmeyen durumlara karşı koruma sağlar. Reglin son günlerindeki hafif kanama için ince bir koruma yeterli olabilir. Kotex günlük normal ped, bu konuda size birçok avantaj sunar. Kotex normal günlük pedi kullandığınızda, iç çamaşırınız temiz kalır ve sizi rahat hissettirir. İç çamaşırda yoğun ıslaklık hissettiren sıcak havalarda ya da yoğun egzersiz günlerinde günlük ped, ıslaklığı emme özelliğiyle yardımınıza koşar. Genital bölgede terlemeyi azaltır, emici özelliği ile kuru ve ferah hissetmeyi sağlar. Kotex ped, yumuşak dokuludur ve kokuyu hapsetme özelliğine sahiptir. %100 gerçek pamuklu yüzeyi ve nefes alan yapısı ile vajina florasını bozmaz ve güvenle kullanım sağlar.

Kotex Normal Günlük Ped 56'lı Paket Avantajı

Kotex Normal Günlük Ped 56'lı Paket Avantajı

Markanın günlük pedi, size her ortamda rahatlık sağlar. Sıvıyı ve kokuyu vücudunuzdan uzak tutar. Kotex günlük ped normal 56'lı paket avantajıyla tercih edilen, kullanımı kolay bir üründür. Her gün kullanılmak üzere tasarlanmış olan bu ürün; reglden önce, reglden sonra ve hamilelik döneminde kullanılır. Alt katmanı yapışkanlıdır, kaymayı önler Üzerinde bulunan ambalaj çıkarıldıktan sonra iç çamaşırı iyice kavrayacak şekilde yerleştirilir. Yapısı sayesinde esneklik sağlar ve vücut hareketlerini kısıtlamaz. Günlük pedler, oldukça küçük ve kanatsız bir yapıdadır. Dermatolojik testlerden geçer. Doğru kullanıldığında yan etkiye sebep olmaz. Akıntı miktarına göre boyutları bulunur, kişiye özgü farklı modelleri vardır. Böylece kişi kendine uygun günlük pedi bulabilir. Kotex günlük ped normal 56'lı yorumları ile öne çıkan ve beğenilen bir üründür. Rahatlığı ile sıklıkla tercih edilir.

Uygun Kotex Normal Günlük Ped 56'lı Fiyatı

Uygun Kotex Normal Günlük Ped 56'lı Fiyatı

Günlük ped, kullanım kolaylığı sayesinde oldukça tercih edilen bir üründür. Kendini güvende hissetmek isteyenler, konforuna düşkün olanlar, gün içerisinde varlığını hissetmeden kendi işine odaklanmak isteyenler bu ürünü severek kullanabilirler. Kotex günlük ped normal 56'lı fiyatı ürünün içeriğine göre belirlenir. Kotex, nefes alan yüzey özelliğiyle öne çıkar. Ürün, tek kullanımlıktır ve parfümsüzdür. Yeni ve geliştirilmiş yapıya sahiptir. %100'e kadar rahatlık ve ferahlık sağlar. Pamuksu yüzeyi ve kokuyu hapsetme özelliğiyle dikkat çeker. Tek paketi ile taşıma kolaylığı sağlar. Bu ped, gün içerisinde özgürce hareket etmek isteyenlerin tercihi olan bir üründür. Sevilen, tercih edilen ve oldukça öne çıkan bu özel ürüne Trendyol'dan bütçenize uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Kotex ile günlük ped ihtiyacınızı karşılayabilir ve hissettirdiği rahatlığı doya doya yaşayabilirsiniz.