Kotex Aktive Günlük 32 Li Hijyenik Ped

87,94 TL
(2,75 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL
3. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
72,50 TL
Kurumsal Fatura
73,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
84,32 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kotex Aktive Günlük 32 Li Hijyenik Ped

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kotex Aktive Günlük 32 Li Hijyenik Ped

Ürün Özellikleri

  • Özellik Normal
Geri Bildirim Ver

Kotex Active Günlük İnce Ped 32'li ile Gün Boyu Rahatlık

Günlük pedler kadınlar için günlük konfor sunan ve gün içerisinde kullanılan pedlerdir. Regl dönemlerinde kullanılan pedlerden daha küçük ve daha ince yapılıdır. Kotex active günlük ince ped altındaki yapışkanlı yüzeyle iç çamaşırına yapıştırılır. Gün içerisinde görülebilen akıntı durumlarında temiz ve kuru kalmaya yardımcı olur. Günlük pedler kullanımı ihtiyacına göre farklı boyutlarda ve inceliklerde üretilir. Yumuşak ve sıvı emici özelliği ile fresh bir his bırakır. Kotex active günlük ped belirli boyutlara sahip günlük olarak kullanılan pamuklu bir malzemedir. Bu malzeme oluşabilecek herhangi bir ıslaklığı veya akıntıyı emerek dışarı çıkmasını engeller. Kotex active günlük ince ped 32’li kampanya dahilinde olan bir üründür. İkili veya yanında herhangi başka bir malzeme ile satışa sunulan çeşitlerinden biridir. Bu ürün pek çok kadın tarafından sıkça kullanılır.

  • Günlük Kullanım
  • Yüksek Emiş Gücü
  • Pamuklu Yapı

Kotex Active Günlük İnce Ped 32’li Kullanımı

Klasik pedler genellikle kadınlar için ayın belirli dönemlerinde kullanılmaktadır. Fakat bununla beraber günlük pedler ise düzenli olarak her gün kullanılabilen ürünlerden biridir. Oldukça basit bir kullanıma sahiptir. Kullanıldığı anlarda kullanıcılarda herhangi bir rahatsızlık yaratmamaktadır. Fakat kullanan kişilerin hassasiyetlerine göre değişen çeşitleri bulunur. Kotex active günlük ped 32’li seçeneği ile oldukça avantajlı bir üründür. İçerisinde 32 adet ince ped bulunur. Günlük olarak 1 adet kullanıldığında toplamda 32 gün kadar yeterli gelmektedir. Her bir ped tek kullanımlıktır. Bir kere kullanıldıktan sonra tekrar kullanıma uygun değildir. Kotex active günlük ince ped 32’li kullanımı oldukça basit ve rahattır. Giyilen iç çamaşırı üzerine yapıştırılarak kullanılır. Pedlerin pamuklu kısmının arka bölümünde yapışkanlı bir alan bulunur. Bu alan kullanılan iç çamaşırı üzerine yapıştırıldığında gün boyu çıkmadan, bozulmadan rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Kotex Active Günlük İnce Ped 32’li Özellikleri

Günlük pedler regl dönemi dışında kullanılan ürünlerdir. Regl döneminde kullanımı ürünün özelliği açısından yetersiz gelmektedir. İç çamaşırına bulaşabilecek hafif akıntılara karşı koruyucu özellik gösterir. Bununla beraber acil durumlarda kullanılabilecek ürün tercihleri arasındadır. Genel olarak görevi herhangi bir vajinal akıntıyı iç çamaşırına bulaşmaması ve gün boyu temiz, kuru bir iç çamaşırı kullanımı sunması amacıyla kullanılır. Kotex active günlük ince ped 32’li özellikleri bakımından son derece avantajlı ürünler arasındadır. İnce bir özelliğe sahip olmasından dolayı kullanım esnasında kullanıcılara herhangi bir rahatsızlık vermemektedir. İnce bir üründür. Kotex active günlük ince ped 32’li yorumları açısından incelendiğinde ürün hakkında pek çok bilgiye ulaşabilmek mümkündür. Kotex active günlük ped kullananlar ürünün inceliğinden ve rahat oluşundan kaynaklanan bir kullanım genişliğine sahiptir. Kullanımı son derece yaygın olan bir ürün çeşididir.

Kotex Active Günlük İnce Ped 32’li Kullanımı

Günlük ped kullanımı oldukça uzun yıllara dayanan bir ürün çeşididir. Normal pedlere oranla çok daha küçük ve çok daha ince bir yapıya sahiptir. Tıpkı klasik pedler gibi iç çamaşırı yüzeyine yapıştırılarak kullanılmaktadır. Her türlü akıntıya ve her türlü iç çamaşırına uygun ürün mevcuttur. Nefes alan katmanlardan oluşur. Sıvıyı ve kokuyu hapsederek günlük rahatlığı bozmadan hayat yaşantısına devam edilir. İnce bir ambalaja sahip oldukları için taşıma açısından da son derece kolaylık sağlar. Kotex active günlük ince ped 32’li 8691900172458 ise ürünün bir kodunu oluşturmaktadır. Bu ürün ince bir yapıya sahip olmasından dolayı hem kullanım hem de taşıma açısından kullanıcılara oldukça avantajlı bir hizmet sunar. Kotex active günlük ince ped 32’li satın al seçeneği ile ürüne Trendyol üzerinden hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.