Kornişsan 10 Adet Kaliteli Ve Güvenilir Kelebek Final (STOP)

56,90 TL

Ürün Bilgileri

Kornişsan 10 Adet Kaliteli Ve Güvenilir Kelebek Final (STOP)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kornişsan Satıcı Ünvanı: CO ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211135219900001 Vergi Kimlik Numarası: 2111352199
    Bu ürün Kornişsan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kornişsan Kelebek Final (Stop) Ürün Açıklaması Ürün Tanımı: Kornişsan Kelebek Final (Stop), pencere kaplamalarınızı yenilemek ve güneş ışığını mükemmel bir şekilde kontrol etmek için ideal bir üründür. Kornişsan kalitesi ile üretilmiş olup, ev, ofis veya ticari mekanlarınızda pratiklik ve şıklığı bir araya getirir. Özellikler: Kelebek Final (Stop) Tasarımı: Açık veya kapalı durumda tutmak istediğinizde kolayca kullanılabilen pratik kelebek final (stop) seçenekleri içerir. Yüksek Kalite: Dayanıklı ve uzun ömürlü olan bu ürün, uzun yıllar boyunca güvenilir performans sağlar. Çağdaş Tasarım: Şık ve modern tasarımı ile her iç mekan dekoruna mükemmel uyum sağlar, mekanlarınıza farklı bir hava katar. Avantajları: Güneş ışığını mükemmel bir şekilde kontrol eder, böylece enerji tasarrufu sağlar. Kelebek final (stop) oranları ile istediğiniz seviyede perdeyi sabitleyebilirsiniz. Kullanımı son derece kolay ve geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından rahatça kullanılabilir. İç mekanlarınıza modern bir stil ekler. Ek Bilgiler: Kornişsan'ın bu ürünü, pencere kaplamalarınızı tamamlayarak güneş ışığını kontrol etmenize yardımcı olurken mekanlarınıza zarif bir dokunuş ekler. Kornişsan markası, kaliteli ve uzun ömürlü ürünler sunma taahhüdüyle bilinir ve bu ürün de bu taahhüde uygun olarak tasarlanmıştır. Kelebek Final (Stop) ürünleri, esneklik ve kullanım kolaylığı sunar. Teslimat ve Paketleme: Paket Seçenekleri: 10 Adet, 30 Adet, 100 Adet Teslimat sırasında ürünler sorunsuz bir şekilde ulaştırılır ve herhangi bir kayıt işlemi gerektirmez. Kornişsan Kelebek Final (Stop) ile pencere kaplamalarınızı tamamlayın ve güneş ışığını kontrol ederken mekanlarınıza zarif bir dokunuş ekleyin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Beden 80 x 100
  • Materyal Polyester
  • Aksesuar Tipi Korniş Finali / Stoper
Geri Bildirim Ver