KORKMAZ Çintemani Çaydanlık Takımı A212

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.879,20 TL1.761,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Çintemani Çaydanlık Takımı A212

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elis Concept Satıcı Ünvanı: ELİS GROUP ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ PAZARLAMA İHRACAT VE İTHALAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332140049100001 Vergi Kimlik Numarası: 3321400491
    Bu ürün Elis Concept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçüler: Demlik Hacmi: 1.1 lt Alt Hacim: 2 lt 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik
  • Üç kat kapsül taban
  • 140 mm geniş taban yüzeyi
  • Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler
  • İndüksiyon taban
  • Ergonomik ve el yakmayan paslanmaz çelik sap
  • Çift kapaklı
  • Alt çaydanlıkta buhar kesme kapakçığı mevcuttur.
  • Bir devam zinciri, Çintemani… Osmanlı imparatorluğu döneminde gücün sembolü olarak kabul edilen Çintemani, üç ruhani özelliği içinde barındıran bir motiftir. Doğu felsefesinde de karşımıza çıkan Çintemani, insanı içine çeken bir devam zinciridir. Gönül Gözü, Akıl Gözü ve Dünya Gözü’nü simgeleyen üç dairenin, dıştan içe hilaller çizmesiyle oluşur. Her biri diğerine müdahale etmeyen bu gözler, uyum içinde hayata bakışı ifade eder.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Çintemani Gold Çaydanlık Takımı

Birçok kişinin mutfaklarında vazgeçilmez eşyalarından biri çaydanlıktır. Neredeyse her gün kullanılan bir mutfak eşyasıdır. Sürekli kullanılan bir eşyanın şık ve bir yandan dayanıklı olması istenen bir özelliktir. Korkmaz Çintemani Gold Çaydanlık Takımı ise tüm bu istekleri fazlasıyla karşılayan bir üründür. İsmini bereket, koruyuculuk ve güç anlamına gelen Osmanlı Çintemani motifinden alan bu ürün mutfağınıza şık bir görünüm katar. Hafif ve ergonomik yapısı olan bu ürün sayesinde çaylarınızı doldururken zorlanmazsınız. Paslanmaz çelik olan Korkmaz Çintemani Gold Çaydanlık Takımı a212 uzun yıllar kullanımda paslanma belirtisi göstermez. Ayrıca, dış yüzeyi kararma ve su lekesi de yapmaz. Polisajlanmış dış yüzeyler sayesinde parlaklığını yıllar boyunca korur. Şık tasarımı ve temiz bir görüntüsü olan bu ürün mutfağınıza çok yakışacak bir üründür.

  • Üç kat kapsül taban
  • Ergonomik sap
  • Paslanmaz çelik

Korkmaz Çintemani Gold Çaydanlık Takımı Özellikleri

Korkmaz Çintemani Gold Çaydanlık Takımı Özellikleri

Korkmaz Çintemani çaydanlık takımı şıklığı ve kullanım rahatlığı ile öne çıkan bir üründür. Demlik hacmi 1.1 ve alt hacmi ise 2 litredir. Size, ailenize ve misafirlerinize yetecek kadar bir kapasitesi vardır. 140 mm geniş taban yüzeyine sahip olmasının yanında bu ürün üç kat kapsül taban özelliğine de sahiptir. Aynı zamanda indüksiyon taban sayesinde suya eşit bir şekilde ısı iletkenliği sağlanır ve çay suyu daha çabuk ısınır. Aynı zamanda, bu özelliği ısınmış suyunuzun ısısını da muhafaza etmesini sağlar. Bu sayede, enerjiden tasarruf etmiş olursunuz. Çift kapağa sahiptir. Alt çaydanlıkta buhar kesme kapakçığı vardır. Buhar kesme kapakçığı sayesinde sıcak su damlalarının demliği kaldırdığınızda damlamasına engel olur. Bu kapakçık sayesinde, sıcak suyun sizi yakma ihtimalini ortadan kaldırırsınız.

Korkmaz Çintemani Gold Çaydanlık Takımı Avantajları

Korkmaz Çintemani Gold Çaydanlık Takımı Avantajları

Kullanım kolaylığı ve şık tasarımıyla göze çarpan bu ürünün özellikleri bakımından birçok avantajı bulunur. El yakmayan ve ergonomik paslanmaz çelik saplara sahiptir. Dolayısıyla, siz çay doldururken eliniz yanmaz ve size daha rahat bir kavrayış sağlar. Bu ürün aynı zamanda damlatma yapmaz. Siz çay doldururken dökülmesi gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. İndüksiyon tabanı sayesinde ısı suya iletilir ve saplara kadar gelmez. Hem çay suyu daha çabuk ısınır ve hem de soğuması uzun sürer. Bu sayede, bu ürün hem enerjiden tasarruf etmenizi hem de çay keyfinin daha uzun sürmesini sağlar. Mutfağınıza şıklık katacak olan bu ürün temiz görüntüsünü uzun süre korur. Saplar dahil olmak üzere paslanmaz çelikten yapılmıştır. Dolayısıyla, bu üründe paslanma görülmez. Ayrıca dış yüzeyi kararma yapmaz ve su lekelerini tutmaz. Mutfağınız için en doğru seçimlerden biri olur.

Korkmaz Çintemani Gold Çaydanlık Takımı Fiyatları

Korkmaz Çintemani Gold Çaydanlık Takımı Fiyatları

Bu ürün uzun süren çay keyiflerinizin vazgeçilmez bir öznesi haline gelir. Çay suyunu daha kısa sürede ısıtırken indüksiyon ve üç kat kapsül taban sayesinde aynı zamanda sıcaklığı uzun süre muhafaza eder. Enerjiden tasarruf edersiniz. Aynı zamanda, paslanmaz çelikten yapılmasından dolayı uzun süre kullanım için uygundur. Sapları hem ergonomiktir ve çok şık bir tasarıma sahiptir. Diğer kullanıcıların yazdığı Korkmaz Çintemani Gold Çaydanlık Takımı yorumları ve bu ürün ile ilgili özelliklerini inceleyerek bu ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Korkmaz Çintemani Gold Çaydanlık Takımı fiyatları da aynı şekilde incelenebilir. Dikkat çeken estetik görünümü ve yüksek performansıyla çıkan bu ürün size eşsiz bir deneyim yaşatır. Gelişmiş yapısıyla ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.