KORKMAZ Tempratik Dikey Lavanta/siyah Elektrikli Süpürge A920-04

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Tempratik Dikey Lavanta/siyah Elektrikli Süpürge A920-04

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKINHALI Satıcı Ünvanı: KADER TEKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2822332178800001 Vergi Kimlik Numarası: 8340123957
    Bu ürün AKINHALI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lezzetli yemekleri zarif tasarımlarla sunduk, şimdi sıra temizlikte... Güçlü emiş gücüne sahip yeni elektrik süpürgelerimiz, en zor anlarda yanınıza koşmak için hazır. Sessiz sedasız dünyayı süpürür, az enerji tüketir. Motor Gücü: 800 W Ses seviyesi: 76 dBA Toz toplama haznesi: Toz torbasız Toz toplama kapasitesi: 1 lt Enerji verimliliği: 26,9 Kwh/YIL Sert zemin performansı: A CLASS Halı performansı: C CLASS Toz atma sınıfı: E CLASS Isınmaya karşı termal koruma: Var Kablo sarma uzunluğu: 6m Erişim alanı: 7mt Dairesel temizleme alanı: 40 m² Dikey konumda saklama kolaylığı Kablo sarma mandalları Yıkanabilir filtre ve toz haznesi El süpürgesi olarak kullanabilme ve düşük ses seviyesi Sert zemin ve halıda, konforlu ve yüksek verimli kullanım için kolay ayarlanabilir 'emiş gücü kontrol düğmesi' özelliği

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Özellik Kablolu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Kablo Uzunluğu 5-10 m
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 0 - 30 dk
Geri Bildirim Ver

KORKMAZ A920-04 Tempratik Lavanta/Siyah Elektrikli Dikey Süpürge

Yaşadığımız alanda temizliği sağlarken konfor ayrıntılarını göz ardı etmemek gerekir. Söz konusu konforun düşünülmediği temizlik rutinlerinde bel ya da eklem gibi çeşitli bölgelerde rahatsızlıklar gözlemlenebilir. Bu noktada kullanıcıların konforunu düşünürken maksimum temizlik hissi sunmak adına dikey süpürgeler üretilir. Korkmaz A920-04 Tempratik lavanta dikey elektrikli süpürge kullanıcıların hijyen beklentilerine hitap edecek özelliklere sahiptir. Süpürgenin maksimum motor gücü kısa sürede hijyen sağlamak için idealdir. Bunun yanı sıra cihazın minimum ses seviyesi huzurlu konfor alanlarında bir vazgeçilmez hâline gelir. Korkmaz güvencesiyle evlere sunulan dikey elektrikli süpürgeyi maksimum temizlik hissine ulaşırken rahatlık isteklerinden ödün vermemek üzere tercih edebilirsiniz.

  • Motor Gücü: 800 W
  • Ses Seviyesi: 76 dBa
  • Renk: Lavanta / Siyah

Korkmaz Tempratik Dikey Süpürgenin Özellikleri Nedir?

Korkmaz Tempratik Dikey Süpürgenin Özellikleri Nedir?

Korkmaz A920-04 Tempratik lavanta/siyah dikey elektrikli süpürge temizlik gereksinimlerini karşılamak üzere özenle geliştirilir. Süpürgeyi çalıştırdığınız andan itibaren 800 Watt güce ulaşan motoru aktif hâle gelir. Cihazın güçlü motor sistemleri zeminde gözle görülmeyen en ufak toz parçacıklarını bile kısa sürede filtreye hapseder. Üstelik gücünü elektrikten alan ürün, tüm bunları yalnızca 76 dBa ses seviyesiyle gerçekleştirir. Korkmaz Tempratik dikey süpürgenin minimum ses oranı konforun korunması gereken yaşam alanlarında bir vazgeçilmez hâline gelebilir. Bu sayede temizliği başlamak için bebeğinizin uyanmasını bekleme gereksinimi ortadan kalkar.

Korkmaz Tempratik Dikey Elektrikli Süpürge Kullanışlı mıdır?

Korkmaz Tempratik Dikey Elektrikli Süpürge Kullanışlı mıdır?

Korkmaz A920-04 Tempratik lavanta dikey elektrikli süpürgenin özellikleri pratik bir kullanım çerçevesinde geliştirilir. Temizlik esnasında dikey konumda bulunan cihazı fişe takarak çalışır pozisyona getirebilirsiniz. Akabinde ergonomik tutma bölümlerinden kavrayarak zemin üzerinde kolayca hareket ettirebilirsiniz. Sert zemin ya da halı gibi bölgelerde maksimum temizlik hissine ulaşmak için ürünün emiş gücü kontrol düğmesini ayarlayabilirsiniz. Bu sayede cihaz, zorlu zeminlerde bile güçlü bir temizlik performansı sunmayı başarır. Korkmaz lavanta dikey elektrikli süpürgeyi farklı kılan geniş kablo özelliği de bulunur. Söz konusu kablo ile erişim oranı 7 metre olarak belirlenir. Süpürgenin geniş hareket alanı ile tek seferde daha fazla bölgede hijyen sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra makinenin demir aparatlarını çıkartarak el süpürgesi hâline getirebilirsiniz. Böylece ürün, süpürme konusunda ihtiyacınız olan her şeyi kısa sürede karşılayabilir.

Tempratik Dikey Elektrikli Süpürgenin Performansı İyi midir?

Tempratik Dikey Elektrikli Süpürgenin Performansı İyi midir?

Korkmaz A920-04 Tempratik lavanta/siyah dikey elektrikli süpürge yorumlarında performansa ilişkin övgü dolu yorumlar görülür. Süpürgenin güçlü motoru gözle görülmeyen toz ve bakteri gibi zararlı kimyasalları kısa sürede filtreye hapseder. Böylece canlı hâlde bulunan bakterilerin solunum sistemine girmesinin önüne geçer. Yeni nesil güçlü dikey elektrikli süpürge tozları bir filtrenin içine toplar. 1 litre kapasiteye ulaşan toz haznesi sayesinde ürün, alerjik reaksiyonlara neden olabilecek zararlı maddeleri bile hapsedebilir. Böylece kalıcı bir temizlik hissi sunar. Korkmaz A920-04 Tempratik lavanta dikey elektrikli süpürgeyi temizlikte kullandıktan sonra toz filtresini çıkararak kısa sürede yıkayabilirsiniz. Akabinde kurumuş filtreyi süpürgeye takarak tozlardan arınmaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Süpürge, yaşam alanlarında maksimum temizlik hissi sunarken AA verimli enerji tüketimi sağlar. Böylece kullanıcıları eşsiz bir hijyen hissiyle buluştururken doğal kaynakları korumayı da başarır. Korkmaz garantisiyle üretilen A920-04 model Tempratik lavanta/siyah dikey elektrikli süpürgeye, Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sistem üzerinden vermiş olduğunuz siparişler kısa sürede dilediğiniz adresinize kargolanır.