KORKMAZ A473 Tria Elektrikli Su Isıtıcı 1,6 Lt

1.449 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.485 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KORKMAZ A473 Tria Elektrikli Su Isıtıcı 1,6 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Digithome Satıcı Ünvanı: DİGİTHOME ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295088550600001 Vergi Kimlik Numarası: 2950885506
    Bu ürün Digithome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutfakların en sık kullanılan elektronik aletlerinden olan elektrikli su ısıtıcı Korkmaz Tria ile maksimum verimlilikle evinizde yer alıyor. Güvenli ve pratik kullanımını çok seveceğiniz ısıtıcı enerji tasarruflu olması ile de ön plana çıkıyor. 1.6 lt su kapasitesi 1650 W - 1960 W 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik Enerji tasarrufu Susuz kaldığında otomatik kapanma özelliği sayesinde güvenli kullanım sağlar. Ergonomik tasarım, ile mutfağınızın şıklığını tamamlar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Hacim 1 - 2 L
  • Renk Gri
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Korkmaz A353 Mia Siyah Inox Çay Kahve Makinesi

KORKMAZ A353 Mia Inox siyah elektrikli çaycı kolay ve güvenilir bir kullanıma sahiptir. Çaycının üst kısmında bulunan kontrol paneli sayesinde, çayın ne kadar sıcak olacağını ve ne kadar süre içinde kaynatıldığı ayarlanabilir. Ayrıca, çaycının üst kısmında bulunan süzgeç, çay kalitesini ve tadını artırır. Çaycının üst kısmında bulunan güvenlik kapağı bulunduğundan herhangi bir yanma kazasına sebebiyet oluşturmaz.

 
  • Paslanmaz çelik
  • Gizli rezistans sistemi
  • Geniş iç hacmi

KORKMAZ A353 Elektrikli Çaycı Özellikleri

KORKMAZ A353 Elektrikli Çaycı Özellikleri

KORKMAZ Mia Inox siyah elektrikli çaycı özellikleri arasında ön plana çıkan paslanmaz çelikten üretilmesi olmaktadır. Korkmaz çaycı, kullanımı kolay ve güvenli bir şekilde çalışan kontrol paneli ile donatılmıştır. Çayın tam olarak pişmesini sağlamak için özel sıcaklık ayarına sahiptir. Çayın her zaman taze ve lezzetli olmasını sağlamak için özel bir filtre sistemine sahiptir. Korkmaz A353 elektrikli çay makinesi 1500 W güce ve 2 litre su kapasitesine sahiptir. 500 ML demlik kapasitesine sahip olup, içerisindeki çayın taze kalmasını sağlaması için özel teknoloji ile geliştirilmiştir. Ayarlanabilir sıcak su sıcaklığı, termostat kontrolü, sürekli çalışma seçeneği ve otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Şık tasarıma sahip olan elektrikli çaydanlık 2 yıl garanti imkanı ile uzun süre kullanım ömrüne sahiptir.

 

KORKMAZ A353 Elektrikli Çaycı Kullanımı

KORKMAZ A353 Elektrikli Çaycı Özellikleri

KORKMAZ A353 Mia Inox elektrikli çaycının kullanımı oldukça basittir. Demlik ve alt kısımdan oluşan çaycı içerisine belirli miktarda su koyarak güç düğmesinden çalıştırın. Demlik kısmına istediğiniz şekilde toz çay ya da poşet çay koyarak çayınızı demleyin. Alt su kısmına ilave su koyarak uzun süre sıcak çay keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Elektrikli çaycıdaki su kaynadıktan sonra otomatik olarak ısıyı muhafaza etme moduna geçiş yapar. Siz çaycının güç düğmesini kapatmadığınız sürece çaycı içerisinde bulunan su ısısını korur. Korkmaz elektrikli çaycıyı kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta çalışır durumda iken içerisinde daima su olup olmadığını kontrol etmektir. İçerisinde su olmadan çalışmaya devam ederse çeşitli arızalara neden olabilir. Paslanmaz çelikten tasarlanan çaycı, modern bir görünüme sahip olduğundan her mutfak dekorasyonu ile uyum içinde olabilir.

 

KORKMAZ A353 Elektrikli Çaycı Fiyatı

KORKMAZ A353 Elektrikli Çaycı Fiyatı

Korkmaz A353 elektrikli çaycı evinizin herhangi bir yerinde kolayca kullanmanıza ve taşımanıza olanak sağlar. Yüksek kaliteli ve paslanmaz çelikten tasarlandığı için hem kolay temizlenebilir hem de çok daha uzun süre kullanıma uygundur. Üstün güvenlik önlemleri ile üretildiğinden kullanırken yanma ya da elektrik odaklı bir kaza yaşama durumu söz konusu olmaz. Şık ve zarif gövde tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Mia Inox elektrikli çaycı içerisinde bulunan filtre sayesinde bardağa çay parçalarının dökülmesini engelleyerek rahat içim sağlar. Korkmaz Mia Inox siyah elektrikli çaycı fiyatı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz Trendyol’dan kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Korkmaz Mia Inox siyah elektrikli çaycı yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilir, hızlı ve kolay bir şekilde sipariş oluşturarak Korkmaz kalitesinde çay deneyimi yaşayabilirsiniz.