Kontorland Ap7 Direksiyon Seti

4.200 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.337 TL

Ürün Bilgileri

Kontorland Ap7 Direksiyon Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Japonoyuncaksarayı Satıcı Ünvanı: KANARYA PAZARLAMA NİKAH ŞEKERLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0495000456700011 Vergi Kimlik Numarası: 4950004567
    Bu ürün Japonoyuncaksarayı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜM OYUN KONSOLLARI VE PC İLE UYUMLU PS4/XBOX ONE/ XBOX 360/ PS3/PC UYUM KONTORLAND DİREKSİYON AP7 AYNI GÜN İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLİR İyi günlerde kullanılması dileğiyle

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Uyumlu Cihaz Playstation 3
  • Ürün Türü Direksiyon
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Kablolu
Geri Bildirim Ver

Kontorland 2151541515121 AP7 Direksiyon Seti

Kontorland AP7 direksiyon seti siyah, özel dizaynı sayesinde oyunlar sırasında yüksek performanslı bir yarış arabası kullanma keyfini yaşatır. Grand Theft Auto (GTA) oyunlarıyla tam uyumlu olarak geliştirilen ürün, oyuncu ve araçları ayrı ayrı kontrol edebilmenize olanak sağlar. Siyah renkli direksiyon seti, PC ve oyun konsolları gibi birçok elektronik cihazla da sorunsuz olarak çalışır. Kontorland AP7 Apex Predator'un ayarlanabilir 7 hassasiyet düzeyi mevcuttur. Bu sayede ürünü hem kendi tercihlerinize hem de oyunun zorluk derecesine göre farklı ayarda kullanabilirsiniz. Yapılan ayarın kademesi LED'lerden takip edilebilir. Kolay erişim sağlayan direksiyon seti, oyunlar sırasında kontrolü korumanıza yardımcı olur. Kaliteli materyallerden üretilen cihazın TPU kaplamalı simidi, konforlu bir kullanım sunar.

  • Simit çapı: 11 inç (27,9 cm)
  • Direksiyon açısı: 270⁰
  • El freni butonlu vites kolu

Kontorland AP7 Direksiyon Setinin Özellikleri

Kontorland AP7 Direksiyon Setinin Özellikleri

Kontorland AP7 siyah direksiyon seti, yedi farklı cihaz türüyle güçlü uyumluluk özelliğiyle öne çıkar. 11 inç (27,9 cm) çapa sahip büyük boy direksiyon simidi, gerçekçi bir sürüş deneyimi için tasarlanmıştır. D-Pad ön panel üzerinde 12 farklı kontrol düğmesi mevcuttur. Özel tasarımlı 2,36 inç (6 cm) genişliğe sahip kelepçe, yarış direksiyonunun birçok yüzeye kolayca sabitlenmesine olanak tanır. Kontorland AP7'nin ergonomik ayak pedalları, orijinal otomatik araçlar örnek alınarak dizayn edilir. Fren ve gaz pedalları oldukça hassas yapıdadır. Sol tarafta boşta kalan ayak için genişletilmiş dayama yüzeyi de mevcuttur. Alt kısımdaki lastik parçalar, pedalınızın düz zeminlerde koyduğunuz yerde sabit kalmasına yardımcı olur. Üzerinde el freni butonu bulunan vites topuzu, aktif kullanımı destekler. El freni butonu, yarışlar sırasında drift yapmanıza imkân tanır.

Kontorland AP7 Direksiyon Seti Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Kontorland AP7 Direksiyon Seti Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Kontorland AP7 siyah direksiyon seti, yarış oyunlarından alacağınız keyfi bir adım öteye taşır. Ürünün birçok oyun konsolu ve elektronik aygıtla uyumluluğu bulunur. Kontorland AP7 direksiyon seti, Android işletim sistemi kullanan cihazlara ve bilgisayarlara (PC) bağlanarak rahatlıkla kullanılabilir. Ürün ayrıca Nintendo Switch, Xbox One, Xbox 360, Playstation 3 ve Playstation 4'le de sorunsuz şekilde çalışır. Kontorland AP7 Apex Predator, GTA oyunları için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu sayede herhangi bir gamepad kullanmadan da GTA'dan yüksek verim alabilirsiniz. Yarış oyunlarında tüm beklentilerinizi karşılayan ürün, güçlü uyumluluk performansıyla öne çıkar. 4 akis olarak üretilen ve 270 dereceye kadar dönebilen direksiyon simidi, gerçeğe yakın bir deneyim sunar. Kontorland AP7 siyah direksiyon seti üzerindeki kontrolünüzü artırmak üzere 7 seviyeli hassasiyet ayarı mevcuttur.

Kontorland AP7 Direksiyon Setinin Garantisi Var mı?

Yarış oyunları sırasında ihtiyaç duyduğunuz yüksek performansa, Kontorland AP7 siyah direksiyon seti ile kolayca kavuşabilirsiniz. Oldukça etkileyici bir görünüme sahip ürün, 2 yıl resmi distribütör garantili olarak kullanıcıların beğenisine sunulur. Oyun sektöründe uzun yıllardan gelen tecrübesiyle hizmet veren uluslararası bir markanın eseri olan Kontorland AP7 Apex Predator, birinci sınıf ham maddeler kullanılarak üretilir. Siyah renkli direksiyon seti, yüksek kaliteli TPU materyalle kaplıdır. Kullanıcılara konforlu bir kullanım sunan bu katman, ürünün dayanıklılığını da arttırır. Tamamı yumuşak plastikten imâl edilen simit kaymaz ve terletmez yapıya sahiptir. Ayrı olarak konumlandırılan entegre gaz ve fren, oyunculara daha gerçekçi bir sürüş pozisyonu sağlar. Kontorland AP7 direksiyon seti siyah yorumlarında kullanıcıların cihaz hakkındaki değerlendirmelerine yer verilir. Dilerseniz yarış oyunları deneyimizi zirveye taşıyacak bu ürünü Trendyol'dan hemen sipariş edebilirsiniz.