König Germany 300x96 Diş Trapez Elmas Daire Testere Sessiz Suntalam

2.440 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.445 TL

Ürün Bilgileri

König Germany 300x96 Diş Trapez Elmas Daire Testere Sessiz Suntalam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Garanti Makina Satıcı Ünvanı: HAKAN TOKSUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8490286563
    Bu ürün Garanti Makina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AYNI FIYATA DUNYA MARKASI BOSCH TRAPEZ TESTERE GORMEK ICIN TIKALYIN Ayrıntılar Dış çap mm 300.0 Göbek çapı mm 30.0 Kesme genişliği (b1) mm / gövde kalınlığı (b2) mm 3,2/2,5 Diş sayısı 96 Diş biçimi ATB Kesme sonucu 3.0 NL/Çap TKS 2/7/42 / 2/9/46,4 / 2/10/60 Talaş açısı ° w1 10.0 Serbest açı ° w2 15.0 **SİPARİŞİNİZİN HIZLI ULAŞIMI İÇİN SİPARİŞ VERMEDEN ÖNCE STOK SORUNUZ **TÜM SORULARINIZ 15 DK CEVAPLANIR HAFTA İÇİ (07:00-17:00 ARASI) 2 YIL GARANTİLİ OLARAK GÖNDERİLİR.
Geri Bildirim Ver

König Germany 300x96 Diş Trapez Elmas Daire Testere Sessiz

Elmas testereler, doğası gereği inşaat sektöründe çalışan herkesin alması gereken ürünlerden biridir ve plastik, ahşap, metal, ve mermere kadar çeşitli malzemeleri kesmenize yardımcı olur. Elmas testere ağırlıklı olarak marangoz, demirci ve plastik doğramacı işini yapan kullanıcılar tarafından kullanılmasına rağmen geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu testerenin dairesel şekle sahiptir. Bu nedenle daire testere olarak da bilinir. Hızlı ve pürüzsüz kesim isteyenler elmas daire testere tercih ediyor. Bu ürün çok kaliteli ve sağlamdır. Testere tipi seçiminde alan ve kullanım sıklığı çok önemlidir. Eğer sık sık kullanacaksanız ve kesim zorsa, testere boyutunu buna göre seçmeniz gerekir. İhtiyaçlarınıza göre testere seçimi işinizi kolaylaştıracaktır. Elmas testereler, bu nedenle profesyonelce ve mümkün olduğunca kullanmayı bilenler tarafından kullanılmaktadır. Testere bıçağı, testerenin en önemli parçasıdır. König Germany 300x96 diş trapez elmas daire testere sessiz suntalam ürünü çok iyi çalışır.

  • Pürüzsüz Kesim
  • Aşınmaya Dayanıklı Bıçaklar
  • Islak ya da Kuru Kesim

König Germany 300x96 Diş Trapez Elmas Daire Testere Sessiz Suntalam Kullanımı

König Germany 300x96 Diş Trapez Elmas Daire Testere Sessiz Suntalam Kullanımı

Testereler, maksimum kalite için sağlam ve aşınmaya dayanıklı bıçaklara sahiptir. Elmas testereler, tüm testereler arasında en sert materyallerden yapılır. Bıçakların kenarlarında yer alan küçük elmasların sabitlenmesiyle üretilir. Bu nedenle sert ve aşındırıcı materyaller kolayca kesilir. Temiz ve hassas kesim işlemi nedeniyle elmas daire testere bıçağı tercih edilmektedir. Elmas testere çok yönlü olduğundan, üzerinde çalışılan malzeme türü önemli rol oynar. Islak veya kuru kesim tercihinize göre testereyi seçebilirsiniz. Islak kesimler daha hızlıdır. Sizi toz gibi zararlı parçacıklardan koruyabilir. Su çarkı soğutması da toz oluşumunu engeller. Beton, duvar veya zemin kesiyorsanız, ıslak kesme yöntemini kullanmak daha iyidir. İşiniz bittiğinde, çalışma alanınızı temizlemeniz gerekmektedir. Kuru kesim, çalışma ortamını temiz tuttuğu için genellikle iç mekanlarda kullanılır. König Germany 300x96 diş trapez elmas daire testere sessiz suntalam kullanımı ıslak ve kuru kesim için uygundur.>

König Germany 300x96 Diş Trapez Elmas Daire Testere Sessiz Suntalam Özellikleri

König Germany 300x96 Diş Trapez Elmas Daire Testere Sessiz Suntalam Özellikleri

Ürünün sert yapısı uzun süre kullanım sağlar. İşinizi kolaylaştırır ve zaman kazandırır. Tercih ettiğiniz elmas testere makinenize uygun olması gerekir. Ayrıca keseceğiniz malzemenin kalınlığını da göz önünde bulundurmalısınız. Elmas Testereler kullanım alanına göre değişiklik gösterir. König Germany 300x96 diş trapez elmas daire testere sessiz suntalam özellikleri kurulum kolaylığı ve esnek kullanımı nedeniyle popüler bir testere modelidir. Ürün seramik, granit, mürekkep, bakır, fiberglas gibi kesilmesi zor malzemeleri kesmek için kullanılabilmektedir. Aynı zamanda çok yönlüdür. Doğru yöntem kullanıldığında çeşitli kesme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Büyük kesimler için kullanılabilir. Hızlı, yüksek kaliteli kesimlerle uzun hizmet ömrü sunar. Sert yapı malzemelerinin kesilmesinde tercih edilebilir. König Germany 300x96 diş trapez elmas daire testere sessiz suntalam içeriği kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilmiş olmasından dolayı güvenli kullanım sunar.

König Germany 300x96 Diş Trapez Elmas Daire Testere Sessiz Suntalam Fiyatı ve Yorumları

König Germany 300x96 Diş Trapez Elmas Daire Testere Sessiz Suntalam Fiyatı ve Yorumları

Elmas testere 300 mm kalınlığıyla sert malzemeleri kesmek için ideal bir seçenektir. Daha hızlı ve daha verimli sonuçlar elde etmek için özel olarak tasarlanmış malzemelerden yapılmıştır. Aşırı ısınmayı ve aşınmayı önler. Daire testere çeşidinden biri olan elmas testereyi kullanmak önce güvenlik ister. Gerekli güvenlik önlemlerini almadan kesinlikle kesmeye başlamayın. Kuru alanlarda partiküllerin göze girmesini önlemek için gözlük takılması gerekir. Ayrıca koruyucu eldivenler her zaman ulaşılabilecek bir yerde olmalıdır. Testere ile çalışma süresi uzunsa, kulakların işitme probleminden kaçınmak için kulaklık takılması tavsiye edilir. Toza alerjisi olan kişiler, talaş gibi toz oluşumlarına maruz kalmamak için maske kullanmalıdır. König Germany 300x96 diş trapez elmas daire testere sessiz suntalam kullananlar bu önlemleri aldıktan sonra işlemlerine başlayabilir. König Germany 300x96 diş trapez elmas daire testere sessiz suntalam yorumları ve fiyatı için Trendyol'a göz atabilirsiniz.