Konfor Silikonlu Unıversal Astar Boya

650 TL
Tükeniyor!
Boya Ağırlığı: 10 Kg
10 Kg

Ürün Bilgileri

Konfor Silikonlu Unıversal Astar Boya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ergin Boya Satıcı Ünvanı: MUSTAFA UFUK ERGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3550290382
    Bu ürün Ergin Boya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Konfor Üniversal astar Tanım Su bazlı,akrilik kopolimer esaslı, iç ve dış cephe astarıdır .Uygulandığı yüzeyin emiciliğini önler, boya sarfiyatını azaltır, eski boyalı, emiciliği yüksek yüzeylerde son kat boya ile yüzey arasında bağlayıcı köprü vazifesi görür.Sentetik boyalı yüzeylerden su bazlı boyalara geçişte mükemmel uyum sağlar. Uygulama Universal astar iç ve dış cephe yüzeylerde ve genel olarak her türlü su bazlı boya işleminde astar olarak kullanılır. Solvent bazlı boya üzerine su bazlı uygulamalarında ara kat olarak çok iyi netice verir. Uygulama fırça, rulo veya püskürtme yöntemiyle yapılabilir. Universal astar hacimce Ortalama %10-15 oranında su ile inceltilerek tek kat olarak iç ve dış cephe yüzeylere uygulanır. Uygulama yapılacak yüzey kirden, kabarmış eski boyalı dokudan arındırılmalı, temizlenmeli, hava ve yüzey ısısının +5 OC - +30 OC olmasına dikkat edilmelidir.Uygulama yapılacak yüzek silikonlu, ipekmat, yarımat ve parlak ise yüzeyler zımpara ile matlaştırıldıktan sonra uygulama yapılmalıdır. Sarfiyat Yüzeye bağlı farklılık gösterebilir. Ortalama 6-10 lt/m 2, (tek katta) Kuruma süresi(20 OC): ½ saatte kurur,24 saatte sertleşir. Depolama : açılmamış ambalajında,+5 -+30 OC arasındaki sıcaklıklarda korunmalıdır. Direkt güneş ışığından ve donmaktan koruyunuz. Güvenlik uyarıları: S2:Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun S7:Sıkı kapatılmış kapta muhafaza edin S24/25:Göz ve cilt ile temasından sakının. S26:Göz ile temasında derhal bol su ile yıkayın ve doktora başvurun. S28:Cilt ile temasında derhal bol su ile yıkayın. S29:Kanalizasyona boşaltmayın. S46 : Yutulması halinde hemen bir doktora başvurun,kabı veya etiketi gösterin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Mat
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver