Konfor Medikal Ürünleri 90*190*15 Cm Visco Deri Kılıflı Yatak

5.386 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.450 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.450 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Konfor Medikal Ürünleri 90*190*15 Cm Visco Deri Kılıflı Yatak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAGESAN Satıcı Ünvanı: AHMET MELİH ORHONLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1031374030200001 Vergi Kimlik Numarası: 6470608808
    Bu ürün TAGESAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KONFOR MEDİKAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ ÜRETİCİ FİRMADAN UYGUN FİYATLI HASTA YATAKLARI ORTOPEDİK VİSKO VUCUDA GÖRE SEKİL ALAN HASTA KARYOLASI YATAĞI Özellikleri Eni 90 cm, Boyu 190 cm, Yükseklik 15 cm. Sıvı geçirmez yüzey sayesinde yatağınız her zaman ilk günkü kadar temiz olacak. İkinci en büyük özelliği ise silinebilir veya yıkanabilir kılıfının olmasıdır. Yatarken vücudun şeklini alan yataktaki visco bölüm 5cm kadar olmakla birlikte daha azı işlevsel olmamakta, fazlası ise sizin yatağa gömülmenize sebep olmaktadır. Tamamen ortopedik ve yaysızdır, su ile temas sonucu zarar görmez ve çökme, eğilme, büzülme gibi bir problem çıkartmaz. Bu ürünü kullanan insanlar mevcut omurga, eklem problemlerinde azalma olduğunu belirtmişlerdir. Ayrıca Visko Yataklar ileride oluşması muhtemel sorunları da önlerler. Ortam sıcaklığına göre duyarlı Visco yataklar sıcaklığa göre ekstra şekiller alırlar. Actigard özellikli kılıfları sayesinde mantar oluşumu gibi durumlara karşı anti-bakteriyel özelliklere sahiptir ve tamamen hijyeniktir. tıbbi ortopedik ürünlerdir: Visco yataklar boyun kireçlenmesi, romatizma, dolaşım sorunları, bel fıtığı, boyun ve sırt ağrılarını azaltma özelliğine sahiptir. Visco yatak tam ortopedik 3 katmanlı visco yataklar, vücudu her noktadan destekler, gördüğü boşlukları doldurarak kesintisiz uyku için ideal bir ortam yaratır. Tam ortopedik, sıvı geçirmez yüzeyli visco yatak

Ürün Özellikleri

  • Tip Motorlu
Geri Bildirim Ver