Komili Sızma Lezzetlik Yumuşak Zeytinyağı 2 Lt Pet

650 TL
(325 TL / lt)
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
600 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Komili Sızma Lezzetlik Yumuşak Zeytinyağı 2 Lt Pet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özyolu Market Satıcı Ünvanı: YAHYA ÖZYOLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7180386279
    Bu ürün Özyolu Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Olgun meyvemsi kokusu ve yumuşak lezzetiyle, yemeklerde kullanabilecek lezzetli bir alternatif sunar. Komili Lezzetlik Yumuşak Natürel Sızma Zeytinyağı’nı hamur işlerinizde, makarnalarınızda ve sebzeli tariflerinizde güvenle kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Zeytinyağı
Geri Bildirim Ver

Komili Ege Sızma Zeytinyağı Naturel Soğuk Lezzetler 2 lt

Komili Ege Sızması zeytinyağı 2 lt sofraların vazgeçilmezidir. Zeytinyağının tüketimi oldukça faydalıdır. Yemeklerde sıklıkla kullanılması önerilir. Bu yağın oldukça lezzetli ve sağlıklı olduğu bilinir. Sindirim sorunlarına yardımcı olmakla beraber bağışıklık güçlendirici yönüyle kullanımı tavsiye edilir.

 
  • Bağışıklık güçlendirici
  • Faydalı
  • Lezzetli ve sağlıklı

Komili Ege Sızması Zeytinyağı 2 lt Özellikleri

Komili Ege Sızması Zeytinyağı 2 lt Özellikleri

Halk arasında altın sıvı olarak bilinen bu ürün, oldukça sık tercih edilir. Kalp dostu olmasının yanı sıra zeytinyağı, birçok sağlık sorununa iyi gelir. Her mevsimde tüketilmesi önerilir. Özellikle son yıllarda kronik hastalıklar ve kanser için zeytinyağına yönelmek gerektiği vurgulanır. Ürün, içerisindeki antioksidan, antienflamatuar, antikanserojen ve antimikrobiyal sayesinde bağışıklığı korur ve güçlendirir. Sinir sistemini, deriyi koruyucu ve yaşlanmaya karşı etkileri bulunur. Vücudun önemli bir organı olan karaciğeri temizlemeye yardımcı olur. Faydalı olmakla beraber Komili Ege Sızması zeytinyağı 2 lt içeriği yemeklere eşsiz bir lezzet verir. Sade tüketebileceği gibi yemekleri pişirmede de tercihen kullanılan zeytinyağı, enfes yemekler hazırlamada en büyük yardımcıdır. Özellikle yazın ağır yemeklerin tüketilmemesi adına yemeklerde kullanılır. Hafif yemekler yapmak için tercih edilmesi gereken ilk seçenektir. Soğuk yemeklerde ise salataların veya haşlama sebzelerin üzerine ilave edilerek kullanılır.

 

Komili Ege Sızması Zeytinyağı 2 lt Kullanımı

Komili Ege Sızması Zeytinyağı 2 lt Kullanımı

Sızma zeytinyağı, bilinen 8 zeytinyağı çeşidinin arasında yer alır. Sızma zeytinyağı, çevresel strese tepki verir. Meyveyi koruyan bileşenlerin oluşturduğu fenolik yapılara sahip bileşikleri tutma bakımından eşsiz bir diyet yağı olarak kabul edilir. Meyvemsi bir tada sahip olan natürel sızma zeytinyağı, çoğunlukla zeytinyağlılarda ve çiğ yemeklerde kullanılır. Yemek pişirmede yaygın olarak tercih edilir. Genel terapötik özelliklerine katkı yapabilen bileşenlerinin yanı sıra polifenolik bileşikler ve E vitamini barındırır. Kalsiyum, fosfor, potasyum, kükürt, demir, magnezyum ve bakır gibi minerallerin deposudur. Saymakla bitmeyen yararları olan Komili Ege Sızması zeytinyağı 2 lt yorumları ve kullanıcı değerlendirmeleri, ürünün lezzeti ve formülü hakkında fikir edinmenizi sağlayabilir. Bu yorumları okuyarak farklı zeytinyağlı tariflerine göz gezdirebilirsiniz.

 

Komili Ege Sızması Zeytinyağı 2 lt Fiyatı

Komili Ege Sızması Zeytinyağı 2 lt Fiyatı

Zeytinyağının, hipertansiyonu düzenleyici etkileriyle kardiyovasküler hastalıklara karşı koruma sağladığı düşünülür. Sağlık için olan faydaları göz önüne alındığında tüketicilerin, zeytinyağını sıklıkla tükettiği görülür. Zeytinyağını muhafaza ederken güneş ışığı görmemesi sağlanmalıdır. Serin bir yerde saklamak, ürünün bozulmasını önler. Ürünün tüketicinin eline kolay ulaşımı ve güzel şekilde muhafaza edilmesi de tavsiye edilmesinin sebepleri arasında yer alır. Hasat zamanının, yağın kalitesi üzerinde oldukça etkisi vardır. Bu ürün, sahip olduğu tüm özelliklerle beğeni toplar. Fiyat bakımından cep yakmayan bir çeşit olarak değerlendirilir. Metabolizmayı hızlandırması özelliğiyle diyet listelerinde tüketilmesi önerilir. Kolesterolü düşürmeye yardımcı, iltihap ve yaraları iyileştirici olduğu düşünülür. Cildi güzelleştirdiği ve saç bakımı için önemli olduğu bilinir. Pek çok faydası bulunan ve yemeklere ayrı bir lezzet katan Komili Ege Sızması zeytinyağı 2 lt fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.