Komili Ayçiçek Yağı 5 Lt Teneke

499 TL
(99,80 TL / lt)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Komili Ayçiçek Yağı 5 Lt Teneke

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZEHRAHOME Satıcı Ünvanı: ZEHRA HATUN YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9560345378
    Bu ürün ZEHRAHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Komili ayçiçek yağı ile kızartmalarınız daha çıtır, hamur işleriniz daha hafif! Tüm yemeklerinizde keyifle kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Komili Ayçiçek Yağı 5 lt

Sıklıkla yemeklerde kullanılan yağların organik ve bitkisel içerikli olması sağlıklı beslenmeyi seven her grubun dikkat ettiği kriterlerindendir. Ayçiçek yağlarının kaliteli markalarından olan Komili'nin bu gıda ürünü kızartmalarda, tencere yemeklerinde ve soğuk mezelerde pratik kullanım sağlar. Kolesterol içermeyen yapısı ile hayatın her anında rahatlıkla tüketilebilen Komili ayçiçek yağı 5 lt hafif yapısıyla mutfaklarda işinizi kolaylaştırır. Yemeklerde az kullanılması dahilinde bile lezzetli yiyecekler elde etmenize yardımcı olur. Teneke kutulu gıda ürünü dışarıdan aldığı darbelerde kolayca büzülmez. Uzun süreler dayanıklı tasarımını korur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Komili ayçiçek yağı, bitkisel ürün olmasından dolayı beğeni alır. Sağlık açısından katkı maddesi içermeyen ürün herkes tarafından sıklıkla tercih edilebilir. Kaliteli yapısı sayesinde bozulma problemi yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Bitkisel içerik
  • Pratik kullanım
  • Lezzetli tat

Komili 5 lt Ayçiçek Yağı Avantajları ve Özellikleri

Komili 5 lt Ayçiçek Yağı Avantajları ve Özellikleri

Bitkisel içerikli Komili yağ yemeklere kattığı mükemmel lezzeti herkesin beğenerek tüketmesine sebep olur. Katkı maddesiz yapıya sahip olan bu gıda ürününün kızartma ve hamur işlerindeki kalitesi müşteriler için avantaj sağlar. Bu sayede özellikle fazla kızartma ve hamur işi tüketen kalabalık aileler için kullanım rahatlığına olanak tanır. Az bir damlasının yemeklerde etkisinin büyük olmasından dolayı sıklıkla tercih edilen organik bir seçenektir. Trans yağ içermeyen gıda ürününün bitkisel olması ve yemeklerinizdeki lezzete olan katkısı sizi her anlamda memnun eder. Kızartarak, haşlayarak tüketilen yemeklerde ve salatalarda mükemmel lezzetler oluşturmanızı sağlar. Kimyasal koruyucu ve katkı maddesi içermez. Mutfakta küçük bir alanda kolaylıkla muhafaza edilir. 5 lt olmasıyla uzun bir süre kullanabilirsiniz. Pratik kullanımıyla ön planda olan bu ürünü ihtiyaç duyulan her sofrada kolaylıkla değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Yapısıyla Dikkat Çeken Komili 5 lt Ayçiçek Yağı

Kaliteli Yapısıyla Dikkat Çeken Komili 5 lt Ayçiçek Yağı

Sıvı yağ, trans maddeler içermeyen bir gıda ürünüdür. Hamur ve kızartma işlemlerinde oldukça lezzetli tadı olan bir yapıya sahiptir. Birkaç yemek kaşığıyla birden fazla kızartma ve hamur işi yapmak için sıklıkla tercih edilir. Az malzeme ile çok iş yapması bu ürünün beğenilen özelliğidir. Günlük kullanımda ön plana çıkan ürünün bitkisel olması, birçok kişinin vazgeçilmezidir. Her koşulda ve ortamda 5 lt teneke ambalajı ile hiçbir sorun olmadan saklayabilirsiniz. Sağlıklı beslenenler ve kızartma kokusuna hassasiyeti olanlar rahatlıkla kullanabilir. Lezzetiyle dikkat çeken emsalsiz Komili ayçiçek yağı 5 lt fiyatı, ürünün kaliteli yapısı göz önünde bulundurularak belirlenir. Sarı renkli olan bu gıda ürünü, salatalarda cazip görüntüsüyle kendini belli eder. Siz de lezzetli tadı olan kaliteli bir yağ için markanın bu ürününe göz atabilirsiniz.

Bitkisel İçerikli Komili 5 lt Ayçiçek Yağı Yorumları

Bitkisel İçerikli Komili 5 lt Ayçiçek Yağı Yorumları

Kimyasal gübrelerden uzak olan ayçiçeklerden elde edilen bu yağ, yemeklere eşsiz bir lezzet kazandırır. İlaçsız ve gübresiz ayçiçeklerden edilen yağ, hijyenik şekilde işlenerek paketlenmeye hazır hale gelir. Teneke kutusunun hava geçirmeyen özel ambalajı ile uzun bir süre boyunca ilk günkü mükemmel lezzetini kaybetmez. Uzun süre herhangi bir bozulma olmayan bu ürün, tenekesinin pratik kullanıma sahip olması ile müşteriye avantaj sağlar. 5 lt olan hafif yapıya sahip olan bitkisel içerikli bu gıda ürünü, uzun bir süre hamur işlerinizde, kızartmalarınızda, salatalarınızda ve diğer hazırladığınız yemeklerinizde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Komili ayçiçek yağı 5 lt yorumları kısımlarında yer alan bilgiler, kullanan müşterilerin tecrübelerini gösterir. Trendyol aracılığıyla bu tecrübeleri okuyarak ürünü değerlendirebilirsiniz. Uygun fiyat avantajı ile ister tekli ister çoklu siparişle güvenle satın alabilirsiniz.