Komfort Home Çift Kişilik Çok Amaçlı Örtü - Pike 200x220 Cm / D11

324,99 TL

Ürün Bilgileri

Komfort Home Çift Kişilik Çok Amaçlı Örtü - Pike 200x220 Cm / D11

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Komfort Tekstil Satıcı Ünvanı: KOMFORT TEKSTİL TURİZM GIDA İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0576048842700012 Vergi Kimlik Numarası: 5760488427
    Bu ürün Komfort Tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Çift Kişilik Ultrasonik Çok Amaçlı Örtü - Pike 200x220 CM - - Çok Amaçlı Örtü : 200x220 cm - Micro - Ultrasonik Kapitone Satın Aldığınız Ürünü Çok Amaçlı Ultrasonik Kapitoneli Yatak Örtüsü Veya Pike Olarak Kullanabilirsiniz. Çok Amaçlı Örtünün Dış Kumaşı %100 Microfiber İpeksi Dokunuşa Sahip Kumaştan Üretilmiştir. Hijyenik ve Kokusuz mikrofiber çok amaçlı örtü antibakteriyel ve antialerjiktir. Kullanışlı ve Pratik kullanım sağlar.Katlandığında az yer kaplar sizi yormaz. Yüksek Hava Alma özelliği ile yıkaması ve kurutması kolaydır.Rutubet ve hararet yapmaz. Ürünlerimiz Hollow Canjugated Silicone Fiber malzemeden üretilmiştir. İç Dolgusunda, Metre Karesinde 100 gr/m2 Elyaf Kullanılmıştır. Renklerde Hiç Bir Zaman Akma ve Solma Olmaz. Yıkama ve Kullanım Önerilerimiz: 30 derecede elde veya çamaşır makinasında bol su ile yıkayınız. Kuru temizlemeye uygundur. Çamaşır suyu veya ağartıcı kullanmayınız. Sıvı Deterjan kullanmanızı tavsiye ederiz. Kolay Ütülenir.Ilık Ütü Yapabilirsiniz. YASTIKLAR GÖRSEL AMAÇLIDIR. SADECE ÇOK AMAÇLI ÖRTÜ GÖNDERİLECEKTİR.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Mikrofiber
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver