Wella Set Saç Boyası Özel Sarılar Serisi 12/0 Çok Açık Doğal Sarı

291,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Wella Set Saç Boyası Özel Sarılar Serisi 12/0 Çok Açık Doğal Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CARSHİPAZAR Satıcı Ünvanı: İDE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470097229100001 Vergi Kimlik Numarası: 4700972291
    Bu ürün CARSHİPAZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koleston Kit 12.0 Çok Açık Doğal SarıWella 1 Tüp Krem Boya 50ml
  • 1 Şişe Oksidasyon Kremi 50ml
  • 1 Adet Renk Aktifleştirici 22ml
  • 2 Adet Yoğun Parlaklık Veren Bakım Kürü 2x10ml
  • 2 Çift Eldiven
  • 1 Adet Kullanım Kılavuzu
  • Koleston Su Koruma Faktörü ile saç renginizin yoğunluğunu daha fazla koruyun.Koruma faktörü teknolojisi içeren Yoğun Parlaklık Veren Saç Bakım Kürü daha fazla renk yoğunluğu korumak için saçınızın daha parlak ve suya daha dayanıklı olmasına yardım eden koruyucu bir bariyer olarak görev yapar...

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Koleston Set Saç Boyası Özel Sarılar Serisi 12/0 Çok Açık Doğal Sarı

Kadınlar, saçlarında değişiklik yapmayı çok sever. Özellikle saç rengini değiştirmek onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan bir uygulama olarak bilinir. Ancak saçı sürekli olarak boyamak saç yapısının bozulmasına yol açabilir. Bu nedenle iyi bir saç boyası seçmek oldukça büyük önem taşır. Saça hasar vermeyen, onu besleyen bir boya her kadının istediği bir üründür. Koleston markası, bu kriterlere uygun boya üretimi ile adından sıklıkla bahsettirir. Özel seriler üreterek kadınların ihtiyaçlarına ve taleplerine eksiksiz yanıt verir. Bu ürünler arasında ön plana çıkan Koleston set saç boyası Özel Sarılar serisi 12/0 çok açık doğal sarı seçeneği, birçok kişinin ilk tercihlerinden biri olmayı başarır. Suya dayanıklı olması nedeniyle uzun süre kalıcılık gösteren ürün, kadınlar arasında oldukça popülerdir.

  • Suya dayanıklı yapı
  • Saça zarar vermeyen içerik
  • Mükemmel kapatıcılık

Saçınıza Doğal Renk Katan Koleston Saç Boyası Seti

Saçınıza Doğal Renk Katan Koleston Saç Boyası Seti

Koleston boyaları, içerdiği maddeler bakımından oldukça kaliteli bir ürün olarak nitelendirilir. Müşterilerinin beğenisini kazanan ürün, alanında öncü seçenekler arasında kendine yer bulur. Açık sarı renk seçeneği ile birçok kadının gönlünü fethetmeyi başarır. Bu ürün ile işlem yaparsanız saçınızın yapısını bozmadan istediğiniz mükemmel renk tonuna kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Koleston set saç boyası suya dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için uzun süre saçınızda akmadan rengini korur. Bu sayede sürekli işlem yapmanıza gerek kalmaz ve istediğiniz rengi saçınızda uzun zaman görmenize olanak sağlar. Hızlıca saça uygulanabilen Koleston boyaları, benzersiz formülü sayesinde kısa sürede kurur. Hijyenik bir kullanımı amaçlayan marka, ürünlerini tüpler halinde satışa sunar. El değmeden gelişmiş teknoloji ile üretilen bu ürün, oldukça hijyenik bir şekilde size ulaştırılır.

Kolay Uygulanabilir Koleston Saç Boyası Seti

Kolay Uygulanabilir Koleston Saç Boyası Seti

Koleston’un kullandığı geliştirilmiş yoğun formül sayesinde beyazlarınızı mükemmel bir şekilde kapatabilirsiniz. Özel Sarılar serisinin açık sarı tonu, oldukça beğenilir ve beyazları bulunan kişiler için uygunluk gösterir. Koleston set boya müşteriler tarafından çokça tercih edilen seçenekler arasında yer alır. Kullanımı oldukça basit olan bu boyalar, evde rahat bir şekilde uygulanabilir özelliktedir. Başkasından yardım almadan kendi başınıza işlem yapabilir, evinizin rahatlığında kendinizi güzelleştirebilirsiniz. Çok fazla para harcamadan saçınızı istediğiniz görünüme kavuşturma şansına sahip olabilirsiniz. Ayrıca içerisinde bulunan su koruma faktörü sayesinde saçlarınız daha canlı ve parlak bir görünüme kavuşur. Farklı bir görünüm elde etmek isteyen kişilerin başvurduğu ürünlerin başında yer alır. Herhangi bir zararı dokunmadan saç renginde değişiklik yapmanıza yardımcı olur. Güneşin zararlı ışınlarına karşı dayanıklılık gösterir ve solma yapmaz.

Uygun Fiyatlı Koleston Özel Sarılar Serisi

Uygun Fiyatlı Koleston Özel Sarılar Serisi

Kuaförde saç boyatmak son zamanlarda oldukça maliyetli bir iş olmaya başlar. Bu nedenle evde kolayca uygulayabileceğiniz boyaları tercih etmeniz ev ekonomisine doğrudan katkıda bulunur. Koleston set saç boyası Özel Sarılar serisi 12/0 çok açık doğal sarı fiyatı her bütçeye uyum sağladığından geniş bir kitleye hitap eder. Doğru bir şekilde uygulandığında etkili sonuçlar veren bu ürün sayesinde uygun fiyata istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Koleston’un renk tonları doğada bulunan pigmentlerden elde edilir. Bu nedenle doğal bir renk görünümü oluşturmanıza yardımcı olur. Siz de Koleston set saç boyası Özel Sarılar serisi 12/0 çok açık doğal sarı yorumlarını okuyarak kararınızı verebilir, Trendyol üzerinden ürünü kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Böylece her daim güzel ve bakımlı olmanın keyfine varabilirsiniz.