Koldayamacım Opel Astra J Kasaya Özel Vidasız Kol Dayama

1.552 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.649 TL

Ürün Bilgileri

Koldayamacım Opel Astra J Kasaya Özel Vidasız Kol Dayama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mayuk Dizayn Satıcı Ünvanı: NURULLAH MAYUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6130923293
    Bu ürün Mayuk Dizayn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün araca özel olarak üretilmiştir. Ürün 1.kalitedir. Kol dayaması olmayan tüm astra j modellerine uyumludur . ( HB-SEDAN MODEL YILI FARKETMEZ) Delme - kesme - vidalama - yapıştırma gerektirmez . Montaja hazır bir şekilde jiletinli kutulu olarak gönderilir. Direk bardaklık kısmına geçirerek kolayca montajı yapabilirsiniz. Birebir uyum sağlamaktadır. Herhangi bir ses-gıcırtı-oynama yapmaz. Piyasada ki ürünlere göre gerek iç hacmi gerekse en-boy olarak en geniş ve kullanışlı tek üründür. Ürünlerimiz firmamız tarafından garantilidir . Kargo gönderim süremiz 3 iş günüdür .

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Opel Astra
Geri Bildirim Ver

Koldayamacım Opel Astra J Kasaya Özel Vidasız Kol Dayama

Pek çok araçta kol dayama bölümüne yer verilmez. Müşterilerin konfor ihtiyacını engelleyen rahatsız edici bu duruma karşı çok sayıda özel destek ürünü tasarlanır. Tasarlanan bu ürünler arasından Koldayamacım Opel Astra J kasaya özel vidasız kol dayama seçeneği, kasa özelliği sayesinde öne çıkar. Ürün, müşterilerin rahat bir şekilde seyahat etmelerine yardımcı olurken bünyesinde yer alan kasa sayesinde çeşitli eşyaların saklanmasına olanak tanır. Aranılan eşyanın kolay ve rahat bir şekilde bulunmasına kaynaklık eder. Oldukça dayanıklı ve sağlam bir ham maddeden üretilir. Ham madde özelliği sayesinde ürün, müşteri isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak donanım özelliklerine sahiptir. Siz de konforlu ve rahat bir şekilde seyahat etmek istiyorsanız Opel Astra J araçlar için tasarlanan bu ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Araca uyumlu siyah renk seçeneği
  • Kullanışlı ve işlevsel yapı
  • Kasa detayı

Uyumlu Koldayamacım Opel Astra J Kol Dayama

Uyumlu Koldayamacım Opel Astra J Kol Dayama

Vidasız kol dayama seçeneği, Opel Astra J araçlarına uygun olarak tasarlanır. Bu özelliği sonucunda ürün, Opel Astra J model araçlara kolay bir şekilde takılır. Müşterileri zahmete sokmadan araç ile uyum sağlar. Vidalama ya da montaj gibi zahmet gerektiren herhangi bir duruma ihtiyaç duyulmaz. Aracın nitelikleri göz önüne alınarak tasarlanır. Bu sayede araç ile uyumlu ve etkileyici bir görüntü sunar. Ürün, araca uygun siyah renk tonuna sahiptir. Mat siyah rengi ürünün çeşitleri arasından öne çıkmasına kaynaklık ederken asil ve şık bir görsellik sunulmasına yardımcı olur. Bu model, etkileyici ve dikkat çeken tasarımı sayesinde pek çok kişinin favorileri arasında bulunur. Siz de Opel Astra J araçları ile kolay bir şekilde uyum sağlayıp oldukça etkileyici ve zarif görüntüsü sayesinde çok sayıda kişinin memnuniyetini kazanan dayanıklı ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kullanışlı Koldayamacım Opel Astra J Kasa Özel Kol Dayama

Kullanışlı Koldayamacım Opel Astra J Kasa Özel Kol Dayama

Beğeni kazanan bu seçeneğin bünyesinde özel kasa alanı mevcuttur. Bu alan, ideal genişliğe sahiptir. Ölçü özelliği sayesinde ürün, pek çok eşyanın rahat bir şekilde yerleştirilmesine olanak tanır. Bu sayede müşterilerin ihtiyaç duydukları eşyayı pratik ve rahat bir şekilde bulabilmelerine kaynaklık eder. Değişik ebat ve boyutta yer alan eşyaların rahat biçimde muhafaza edilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda ürün, tasarım özellikleri sayesinde müşterilerin rahat ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerine yardımcı olur. Sunduğu avantajlar sayesinde model, çeşitleri arasında adeta fark yaratır. Koldayamacım Opel Astra J kasaya özel vidasız kol dayama yorumları müşterilerin isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip olduğunu ortaya koyar. Siz de kasa alanı sayesinde pek çok eşyanın rahat bir şekilde saklanmasına yardımcı olan; özellikleri dolayısıyla müşteri ihtiyaçlarını karşılayan ürünü tercih edebilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Koldayamacım Özel Tasarım Kol Dayama

Cazip Fiyatlarla Koldayamacım Özel Tasarım Kol Dayama

Dikkat çeken ürün, özellikleri sayesinde müşterilerin isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılarken etkileyici bir görsellik sunar. Araç ile uyumlu siyah renk tonuna sahip olan ürün, zarif ve şık tasarımı ile yoğun ilgi görür. Aynı zamanda tasarım esnasında ürünün kullanışlı ve işlevsel bir yapıya sahip olması da dikkat edilen hususlardan biridir. Kol dayama, özellikleri sayesinde uzun süre rahat bir şekilde kullanıma uygundur. Ürün, nitelikleri dolayısıyla araç koltuklarının hasar almasını engeller. Koltuk ayarlama esnasında kol dayama bölümünün çıkması veya zedelenmesi gibi müşterileri rahatsız edecek durumlar görülmeyebilir. Koldayamacım Opel Astra J kasaya özel vidasız kol dayama fiyatı ideal miktar aralığındadır. Siz de müşteri isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip olan; rahat ve konforlu bir şekilde seyahat etme olanağı tanıyan kaliteli ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı biçimde temin edebilirsiniz.