KNT Pencere Teli Fırça Temizleme Fırçası Ekran Pencereleri İçin Pet Saç Fırçası Halı Kanepe Toz Süpürge

Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

KNT Pencere Teli Fırça Temizleme Fırçası Ekran Pencereleri İçin Pet Saç Fırçası Halı Kanepe Toz Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KNT Satıcı Ünvanı: NADIA NEMAN THABET İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6311606801
    Bu ürün KNT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün hakkında Tüm pencere temizleme sorunlarınız için nihai çözüm olan 4'ü 1 arada Pencere Ekran Temizleyici Fırça ile tanışın. Pencere perdesi ağının temizlenmesinin zor olabileceğini ve her türlü tozu kolayca çekebileceğini anlıyoruz. Bu nedenle bu yenilikçi temizleyiciyi sizin için görevi basitleştirmek için tasarladık. Gerilebilirliği ve olağanüstü su özellikleri ile pencere temizleyici fırçamız derin ve kapsamlı bir temizlik deneyimi garanti eder. Nötr elyaf malzemeden yapılmış kıllar yumuşak, yoğundur ve güçlü bir su özelliğine sahiptir. Bu, pencere ekranlarınızın her köşesinin ve köşesinin parlak bir şekilde temizlenmesini sağlar. Ek olarak, bu çok yönlü temizleyici sadece pencerelerle sınırlı değildir. Kanepelerde, tezgahlarda, camlarda, dolaplarda ve diğer birçok yüzeyde kullanılabilir.
  • Gerekli montaj biraz var - temelde direği yerine oturtmanız gerekiyor - ama bu SÜPER hızlı ve kolay.Bir kova sabunlu su ve bu kullanışlı küçük alet pencereleri ekranları tekrar pırıl ile!
  • Kaliteye olan bağlılığımız boyun eğmez. Ürünümüzün, pencerelerinizin her zaman temiz ve davetkar olmasını sağlamak için güvenilir vale refakatçiniz olacağına inanıyoruz. Ancak, herhangi bir nedenle satın alma işleminizden memnun kalmazsanız, istediğiniz zaman geri ödeme sunduğumuzdan emin olabilirsiniz.
  • Kirli pencere ekranlarının zorluğuna veda edin ve 4'ü 1 Arada Pencere Ekran Temizleyici Fırçanın sadeliğini ve etkinliğini kucaklayın. Temizlik rutininiz bir daha asla eskisi gibi olmayacak. Bugün deneyin ve yarattığı farkı görün!
Geri Bildirim Ver