1
Bisiklet Lastiği kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

KNT 24 Jant Bisiklet Dış Ve Iç Lastik Seti

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
361,51 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KNT 24 Jant Bisiklet Dış Ve Iç Lastik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEDEK PARÇACI Satıcı Ünvanı: HASAN KARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5260198628
    Bu ürün YEDEK PARÇACI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24 Jant Bisiklet Dış Ve İç Lastik Seti 24 JANT BİSİKLETLER İÇİN DIŞ VE İÇ LASTİK SET BİSİKLETİNİZİN LASTİĞİ ÜZERİNDE 24X1.95 VEYA 24X2.125 GİBİ RAKAMLAR VAR İSE BU SETİ RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ PAKET İÇİNDE : 1 ADET İÇ LASTİK 1 ADET DIŞ LASTİK VARDIR
Geri Bildirim Ver

KNT HBV00000C0H6X 24 Jant Bisiklet Dış ve İç Lastik Seti

KNT 24 jant bisiklet dış ve iç lastik seti, son derece kaliteli oluşuyla kullanıcılardan tam not almayı başarmış ürünler arasındadır. Bisiklet kullanmayı sevenler için lastiğin kalitesi, önemli unsurlardan biridir. Bu ürün seti de kaliteli oluşuyla güvenli sürüşü destekleyen özelliktedir. Yol tutuşunun sağlam olmasına yardımcı olan bu dış ve iç lastik seti, gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek ürünler arasındadır. Kaliteli malzemeden üretilen bu lastik seti, bisiklet kullanımınız sırasında sizi yarı yolda bırakmaz. Dış lastiğin üzerinde bulunan derin çıkıntılar, yolda karşılaşılabilecek her engelin rahatlıkla ve sarsıntısız şekilde aşılmasına yardımcı olur. Sağlam materyali ve dayanıklı hâliyle bu ürün seti, uzun ömürlü lastikler arasındadır.

  • 24 jantla uyumludur.
  • Bisiklette yazan 24x1,95 veya 24x2,125 ölçüleriyle uyumludur.
  • Sette 1 iç ve 1 de dış lastik bulunur.

KNT 24 Jant Bisiklet Lastik Setin Özellikleri Nelerdir?

KNT 24 Jant Bisiklet Lastik Setin Özellikleri Nelerdir?

KNT 24 jant bisiklet dış ve iç lastik setinin özellikleri, kullanıcıları tarafından oldukça sevilir. Yol kavrama kabiliyetinin üst seviyede olması sayesinde güvenli sürüşlerde destek niteliğinde olan bu lastik, bisikletinizle ölçülerinin uyması hâlinde tam uyum sağlar. Bisiklet lastiğinin üzerinde yazan 24×1,95 ya da 24×2,125 ölçüleri, bu lastikle uyum sağlayacağını gösterir. Bu noktada doğru ölçüyü temin etmek, güvenli sürüş için son derece önemlidir. 24 jant bisikletlerle uyum sağlayan bu lastik seti, kolay takılabilir oluşuyla da oldukça beğenilen ürünler arasındadır. Kaliteli ve sağlam materyali sayesinde uzun süre kullanımda dahi yıpranma payı oldukça düşük olan bu lastikte kolaylıkla şişirmeye yarayan sibop da bulunur. KNT 24 jant bisiklet dış ve iç lastik seti yorumları, ürünün sahip olduğu özelliklerin kullanıcılardan tam not aldığını gösterir.

KNT Bisiklet Dış ve İç Lastik Seti Kaliteli midir?

KNT 24 jant bisiklet dış ve iç lastik seti, kaliteli materyallerden üretildiği için kullanıcılardan tam not almayı başarmıştır. Janta tam olarak oturacak ölçüleri sayesinde bisikletin sürüş güvenliğine katkı sağlayan bu lastikler, yolu dengeli şekilde kavrar. Pek çok parkurda optimum verimin alınmasını sağlayan dış lastik, başarılı bir performans sergiler. Parkurlardaki başarısı ve uzun ömürlü hâli son derece dengeli şekilde ayarlanan bu lastikler, patlamaya karşı da dirençlidir. İç ve dış lastiğin her ikisi de birbiriyle uyum sağlayacak materyalden üretildiği için bisiklet kullanırken dengeli sürüşe destek olur. Uzun ömürlü KNT 24 jant bisiklet dış ve iç lastik seti, hafifliği ve sağlamlığıyla göz kamaştıran ürünler arasındadır. Hafifliği sayesinde bisikletin ağırlaşmasını engelleyen bu ürün seti, hareket kabiliyetinin de artmasına yardımcı olur.

KNT 24 Jant Bisiklet Dış ve İç Lastik Kolay Takılır mı?

KNT 24 jant bisiklet dış ve iç lastik seti oldukça kolay şekilde takılabildiği için kullanıcıların beğendiği ürünler arasındadır. Takılma sırasında işlemin kolaylıkla tamamlanmasını sağlayan levyelerin ürünle uyumlu olması oldukça önemlidir. Montaj sırasında lastiklere zarar gelmesini önlemek için plastik levyelerin kullanılması önerilir. Bisiklet ters çevrilerek sele üzerinde sabitlendiğinde lastiklerin değişimi kolaylıkla yapılabilir. Bisikletin modeline göre değişiklik gösteren tekerleğin yanındaki gevşetme takımları mandal ya da somunlarla sabitlenmiş olabilir. Bu kısımlar karşılıklı olarak gevşetilerek dişli sisteminden çıkarılan tekerlek üzerinde lastik değişim işlemi yapmak oldukça kolaydır. Levyeler yardımıyla çıkarılan eski lastiğin yerine bu kaliteli ürünü takarken tekerleğin dönüş yönüne göre monte edildiğine emin olmanız gerekir. Siz de kalitesiyle oldukça beğenilen bu ürünü satın almak isterseniz KNT 24 jant bisiklet dış ve iç lastik seti fiyatını Trendyol üzerinden görüntüleyebilirsiniz.