Knorr Kremalı Tavuk Çorbası 69 gr X 12 Adet

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
6 Adet ve Üzeri %3 İndirim
5.000 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
247,96 TL232,46 TL
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
248,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Knorr Kremalı Tavuk Çorbası 69 gr X 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: krcmarket Satıcı Ünvanı: BAŞKENT-İSTİF MAKİNA OTOMOTİV TAŞIMACILIK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Mersis Numarası: 0148040108300010 Vergi Kimlik Numarası: 1480401083
    Bu ürün krcmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set.Uni.334
Geri Bildirim Ver

Favori Lezzetlerden Knorr Kremalı Tavuk Çorbası

Knorr kremalı tavuk çorbası, sofralara renk ve tat katan çorba çeşitlerinden biridir. Zengin içeriği sayesinde tam kıvamında ve leziz, sıcacık bir çorba içinizi ısıtacaktır. Yorgun ya da bitkin gün sonlarında pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz kremalı tavuk çorbasının Knorr ile klasik tadını deneyebilirsiniz. Tavuk tadının ve baharatların özenli karışımlarının tadını bir arada alacağınız çorba soğuk kış günlerinde birçok kişinin vazgeçilmezidir. Kısa sürede hazırlanan ve hazırlaması en pratik çorbalardan biri olan kremalı tavuk çorbası evlerin en sevilen yemekleri arasındadır. Kremalı tavuk çorbası Knorr kalitesiyle hazırlanmaktadır. Hastalıklarla başa çıkmada işinizi kolaylaştıracak bir tarif isterseniz kremalı tavuk çorbası idealdir. Kalabalık sofraların kurtarıcısı olarak mutfağınızda bulundurabilirsiniz. Tavuğun ve kremanın muhteşem uyumu sayesinde Knorr kremalı tavuk çorbası, size benzersiz bir deneyim yaşatabilir. Kremalı tavuk çorbasını Knorr'un lezzeti ile sofralarına taşımak isteyenler için özenle hazırlanmış 3 katlı paketleme sistemi ile sunulmuştur.

  • Yumuşak Kıvam
  • Az Kalori
  • Pratik Kullanım

Knorr Kremalı Tavuk Çorbası Özellikleri

3 katlı paketleme sistemi ile tazeliği korunabilir ve çorbaların ömrünü uzatabilecek şekilde tasarlanmıştır. Hastalar için şifa niyetindeki Knorr kremalı tavuk çorbasının lezzetini denedikten sonra vazgeçememek mümkündür. Enerji deposu kremalı tavuk çorbası, öğünlerinizi atlamadan hızlıca hazırlamanızı sağlayacak. Sağlıklı olduğu kadar yapımı da pratik olan Knorr kremalı tavuk çorbası, beklenmedik misafirlerin bile rahatça üstesinden gelmenize yardımcı olacak. Bu çorba, tavuk suyu kullanılan yemeklerin, eşsiz bir besin kaynağı olabilmektedir. Knorr kremalı tavuk çorbası kalori azlığı, sindirimi kolaylaştıran ve tokluk hissi veren özelliği ile her an ulaşılabilir leziz bir çorbadır. Lezzetinin yanında, tavuk çorbalarının en önemli özelliklerinden olan besin değerleri ve birçok mineralle birlikte bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi, tansiyon ve kolesterol dengeleme etkileri de olabilmektedir.

Knorr Kremalı Tavuk Çorbası İçindekiler

Çocukların ve büyüklerin vazgeçilmez çorbalarından biri olmaya adaydır. Mutfağın en iyi şeflerinin tercihlerinden olan Knorr kremalı tavuk çorbası içindekiler ve Anadolu’nun eşsiz baharatları ile zenginleştirilerek şimdi mutfaklarınızın başrolü haline gelebilme potansiyeline sahiptir. Knorr kremalı tavuk çorbası 69 gr x 12 adet ile misafirlerin az ya da çok olması fark etmeksizin elinizin altında her an bulundurabilirsiniz. Yemeklerinizi çeşitlendirirken çorbanıza lezzet katacaksınız. Paketlenme aşamasında kontrol edilen ve ambalajlarında BPA içermeyen özel yapısıyla özenle hazırlanmaktadır. Knorr kremalı tavuk çorbası 69 gr X 12 adet SET.UNİ.334 kodlu ürün, paketlemesi sayesinde uzun süreler lezzetini korur. Özellikle soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak bir çorbayı hızlı bir şekilde, emek harcamadan kolaylıkla yapabileceksiniz. Türk kültüründe azımsanmayacak bir yeri olan çorba sofranın temsilcileri haline gelmiş durumdadır. İştahla tüketilen çeşit çeşit çorbalara gün geçtikçe yenileri eklenmeye devam etmektedir. Çorbaların geleneksel yiyeceklerden biri olması haricinde, besleyici olması ve ekonomik oluşu da sık tüketilmesi ve tercih edilmesinin sebepleri arasındadır.

Knorr Kremalı Tavuk Çorbası Fiyatları

Türk mutfaklarında hazırlanan geleneksel çorbaların zenginliği ve çeşitliliği oldukça geniştir. Her bölgeye ve her yöreye göre hazırlanmış özel birçok çorba mevcuttur. İyileştirici gücü ve bağışıklık sistemini destekleyici yapısı sayesinde sofralarda doğal bir vitamin görevi de görebilirler. Knorr kremalı tavuk çorbası sofranıza şifa taşıyacak ve öğün atlamadan beslenmenize dikkat etmeniz için gerekli pratikliği size verecektir. Ambalajının arkasında bulabileceğiniz Knorr kremalı tavuk çorbası nasıl yapılır yönlendirmeleri sayesinde pratik bir şekilde ve hızla hazır hale getirerek sofralarınızı çeşitlendirebilirsiniz. Knorr kremalı tavuk çorbası fiyatı ve değerlendirmelerini kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Knorr Kremalı Tavuk Çorbası yorum ve değerlendirmeleri ürün hakkında detaylı bilgi edinmenize yardımcı olur. Trendyol üzerinde yer alan Knorr kremalı tavuk çorbası 69 gr X 12 adet satın al seçeneğini değerlendirerek ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.