KnitPro Zing Sabit Misinalı Örgü Şişi 80cm

327,40 TL
Şiş Numarası: 2.2
4.5
5
2.5
6.5
2
5.5
4
8
10
9
6
2.2
12

Ürün Bilgileri

KnitPro Zing Sabit Misinalı Örgü Şişi 80cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Knittingtr Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL YAKUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9400327477
    Bu ürün Knittingtr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Knitpro Zing Metal Misinalı Şiş Zing sabit dairesel iğneler, çeşitli uzunluklarda ve renge özel boyutlarda gelir. Açıkça görülen boyutlar, uzun süre kullanım için lazerle basılmıştır. Küçükten büyüğe projeler, tüm kablo uzunluklarıyla kolayca örülür. Takılma olmadan düngünce birleştirme yapabilirsiniz. Bükülmeyen, esnek kablolar düz durur ve saklanması kolaydır. Zing sabit dairesel iğneler, tüm iplikler için pürüzsüz bir kayma sağlayan üstün kaliteli hafif alüminyumdan üretilmiştir. Noktalar kusursuz bir şekilde incelir ve her tür iplik ve her proje için idealdir. En güzel ve en kaliteli metal örgü şişi. Şişin ucu gümüş renkle kaplanmış, ilmek alırken kolaylık ve rahatlık sağlayacak şekilde üretilmiştir. Hafif olduğu için saatlerce örebilirsiniz. Kablosu sağlam, esnek ve dolanmaz. Katlayıp her yere kolayca götürebilirsiniz. Kullanım Alanı: Yuvarlak işler yada şapkalar yapmak için uygundur. Not : Paket alımlarında kısmi iade veya değişim yapılmamaktadır. Paket seçimlerinde aynı renk ürün gönderimi yapılmaktadır.
Geri Bildirim Ver