KLPRO Kltcs29-t Ağır Hizmet Tipi Bez Tekerlekli Sırt Çantası

2.145 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

KLPRO Kltcs29-t Ağır Hizmet Tipi Bez Tekerlekli Sırt Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: toolsmarketim Satıcı Ünvanı: ÖZKARDEŞLER MAKİNA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0699000634600014 Vergi Kimlik Numarası: 6990006346
    Bu ürün toolsmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · KLPRO KLTCS29-T Ağır Hizmet Tipi Tekerlekli Bez Sırt Çantası · Çok yüksek kalite su geçirmez kumaş, · 2 Kademeli alüminyum çekecek, · İster sırt askılı kullanım ister çekecek ile kolay kullanım, · Kolay sökülüp takılabilen ped destekli sırt askısı, · Kuvvetlendirilmiş taban, özel metal fermuar başlıkları, · Geniş depolama ve tasnif imkânı için 24 adet farklı bölme, · Yumuşak sırt desteği, sağlam dokuma tutma sapları, · Ölçüler
  • 54 x 24 x 42 cm
Geri Bildirim Ver

KLPRO Kltcs29-t Ağır Hizmet Tipi Bez Tekerlekli Sırt Çantası

Sırt çantaları geniş kullanım alanına sahip ürünler olarak dikkat çekmektedir. Seyahat ve gezme süreçlerinde ekstra depolama sunan ürünler kolay taşıma sağlamaları nedeniyle de dikkat çekmektedir. Sadece depolama ve taşıma amacıyla kullanılmayan sırt çantaları inşaat ve sanayi alanlarında da önemli avantajlara sahip olabilmektedir. İş için kullanılan sırt çantaları pek çok konuda standart üretimlere kıyasla avantajlara sahip olurken kullanıcıların isteklerine göre de farklı model ve tasarımlara sahip olabilmektedir. Ağır hizmetlerde kullanılan sırt çantaları sızdırmazlık ve su geçirmezlik konularında yüksek performansa sahip olurken rahat kullanımları ile de adından söz ettirebilmektedir. Ağır hizmet tipi sırt çantası farklı markalar tarafından üretilebilmesine karşın KLPRO ürünleri ile dikkat çekmektedir. Yüksek kaliteli materyallerden üretilmesi nedeniyle uzun yıllar sorunsuz kullanılabilen çantalar fiyatları ile de dikkat çekebilmektedir. Özel üretimlere sahip olmaları nedeniyle değişken fiyatlardan satışa sunulan ürünler geniş kullanım alanları nedeniyle de pek çok kişinin tercihleri arasında yer almaktadır.

  • Şık tasarım
  • Üstün özellikler
  • Değişken fiyatlar

KLPRO Tarihçe ve Ağır Hizmet Tipi Sırt Çantaları

KLPRO Tarihçe ve Ağır Hizmet Tipi Sırt Çantaları

1974 tarihinde Türkiye’de faaliyete geçen Kale Hırdavat ve Makine A.Ş.’nin makine ve cihaz üretimlerini yapan KLPRO, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile tanınan markalardan bir tanesidir. 20’den fazla modelin üretimini yapan KL, makine ve cihaz üretiminin yapılabilmesi için KLPRO’yu kurarak alanında yüksek büyüme oranları yakalamıştır. Kalitesi ve ergonomik kullanımları ile alanında öncü markalardan birisidir. Üretimlerinde zamandan tasarrufu ön planda tutan KLPRO çok sayıda makinenin üretimini üstlenmektedir. Ergonomik tutuşa önem veren marka bu sayede uzun süreli kullanımlarda bile dikkat yüksek performans verirken, inşaat alanından ziraat alanına kadar çok sayıda iş koluna uygun alet ve makinenin üretimi yapmaktadır. Türkiye’de makine üretimi konusunda öncü olan markalardan birisi olan KLPOR aynı zamanda, başta Avrupa olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine de ürün gönderimi yapabilmektedir. Klpro kltcs29-t ağır hizmet tipi bez tekerlekli sırt çantası tarafından dikkat çeken, özellikleri ile tercih edilen sırt çantaları arasında yer almaktadır.

Klpro Kltcs29-T Ağır Hizmet Tipi Bez Tekerlekli Sırt Çantası Özellikleri

Klpro Kltcs29-T Ağır Hizmet Tipi Bez Tekerlekli Sırt Çantası Özellikleri

Klpro kltcs29-t ağır hizmet tipi bez tekerlekli sırt çantası özellikleri ve kullanımları ile dikkat çeken ürünler arasındadır. Ağır hizmet tipi çanta modellerinden birisi olması nedeniyle yüksek kaliteli materyal ve malzemelerden üretilen çanta tekerlekli yapısı sayesinde rahat bir taşıma vadetmektedir. Yüksek kaliteli ve su geçirmez kumaştan imal edilen ürün toz ve neme karşı da üstün performans göstermektedir. İki kademeli alüminyum çekeceği ile ağırlığı absorbe ederek rahat bir taşıma sunan ürün sırt çantası veya çekecek ile rahatlıkla kullanılabilir. Özel sırt desteğine sahip olan ürün güçlendirilmiş iç taban, özel meral fermuarlar, geniş depolama alanı ve 24 farklı bölmeye sahiptir. Klpro kltcs29-t ağır hizmet tipi bez tekerlekli sırt çantası içeriği çok sayıda bölmeden oluşmaktadır.

Klpro Kltcs29-T Ağır Hizmet Tipi Bez Tekerlekli Sırt Çantası Yorumları

Klpro Kltcs29-T Ağır Hizmet Tipi Bez Tekerlekli Sırt Çantası Yorumları

Klpro kltcs29-t ağır hizmet tipi bez tekerlekli sırt çantası yorumları ve değerlendirmeleri ile Trendyol üzerinde bulunabilen ürünlerden bir tanesidir. Genel olarak yapılan yorumlar kendi aralarında değişiklik göstermesine karşın olumlu yorumlar ve yüksek değerlendirme notları ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından da referans niteliği taşımaktadır. Yapılan yorumlar arasında kullanım başta olmak üzere kumaş kalitesi, bölme sayısı, iç hacim, çekçek kalitesi gibi konular yer alırken aynı zamanda kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilir. Klpro kltcs29-t ağır hizmet tipi bez tekerlekli sırt çantası kullanımı çeşitlilik göstermesi nedeniyle farklı kişilere hitap edebilmektedir. Değişken fiyatlara sahip olan ürün indirim ve kampanyalar nedeniyle de adından söz ettirebilmektedir. Dilerseniz FR-KLTCS29-T koduna sahip bu ürünü inceleyerek anında sipariş verebilirsiniz.