Klas Akü 12 Volt 72 Amper 2 Yıl Garantili Üretim 2021

3.500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Klas Akü 12 Volt 72 Amper 2 Yıl Garantili Üretim 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKBAŞ OTOMOTİV 124 Satıcı Ünvanı: MUSTAFA AKBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0150676331
    Bu ürün AKBAŞ OTOMOTİV 124 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KLAS AKÜ 12 VOLT 72 AMPER
  • 2 YIL GARANTİLİ
  • ÜRETİM Eylül 2022
  • UZUN ÖMÜRLÜ AKÜ
  • BİZİ TAKİP EDİN KAMPANYALARDAN HABERDAR OLUN KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ

Ürün Özellikleri

  • Amper 72
  • Akü Volt 12 Volt
  • Akü Özellikleri Standart
Geri Bildirim Ver

Klas Akü 12 Volt 72 Amper 2 Yıl Garantili Üretim 2021

Akü, araçların çalışabilmesi için gerekli olan enerji kaynağıdır. Bununla beraber motorun ateşlenmesini de sağlar. Klas Akü 12 volt 72 amper 2 yıl garantili üretim 2021 oldukça güvenlikli yapıda bir üründür. Dışına hiçbir şekilde sıvı veya asit sızmaz. Bakım gerektirmediği için oldukça zahmetsiz bir üründür. Kısa zaman içerisinde maksimum akımı verecek şekilde tasarlanır. Oluşabilecek gerilim kıvılcımlarını yok eden bir dengeleyici görevi görür. -41 ve +61 dereceleri aralığında kullanılması gerekir. Aşırı sıcaklık değişimlerinde dikkat edilmesi gerekir. Üzerinde bulunan CE sertifikası sayesinde Avrupa Birliği ülkelerinde de kullanılan bir üründür. Klas Akü markasına ait olan bu cihaz genişletilmiş metal teknolojisi ile üretilir. Birbirine seri şekilde bağlı olan 6 adet elemandan meydana gelir. Klas markası aracılığıyla sunulan bu ürünün özellikleri şu şekildedir:

  • 72 amper güç
  • Gri dış kaplama
  • 12 volt

Klas Akü 12 Volt 72 Amper 2 Yıl Garantili Üretim 2021 Fiyatı

Klas Akü 12 Volt 72 Amper 2 Yıl Garantili Üretim 2021 Fiyatı

Klas Akü 12 volt 72 amper 2 yıl garantili üretim 2021 fiyatı belirlenirken sahip olduğu özellikler göz önüne alınır. Bu akünün sahip olduğu pek çok özellik ile kullananların memnuniyeti sağlanır. Ürünü aracınızda veya da elektrik olmayan yerlerde kullanabilirsiniz. Araçtan çıkarırken negatif uç bağlanır. Sonrasında monte ederken de pozitif uç bağlanır. Bu sayede oluşabilecek kıvılcım ve patlama riski en aza indirilir. Monte işlemi tamamlandıktan sonra kutup uçlarının ve diğer bağlantılarının sıkı bir şekilde yapılması gerekir. Akü hareket etmeyecek şekilde tepsi üzerine oturtulmalıdır. Aracın orjinal bağlantı sistemi değiştirilmemelidir. Bakım gerektirmeyen bir yapıya sahiptir. Bu ürün bir saat içerisinde 72 ampere kadar enerji üretebilir. Galvanik hücrelerin her biri 2.1 volt kapasiteye sahiptir. Kalitesi ile uzun sürüşlerde güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.

Klas Akü 12 Volt 72 Amper Üretim 2021 Faydaları

Klas Akü 12 Volt 72 Amper Üretim 2021 Faydaları

Klas markasına ait olan bu ürün oldukça kullanışlıdır. Sahip olduğu pek çok özellik ve sunduğu avantajlar bulunur. Kapalı tipi sayesinde bakım gerektirmez. Bu sayede asit veya da su takviyesi yapılmasına gerek yoktur. İçerisinde bulunan enerji bittiği zaman kurşun-asitli akü şarj cihazlar ile geri şarj edilebilir. Uzun ömürlü olması ile öne çıkan Klas akü 72 amper güç çekme kapasitesine sahiptir. Akünün 640 A değerinde bir marş gücü bulunur. Bu akü Avrupa standartlarına uygundur. Tam şarjlı bir şekilde muhafaza edilmesi korunmasına yardımcı olur. Voltaj ve amperi dengeler. Bu sayede de yüksek devirlerde aracın zarar görmesine engel olur. Aracın çalışmasına yardımcı olmasının yanı sıra araç içinde elektriğe ihtiyaç duyan fan sisteminin çalışmasını sağlar. Start sport özelliğe sahip olan araçlarda kullanılmaz.

Klas Akü 12 Volt 72 Amper Garantili Üretim 2021 Yorumları

Klas Akü 12 Volt 72 Amper Garantili Üretim 2021 Yorumları

Klas akü, sahip olduğu özellikler ve sunduğu avantajlar sayesinde müşterilerin ilk tercihleri arasındadır. Dayanıklı ve zahmetsiz yapısı yaygın şekilde kullanılmasını sağlar. Araç içi bağlantıları oynatmadan değişimini yapabilirsiniz. Zıt kutupların bağlantısına oldukça dikkat edilmesi gerekir. Bakım gerektirmeyen bu ürün aşırı sıcaklarda düzgün muhafaza edilmelidir. Tam şarjlı olarak saklanması sayesinde uzun ömürlü hale gelir. Standart teknolojilerdeki araçlar için akü akaryakıt kullanımına bir etkide bulunmaz. Oluşabilecek yüksek devirlerde aracın zarar görmesini önler. Akünün anlık olarak çekebileceği en üst düzeydeki akım 640’tır. Rahat ve kaliteli bir sürüş keyfi yaşamanıza yardımcı olur. Klas Akü 12 volt 72 amper 2 yıl garantili üretim 2021 yorumları ve değerlendirmelerine bakıldığı zaman oldukça popüler olduğu görülür. Güvenli yapıda olan bu ürünü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz.